Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Audrey Wells
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Reira*

Kor: 23

Külső leírás: Egyik oldalt rövid, másik oldalt hosszabb mogyoróbarna haja van. Mandulavágású szemei is hasonló színben pompáznak. Kedves, bizalomkeltő, szédítő mosolya van. Az emberek általában úgy érzik, megbízhatnak benne. Kiállása magabiztos, és teljes mértékben meg van elégedve magával. Habár 175 cm, ami viszonylag kicsinek számít. Kisfiús, lágy vonásai miatt először az emberek többsége úgy érzi, nem jelent nagy fenyegetést. Nem túl izmos, arányos testalkatú srác. Nincs tetoválása, azonban egy nostril díszeleg orrában, illetve gyakran hordja a nagymamájától kapott ezüstláncot, ami még nőiesebb külsőt kölcsönöz neki. Szereti a lenge ruhákat, és egyenesen utálja az öltönyöket és ingeket. Mindent összevéve határozottan helyes, bár nem épp abban a férfias értelemben.

Jellem: Imádja megtéveszteni az embereket. Mindenki elkönyveli őt egy kedves kissrácnak, de valójában eléggé pletykás, aki a szerettein, barátain kívül mindenkinek szívesen hazudja le a csillagokat, akár csak szórakozásból is. A probléma, hogy ez nagyon jól is megy neki. Ha valamit akar, mindig a legkönnyebb utat keresi, akkor is, ha ezzel más embereken kell átgázolnia. Ebből adódóan eléggé embergyűlölő, mindenkiből a legrosszabbat nézi ki. Szereti a megmérettetéseket, habár nem látszik rajta, igen könnyen zavarba lehet hozni, és még könnyebben lesz ideges. Féltékeny típus. Könnyedén hibáztatja saját tévedései miatt a környezetét, és nehezen alázkodik meg más előtt. Igazi művészlélek. Könnyedén elveszik saját kis kitalált világában, és nehezen tér vissza a valósághoz. Előítéletekkel tekint mindenkire, ez amiatt is lehet, mert önkénteskedik, így sokszor látta már, hogy mire képes az ember egy-egy védtelen állattal. Régebben őt is sokszor megalázták általános iskolában, ő pedig nehezen felejt. Elég sokféle dolog érdekli. Jó tanuló, szereti a nyelveket, és menthetetlenül romantikus, ha a kapcsolata neki megfelelő. Egy hét nála az úgymond „próbaidő”, ami alatt eldönti, szerelmes-e. Nincs konkrét ideálja, de, ha valaki megmozgatja a fantáziáját, előszeretettel produkálja magát neki, és pont olyan gyorsan ábrándul ki párjából, mint amilyen gyorsan magába bolondította a szerencsétlent. Ez amolyan önbizalom növelés számára. Szarkasztikus megjegyzéseivel őrületbe kergeti az embert. Nem tanul valami sokat, eléggé okos. Szülei büszkék rá, ő azonban nem miattuk szokott haza látogatni, habár a családi idill látszólag meglenne. Testvérével nagyon jól kijön, imádják egymást, nem tudja, mi lenne vele Morgan nélkül. Szereti mindenbe beleütni az orrát. Nem nagyon tud odafigyelni másokra, vagyis sokszor helyezi magát előtérbe, akár véletlenül is. Sokat káromkodik, amiről próbál leszokni.

Élettörténet: A szülei még most is Louisbourg városkájában laknak, míg fiúk Sydney-ben tanul, és albérletben lakik Ronnal, akit akkor ismert meg, mikor az első előadásra jött be az egyetemre, a fiú épp lakótársat keresett, Audrey pedig tudta, hogy az ingázás hosszútávon megterhelő lesz számára. Romanisztikán tanul Francia nyelvet. Ez lesz az utolsó éve, ha minden jól meg. Jó jegyei miatt ösztöndíjban részesítették, közben pedig dolgozik is. Hol oktatásokat vállal kevésbé jó tanulóknak, hol raktár feltöltő egy közeli boltban, ebből kívánja a későbbiekben fedezni költségeit. Szüleitől nem szívesen fogad el pénzt, szeretne a saját lábán megállni. Audrey szülei nagyon jól kijönnek, azonban a fiú, régebbi kamaszkori kirohanásai miatt kevésbé tűrik meg egymást. Már, Audrey is megbánta, amiért olyan lehetetlenül viselkedett velük. Még mindig szereti szüleit, hálás nekik, és tudja, hogy nagy szerencséje van velük, azonban így is inkább kedvenc lova és háziállatai miatt jár haza, havonta egyszer-kétszer. Morgannel, a kapcsolatuk nem a legjobb, de testvérek, és bármit megtennének a másikért. Sokszor szívják egymás vérét. A lány nagyon bátor, és midig megvédték egymást az iskolában, azonban Morgan kicsit megváltozott, mióta Audrey elköltözött, és nehezen viselik el egymást. Nagymamája sokáig velük lakott, mikor betegeskedni kezdett, Audrey pedig imádta a hölgyet, akiről nevét is kapta. Mindent megosztott vele, nagyon fontos volt számára. Miután az asszony meghalt, sokáig volt bűntudata, amiért nem töltött vele több időt. Mamája rá hagyta nyakláncát, amit csak akkor vesz le, ha esetleg éjjeli életet készül élni, amit Sydneyben egyre gyakrabban tesz.

