Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Johan Miller
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 24-25 körül

Külső leírás: Haja születésétől fogva fekete volt, és nem is óhajt rajta változtatni semmit, hiszen halványkék szemeivel kiegészítve igazi szépfiú. Tincsei félhosszúak, frufruja gyakorta lóg a homlokába, időnként még a szemeit is eltakarja. Szemöldökei ívesek, ugyanolyan sötétek, mint a haja, akárcsak sűrű, hosszú pillái. Arcáról a kisfiús vonások már mulandóban vannak, élesebb, vonzóbbak azok a lágy ívek, ám még mindig van bennük valami megfoghatatlan szeplőtelen szépség. Először is, amit érdemes róla tudni, az az, hogy fültágítókat hord, és az ajkai alá is beszúratott egy-egy piercinget. Testének több pontját is tetoválások ékesítik, példának jeléül ott van nyakának az íve, hamvas bőrén élénk rózsa rikít, gyönyörű műremek, amit tudatosan varratott magára. Hosszas töprengést követően. Alakja nyurga, magas férfi, izomzata formás, nem kiemelkedően durva, inkább visszafogottabb, szálkásan húzódnak meg a bőre alatt. Öltözetei nagy részét sötét ruhadarabok teszik ki, és csak néha-néha, nagy ritkán elvétve fedezhető fel szekrényében egy-egy színesebb darab, de azt is alaposan elrejti, hogy még véletlenül se akadjon rá senki újra.

Jellem: Laza és szabad szellemű, akinek a lábai előtt hever az egész világ. Az emberek szeretik őt a nyitottsága miatt, könnyen szerez barátokat, és szinte sosincs egyedül, mert mindig van egy arc, aki feltűnik a tömegből, és mellé lépve megszólítja őt. Hajlamos az őrültségekre, nem gondolkodik egy dolgon sem a kelleténél több időt, és szinte mindenbe belemegy, ami egy kicsit is eltér a normálistól. Vonzó megjelenéséhez vonzó jellem is párosul, olyan, amiért a nők élnek-halnak. Mondhatni kedvenc, akinek a házibulikban elsőként számol be a házigazda, mely szobák azok, amikbe akár félre is vonulhat egy-egy lánykával. A türelme nem ismer határokat, sosem nyugvó, kapkodó, és képtelen összpontosítani akárcsak egyetlen dologra is. A külsőségekre nagy hangsúlyt fektet, az viszont már hidegen hagyja, ki mit gondol róla. Okos a maga módján, ám mégsem az intelligenciájáról várt híressé, sokkal inkább a sportban elért kitüntetései adják a hírnevét. Őszintesége változó, mikor milyen kedve van, ám hajlamos arra, hogy túlzásokba essen, és kiszínezzen egyes információkat. Szenvedéllyel éli az életét, s veti bele magát az éjszakába, a baráti köre rendszerint hozzá hasonlókból áll, akikkel a viszonya már-már családias. Szeret flörtölni, és húzni mások agyát, mégis rendszerint ő marad a legjózanabb a baráti társaságából az esték végeztével, így a szétszórt énje hamar átcsaphat atyáskodóba.

Élettörténet: Legidősebb testvér, így kénytelen volt beérni azzal gyerekként, hogy a szülei rajta gyakorolhattak, hogyan is kell élesben gyereket nevelni. A vallás távol áll a családjától, talán egyedül a nagyszülőkre lehet rámondani azt, hogy hívők, de az nem ragadt rá egyik gyerekükre sem, így unokáikat is messze elkerülte ez az áhítat. Anyja háztartásbeli, míg apjának önálló vállalata van, ami generációkon át öröklődik, így ha Johan nem dönt másként, kénytelen lesz átvenni a későbbiekben. A kapcsolatuk kifogástalan, már-már irigylésre méltó az, hogy ott bárki megoszthat bármit. Két testvére van még, egy 16 éves húg, és egy három éves öcsi, akire gyakorta kénytelen ő vigyázni, ha a család felnőtt tagjainak éppen másfelé akad dolguk. A családjuk aránylag jómódú, nem veti fel őket a pénz ugyan, de nincs hiányuk semmiből. Megkapnak ugyanúgy mindent, mint mások. És akkor most jöjjenek az iskolái, tagadhatatlan tény, hogy isteni közbenjárással végezte el az elemit, máskülönben nem sikerült volna neki. Leginkább bukdácsolni tudott csak, és az érdemjegyeit nem mozdította feljebb az sem, hogy amint hazaért, már ment is el. Tanulni meg nem igazán tanult, legfeljebb, ha színlelnie kellett, egyszer-kétszer átolvasta az anyagot. Sportban azonban kiemelkedő a teljesítménye, nem is csoda ház, hogy afelé mozdult végül.

Hobby: Belőle kiindulva akármi

Foglalkozás: Pincér

Extrák: Biszexuális [ Leginkább nőket részesíti előnybe, fiúkkal nyilvánosan nem igazán látni őt ] *** Seme *** Egyetem mellett mindig van valami alkalmi munkája, de egyiknél sem marad meg pár hónapnál tovább, mert rájuk un *** Van jogosítványa, és egy saját pénzből finanszírozott motorja [ Honda CBR 1000 ] *** Rühelli az édesség minden fajtáját, bár ez leginkább annak köszönhető, hogy rosszul van tőlük *** A szervezete jól tolerálja az alkoholt, ihat akármennyit, ritkán részegedik le annyira, hogy már magával se tudjon mit kezdeni *** A telefonszámokat képtelen megjegyezni, még a sajátját se tudja fejből, és ugyanígy van a születésnapokkal is *** Foglalt sajtocskámnak <3

Képinfo: Nem saját. Deviantart. (http://)

Engedélyezve: 2016. 06. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).