Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Tachibana Makoto
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Island

Kor: 18

Külső leírás: Makoto barna hajú és élénken csillogó zöld szemű, mindig mosolygós kamasz. Az arcán általában nyugodt kifejezés ül, szinte mindig látni a félmosolyt az arcán, de ha igazán boldog, a szemét behunyva húzz a száját még szélesebb vigyorra. Általában kicsit álmosnak tűnik, vagy olyannak, mint aki elbambult, de a valóságban mindig figyel a környezetére. Magas, több, mint 180 centi, amivel jelentősen megelőzi a legtöbb barátját. Izmos alkat, ezt legfőképpen a kemény úszóedzéseknek is köszönheti. Mivel hátúszik, nagyon fejlett hátizmai vannak, emiatt a tartása is tökéletes, mindig kihúzza magát.

Jellem: Kedves és nagyon előzékeny srác. Szereti a barátait boldognak látni, más öröme számára az első. Segítőkész és mindig vidámnak mutatkozik, de ha olyan témákra terelődik a szó, azonnal képes elkomorulni. Jót akar másoknak, de ehhez valahol hozzátársul az is, hogy – bár ez nem tűnik fel neki – kicsit azt hiszi, ő tudja is, mi lenne a megfelelő a másiknak. Ha úgy érzi, az a barátai boldogságához vezet, akkor akár képes is kicsit befolyásolni őket – például Harut a vízimádatával – hogy így a jó út felé terelgesse őket. A jelenben él, de néha elmereng a múlton. Békés természetéből kifolyólag nem szokott vitatkozni az emberekkel, emiatt ez neki egy teljesen idegen helyzet, ilyenkor nem tudja, mit is kéne tennie. Mivel mindenkinek jót akar, ezért szinte képtelen nemet mondani, de ezzel eddig mindig csak szerencséje volt. A barátai mellett az úszás a másik dolog, ami élteti, oda van a vízért, bár az óceántól fél. Még keresi az álmát, de már kezdi megtalálni azt az úszásoktató hivatásban.

Élettörténet: Egy kis kikötővárosban él és nőtt fel szüleivel és két testvérével, Rennel, az öccsével és Rannel, a húgával együtt. Még alsó iskolába járt, amikor rávette egyik barátját, Harut, hogy kezdjenek el úszni. Az elején félt az úszástól, de amikor megmutatták neki a hátúszást – ami közben láthatta az eget – már nem félt, sőt, örömmel volt a vízben. Kiskorában megismerte azt a halászt, akinek barátja, Rin apja is dolgozott. Nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttük, szívesen elhallgatta a meséit, néha ajándékot is kapott tőle. Egyszer hatalmas vihar támadt, aminek következtében a halászhajó elmerült és rengetegen életüket vesztették a legénységből, köztük az öreg halász és Rin apja is. Makoto később látta a gyászmenetet, de ez is megrémítette, ettől a balesettől fogva pedig félt az óceántól. Később egy gimnáziumba került a barátaival, ahol másodévben új úszóklubot alapítottak a régi helyére. Időközben feltűnt régi barátjuk is, ő pedig aggódva figyelte Haru és Rin kapcsolatát. Harmadéves korára más ok miatt aggódott legjobb barátjáért, mégpedig a továbbtanulási céljainak hiánya miatt. Időközben pedig a másik iskola csapatában egy új tag is színre lépett.

Hobby: úszás

Foglalkozás: gimnáziumi tanuló

Extrák: anime: Free!, specialitása a hátúszás, lehet uke (Sousuke) és seme (mindenki más) is.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2016. 06. 22.

Módosítva: 2016. 06. 22. 14:10:12
Módosította: Island

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).