Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Floyd Rowland
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 26 év

Külső leírás: Gesztenyebarna haja könnyen formálható, stílusos és vonzó sármot ad neki, ahogy arcának vonásai is hozzájárulnak alakjának kiemelkedéséhez. Szemöldökei véknyak, lágyan ívelő halvány vonalak, amik csak még inkább kihangsúlyozzák élesen kirívó halványzöld szemeit. Szempillái nem lényegesen hosszúak, nem is azokat használja ki, hogy kihangsúlyozza arcának különlegességét, sokkal inkább alkalmasak erre sötét tincsei. Nem hiába tartja a mondás, hogy egy megfelelő frizura öltöztet. Orra egyenes vonalú, formás, míg ajkai vékonyka sávok csupán, s mégis vérlázító hatást adnak számára, mikor halvány mosoly sejlik fel szája szegletében. Magassága nem rendkívüli, de nem törpül el mégsem mások közelében. Teste izmos, jól megformált, bőre halvány, hibátlan, s csupán néhány anyajegy ékesíti. Ritkán öltözik ki, nem híve annak, hogy haját hátrasimítva, csinos öltönyben tetszelegjen és bájologjon, helyette előszeretettel ölt magára elnyűtt, gyűrött ruhadarabokat.

Jellem: Fényűző, megkapó, botrányos. Olyan, akiért a nők rajongnak, s akiért százak önként vállalnák a férfi nehéz természetét, barátságának egyoldalúságát, míg magukénak tudhatják társaságát, s testének közelségét. Célirányos és törtető, akinek mindig határozott elképzelései vannak mindenről. Megszervezi az életét, ahogy tervezett pontokba szövi jövőjének az elképzeléseit is. Nem hagy a véletlenre semmit, úgy, ahogy a számára fontosabb ügyeket sem bízza rá másra. Jobb szereti, ha ő intéz mindent, mert az tisztább és átláthatóbb, gőgössége inkább csak egy arc nála, egy ok, hogy mások távol maradjanak tőle. Nincsenek barátai, nem tart maga mellett senkit, ahogyan partnereit is jól megválogatja. Módszeres a párkapcsolataiban, ügyel rá, hogy mindig nagy dobra verje a média az éppen aktuális kedvesével őt. Megtesz mindent a nemes cél érdekében, de szerelmet nem ígér egyetlen egyszer sem. Nem hiteti el másokkal, hogy azok majd különlegesek lesznek számára, és nem hazudja számukra le a csillagos égboltot. Vannak határok számára is, melyeket soha, egyetlen egyszer sem feszegetett volna. Munkája iránti elhivatottsága kétes, régóta megszűnt már benne a munka iránti izgatottság, s az elkészült képek iránti lelkesedés. Másokkal szemben érdektelen, közönyös, lezser és rideg. Nem poénkodik, és nem játssza el a kedvességét. Őszinte a maga módján, de magasról tesz mások véleményére. Leginkább azt hallja meg, ami neki kedvez, ami neki tetszik. Életvitelét tekintve felelőtlen, mindent megkaphat, mindent megvehet, mindenkit megszerezhet, és meg is szerez.

Élettörténet: Háromgyermekes család magányos szülötte, akit középső testvér lévén nem vett figyelembe senki. Nem volt idős, így nem adott indokot a féltésre, ahogyan nem ő volt a legkisebb sem, így szükségtelen lett volna figyelni minden léptét. A maga módján ő is megtette a maga kis lázongásait, makacs volt és önfejű, minek eredményeként tanulmányi eredményeit tekintve leginkább bukdácsolt. Ha mással nem, hát a bizonyítványával mindenképp kivívta magának a szülei figyelmét. A nyelvérzéke mindig jó volt, egyetlen tárgy, ahol megtartotta szorgalmasságának foszlányait, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy elérje családjánál a kellő hatást. Nem következett be radikális változás az életében, ahogyan nem lett különlegesen drasztikus jelleme sem. Míg két testvére idealista álmodozóként anyjuk szavain csüngött, ő célokat tervezett magának, amiknek közös eleme mindig a távolság volt. Már nem törekedett megfelelésre, és nem akarta azt sem, hogy örök időkre a szülői házhoz láncolja őt a munkája, az élete és minden. Iskoláinak elvégzése után nem tervezett egyetemre menni, nem lelkesült azért, hogy neves oktatók fogadják őt a szárnyaik alá, helyette az utcán maradt, és csiszolt, simulékony modorával próbált meg érvényesülni a társadalomban. Lopni művészettel. Az évek alatt megtanult beolvadni a környezetébe, ahogyan elsajátította azt is, miként fordíthatná maga előnyére a helyzetét. Ritkán folyamodott ahhoz, hogy kétkezi munkát vállaljon, ám végzettsége sem volt megfelelő ahhoz, hogy irodában kényelmes munkát végezhessen. Egyedüli, amit tehetett a színjáték, amivel elcsavarhatta vagyonosabb társai fejét, s elérte, hogy eltartsák őt. Modellként a karrierje egy véletlen folytán indult szárnyalásnak, ahogy leszólította őt az ügynökség egyik embere, majd a tesztfotózást követően meg is kapta legelső ajánlatát. Azóta már a legnagyobb magazinokban szerepelt, s a világ szinte összes kifutóját végigjárta már. London, Párizs, Milánó és New York között ingázik. Több helyen is alkalmazták őt és több kampányt is megkapott, nem mindennapi tekintete miatt.

Hobby: -

Foglalkozás: Modell

Extrák: Nem főz, leginkább éttermekbe jár, vagy gyors kajákon él /// Nem ünnepli egyetlen születésnapját sem, ahogyan az ünnepeket sem tartja számon /// Biszexuális /// Szállodai szobáiban nem rendezkedik be, és nem pakolja ki ruháit a bőröndjéből, meghagy minden szobát ugyanolyan lélektelennek, mint amilyenbe érkezett /// Ha utazik, mindig csak egy bőröndöt visz magával /// Alkalmi dohányos, legtöbbször fényképek erejéig vesz egy-egy szálat az ajkai közé, vagy egyes bulikon /// Régebben nem vetette meg az alkoholt és a kábszereket sem, de azokkal azóta már óvatosabban bánik /// Foglalt.

Képinfo: Nem saját. Deviantart. (http://)

Engedélyezve: 2016. 05. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).