Hobby: Rajz, írás, lovaglás, olvasás, önkénteskedés

Foglalkozás: Tanuló a kanadai Sydney-ben romanisztika szakon.

Extrák: Állat barát. / Sokszor túlgondolja a dolgokat. / Igazi állatvédő, sokszor önkénteskedik és odahaza is sok haszonállatot tartanak, azonban időről-időre pár kóbor kutya és macska is megfordult náluk, akikkel általában Audrey foglalkozott. / Nem képes a csirkén kívül más húst megenni, túlzottan sajnálja őket. / Egészséges életmódot fojtat, és járt önvédelmi oktatásra, habár nem sportol, sokat mászkál a városban, illetve jár lovagolni egy barátja farmára, ha hazalátogat. / Kedvenc lovának neve: Hiú, és bármit megtenne azért az állatért. Főleg lova miatt nem volt soha saját kutyája és macskája. Tudta, hogy az iskola miatt albérletbe fog kényszerülni, így mindig bűntudata van, amiért csak kéthetente találkozhat lovával, nem hiányzott még két állatka, akik miatt felelősséggel tartozik. Távollétében testvérére nem szívesen bízik semmit, most mégis Morgan gondoskodik az állatokról. Ő helyben végzett el egy oktatást, és ott dolgozik a közelben. / Hiút mások lovagolják Audrey távollétében, emiatt azonban nagyon féltékeny. Igazából már megvették a lovat, csupán náluk nem volt kialakítva a pajta lovak számára. / Neve erőt jelent, azonban ő úgy gondolja nem illik hozzá. Sokszor meg akarta változtatni, de mivel szeretett nagymamája után kapta sosem tudta igazán rászánni magát, így inkább tűri az ezzel kapcsolatos kérdéseket. pl: „Ez nem női név?” / Elég magas a tűrő képessége mind hülyeség, mind fájdalom terén. Főleg ezért csináltatta a piercingjét. Kíváncsi volt, mennyire fájdalmas. / Biszexuális, azonban eddig csak nőkkel volt. Nem is nagyon hangoztatja, csak, ha kérdezik. / Egyszer szeretne elmenni egy meleg bárba, mert igazán kíváncsi, milyen lehet, illetve szeretne tetoválást is, csak még nem találta meg a megfelelő mintát. / Hisz a karmában és a horoszkópokban, illetve a fél életét online, vagy gép előtt tölti, ahol történeteket ír. Szeret hajával babrálni, ha ideges. / Szobatársával, Ronnal csináltak egy perselyt, amibe minden csúnya szó után pénzt kell dobni. Audrey igen sokszor töltötte már fel azt az üveget… / Nem aggódik a jövőjéért, megbízik szerencséjében, és tudásában. / Szülei nem tudnak róla, hogy fiúk a férfiakhoz is vonzódik, fél is nekik elárulni. / Nem vallásos, hisz benne, hogy valami nagyobb erő létezhet, de azt nem hívná „Istennek”. / Morgan eléggé megbízhatatlan, és nagyszájú, nem valami lányos teremtés. Audrey hozzá képest azért sokkal felelősségteljesebb, érettebb.

Képinfo: "A képet nem én készítettem, nem az én tulajdonom." (http://)

Engedélyezve: 2016. 08. 10.
2016. 10. 02.

Módosítva: 2016. 10. 02. 13:55:04
Módosította: Reira*

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).