Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Rubi Brynja Rusconi
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 27 éves

Külső leírás: 170 cm magas, sportos alkatú nő. Félvér, méghozzá mulatt. Laposabb széleske orra, vaskos ajkai és bronzos bőrszíne már első látásra nyilvánvalóvá teszik ezt. Arca szív alakú, álla apró, arcéle csontos. Nagy, mályvakék szemei enyhén húzottak, kissé mandulavágásúak, még egzotikusabbá téve megjelenését. Haja eredendően sötétbarna, s csak egész kicsit vöröses, ám ő mostanában előszeretettel festi paprikavörösre. Pár éve még a fekete volt a nagy kedvenc, előtte pedig a kékes árnyalatoknak hódolt. Haja félhosszú... bár szerinte inkább rövid, álcsontja a lá érő, hullámos és dús. Általában sportos, kényelmes ruhákat visel. Ritkán látni csini öltözékben... bár kinek mi a csini?! Cseppet sem nevezhető márkafüggőnek, ám kedveli a puma cuccokat. Bírja még a haspólókat, a farmer rövidgatyákat, a bő melegítőnadrágokat és a rajzfilmfigurás cuccokat. Ám akármilyen laza öltözetet is visel, mindig igyekszik belecsempészni valami vadítót, valami nőiest, hiszen, mint a legtöbb nő, ő is imádja az elismerő pillantásokat. A lila, a kék és a mályvaszínek szinte mindig megjelennek külsején, akár öltözés, akár smink formájában, de van, hogy pusztán kiegészítőként. Imádja az ékszereket, karkötőt, fülbevalót és nyakláncot is rendszeresen visel. Jobb fülében öt ékszerecske is van, míg a balban csak kettő karika kapott helyet. Míg fülbevalóit és karkötőit rendszeresen cserélgeti (van egy pár belőle), addig nyaklánca állandó kellék. Csepp alakú kinyitható óezüst medáljában kislánya képét viseli - ez a kabalája. Testét nem tarkítják sem sebhelyek, sem testékszerek (fülbevalóin kívül), csupán néhány apró, jellegzetes anyajegy tarkítja bőrét, no meg egy tetoválás, ami jobb felkarját öleli körbe. A lilás színű mű, mely látszólag egy ékszerecskét ábrázol valójában egy szerencsetetoválás, melyet első nagyobb "szerepe" után varratott magára - védjegyként leginkább.

Jellem: Mindig pontosan tudja mit akar, s általában azt is, mit kell megtennie hozzá. Önálló, független bátor és erős nő. No meg határozott... általában. Persze mint mindenkinek, neki is vannak rosszabb pillanatai. Képes elgyengülni, kétségbeesni és aggódni, főleg mióta anyuka. Józan ítélőképességét viszont akkor sem veszíti el, ha nehéz helyzetbe kerül. feltalálja magát. Ez, s hidegvére teszi őt azzá, aki. Egyenes és őszinte, persze mértékkel. Igyekszik megfontolt és előrelátó lenni, ám könnyen elragadják az indulatok, ha valaki számára nem megfelelően viselkedik. Mikor pedig biztos benne, hogy neki van igaza képes a végletekig veszekedni. Ő maga empatikus és segítőkész, s mástól sem vár kevesebbet. Erkölcsisége szilárd alapokon nyugszik, nem is kívánja fellazítani talaját. Általában jó emberismerő, ám érték már kellemes és kellemetlen csalódások egyaránt. Önmagával nehezebben boldogul, sokszor érzi úgy, hogy elbizonytalanodik... de mindeddig jó úton haladt, úgy érzi. Döntéseit nem bánta meg, még a legostobábbakat sem. úgy látja eddig minden a lehető legjobban sült el - valójában rettentően optimista, a rosszban legalábbis könnyedén felfedi a jót, legyen szó bármiről. Magas a tűréshatára, minden tekintetben. A félelem ritkán talál rá, nem szokása rettegni. Ha mégis utoléri legyőzi, elvégre nincs más lehetősége. Ha egyszer valamit elhatároz azt végigcsinálja. Él-hal Hannah-ért, ő a mindene.

