Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Reese Lewin
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lexine

Kor: 28

Külső leírás: Magas, kisportolt, széles vállú, mégsem egy macsó jut róla az ember eszébe, hanem inkább egy édes, nagyra nőtt kisfiú. Csokibarna haja szeret ide-oda meredezni, ami időnként egész aranyos megjelenést kölcsönöz neki, kisfiús mosolyával pedig bárkit levesz a lábáról. Soha nem érdekelte a divat, ami a ruhákat illeti utál kísérletezni. Szinte minden jól áll neki, mégis hülyén érzi magát, ha nem valami sportos, kényelmes ruhát visel. Színes ruhát sem nagyon hajlandó felvenni, nála csak a fehér, vagy a sötét színek jöhetnek szóba. Testén két sebhely van, a jobb vállán lévő lövés helye és nem sokkal mellette egy alig látható műtéti heg.

Jellem: Élete elég nagy részében egyedül volt, ez pedig rányomta a bélyegét a személyiségére. Kedves, visszafogott, de jó beszélgetőpartner, ezért kevesen gondolják, hogy igazából mennyire zárkózott. Már gyerekkorában sem számíthatott senkire, de nem is volt rá szüksége, megtanult gondoskodni magáról minden téren. Büszkesége nem engedi neki, hogy a gondjairól akár csak egy szót szóljon, általában a már tökéletesre fejlesztett kisfiús mosolyával leplezni tud bármit. Nem egyszerű közel kerülni hozzá, de nem lehetetlen. Borzasztóan vágyik a szeretetre, talán még ő sem tudja, mennyire. Még nem volt komoly kapcsolata, de ha valakit megszeretne, akkor az illetőnek megbocsátana bármit, meghozna bármekkora áldozatot, odaadná mindenét, még akkor is, ha nem kapna cserébe semmit. Sajátos értékrendje van, ha valamit akar, azért hajlandó bármekkora áldozatot hozni. Magával szemben borzasztóan maximalista, azért akkor sem ad fel semmit, ha már kellene. A munkáját egyszerre imádta és gyűlölte. Bár érezte, hogy őt is nagyon megviseli, mégis a sereg volt az egyetlen hely, ahol nem érezte magát haszontalannak, egyedül itt érezte, hogy amit csinál, az fontos, hogy valakinek rá is szüksége van. A katonatársai voltak a családja, a sereg pedig az élete.

Élettörténet: Élete látszólag jól indult. Anyja ügyvéd volt, apja pedig üzletember. A szülei házassága már azelőtt megromlott, hogy ő megszületett, de miatta együtt maradtak. Viszont apja mindig hangoztatta, hogy már nem szereti a nőt, alig volt otthon, és a fiával sem sokat törődött. De anyja nagyon szerette, Reese nem szenvedett hiányt semmiben. Ám anyja egy balesetben meghalt, amikor Reese hároméves volt. Egy ideig apjával ketten voltak, de aztán a férfi egyre nagyobb nyűgnek érezte őt. Először rokonokra bízta, akik csak a pénzért vállalták, hogy gondoskodnak róla. Ételt és szállást kapott, de soha nem tekintették őt a család részének. Tízéves koráig adogatták egymásnak a rokonok, míg végül már egyik sem vállalta. Pedig nagyon aranyos és szorgalmas gyerek volt, de mindenki csak a plusz munkát látta benne. Apja végül hivatalosan is lemondott róla és otthonba került. Ideiglenesen többször is nevelőszülőkhöz került, de végleges otthona nem lett. A középiskolában nem nagyon mesélt senkinek a családjáról, a legtöbben nem is tudták, hogy él. Tervei, vágyai nem nagyon voltak, és haza sem várta senki így a középiskola után beállt a seregbe miért ne alapon. Ott megtalálta a helyét, bizonyíthatta, hogy ő is ér valamit. Mesterlövész lett, és bár a seregben sem volt fenékig vidámság az élet, ott mégis azt érezte, hogy jó helyen van. Ám pár hónapja golyót kapott a vállába és ezzel vége lett a katonai pályafutásának. A jobb karjában roncsolódtak az idegek, így alkalmatlan lett a katonai szolgálatra. Azóta egyszer már megműtötték, de sikertelenül. Most otthon van, de nem mondott még le arról, hogy egyszer visszatér a seregbe. Van egy svájci orvos, aki talán meg tudná műteni, de az út és a műtét nagyon drága lenne. Így most minden idejét arra fordítja, hogy összeszedje a pénzt a műtétre.

Hobby: Sokan meglepődnek rajta, de az olvasás az egyik kedvenc elfoglaltsága

Foglalkozás: Most alkalmi munkákból él

Extrák: ***a vállát ért lövés miatt gyakran remeg a jobb keze és finomabb mozdulatokat nehezen tud csak végrehajtani vele*** a pénztárcájában hord egy régi képet az anyjáról***korán reggel futni megy, ezt soha nem hagyja ki***biszex, bár inkább a férfiakat kedveli ***foglalt

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2016. 05. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).