Élettörténet: California-ban született, Riverside-ban. Édesanyja, az afroamerikai Anaya sminkesként dolgozott a városi televíziónál, apja, Ray Rusconi pedig kaszkadőrként járta a világot. Kapcsolatuk halálra volt ítélve már az első pillanattól kezdve, ennek ellenére bizakodva vágtak bele a családalapításban. Rubi hat éves volt, mikor elváltak. Őt és nálánál két évvel fiatalabb húgát, Tisha-t anyjukkal maradtak. Apjukkal csak ritkán találkozhattak, hála embertelen munkarendjének, s a rengeteg utazgatásnak. Rubi ezért világ életében neheztelt apjára, egészen addig, míg egy Ray egy váratlan balesetben el nem veszítette a bal lábát munka közben. Rubi minden áldott nap meglátogatta apját a korházban, a legtöbbször a kis Tisha is vele tartott, ahogy Anaya is gyakran elkísérte gyermekeit, vagy ha épp nem, akkor sütit sütött, s ételt küldött gyermekei apjának. A törődés pedig meghozta gyümölcsét, a féllábú Ray, miután szerzett magának egy állást, s egy kis lakást családkája közelében hozzálátott Anaya visszahódításához. Hosszú hónapok árán, de végre újra egy család lettek, szegény Ray viszont lemondhatott egykori hivatásáról. S hiába voltak jó emlékei, s hiába látta meg lányaiban a kaszkadőrszakmához való tehetséget, óvva őket attól, hogy sorsára jussanak igyekezett más pályára terelni őket. Ennek ellenére végül Rubi és Tisha is ugyanerre a pályára került. Már kisiskolás korukban kitűnt sportbéli és atlétikabéli tehetségük, amit különböző versenyeken is kamatoztattak. S szülei kapcsolatainak hála nagyon hamar a filmiparban találták magukat. A szülők természetesen fenntartásokkal, de nagyon is helyén kezelték a dolgot. Mindkettejük számára gyermekeik boldogsága volt az első, s hogy ne kövessék el újra az ő hibáikat szorgosan egyengették útjukat, támogatva őket. Rubi 16 éves volt, mikor megkapta első nagyobb szerepét. Máig több, mint 50 filmben szerepelt, ebből 16-ban az egyik főszereplő dublőrként. Kisebb megszakítást jelentett karrierjében, hogy 22 évesen teherbe esett. Ráadásul a férfi nevét még szüleinek sem volt hajlandó megmondani, állítása szerint csupán egy egyéjszakás kaland eredménye volt a dolog, na meg a fogamzásgátlók 99,9%-os hatékonyságának. Az eredmény pedig a Hannah nevet kapta, s Rubi a mai napig nem bánja a dolgot, sőt! Állítása szerint övé a legcsodálatosabb kislány a kerek világon. Szülése után hamar visszatért dolgozni. Hannah immár óvodás, ha éppen nem oviban van, akkor vagy nagyszülei, vagy nagynénje, vagy a stábtagok felügyelnek, míg édesanyja a munkáját végzi. Rubi pedig a munka végeztével igyekszik minél több időt kislányával tölteni.

Hobby: Kirándulás, olvasás és játék Hannah-val. Ezen kívül még a hip hop dance.

Foglalkozás: Kaszkadőr, dublőr.

Extrák: Az apuka nem tud Hannah létezéséről, Rubinak jó oka volt rá, hogy titkolja előtte. *** Csak a közeli családtagok és a friss ismeretségbeliek szólítják Rubi-nak, a kollégái és barátai egyaránt a 'Bryn' megszólítást használják. *** Jelenleg nem vevő a komoly kapcsolatokra. Hannah és a munka mellett nincs ideje ismerkedni. *** imádja a 70-es éveket, a filmeket, a ruhákat, a zenét... mindent. *** Imád vezetni és vitorlázni kocsik motorháztetején. *** Kiválóan úszik, síel és lovagol. Küzdősportokat is űz.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2016. 05. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).