Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Alia Scorza
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 30 éves

Külső leírás: Magas, vékony, törékenynek tűnő nő kerekded idomokkal megáldva. Testalkata szálkás, dereka karcsú, combjai hosszúak. A kiállása peckes, egyenes, tiszteletet parancsoló, emberei félik. Bőre világos, s bár könnyedén megfogja a nap, általában sápadt - hisz ideje nagy részét a cirkálóban tölti. Sokhelyütt tarkítják anyajegyek, szív alakú arcának két oldalán, nem sokkal a szeme alatt is húzódik egy-egy. Arcának legszembetűnőbb elemei sötét, mandulavágású barna szemei. Tekintete mély, s oly ravaszul csillog, akár egy macskáé. Szemöldöke vékony, lágy ívű, de ha kell nagyon gorombán képes összerántani. Orra vékony, alul kissé kiszélesedő. Néhányszor már betörték ugyan, de mára már szépen helyrejött. Ajkai húsosak, formásak. Egy régi sérülés nyomát őrzik, egy vágást, mi balról jobbra szelte keresztbe arcának alsó részét. Haja rövid, mélybarna színű, kissé oldalra fésült, arccsontja alá lógó. Egyenes, dús és mindig ápolt, ahogy mindene. Igényes nő, ad a tisztaságra és az öltözködésre is. Stílusa letisztult, kedveli az egyszerű ruhadarabokat. Egyenruháján sincs semmilyen felesleges giccs, egyszerű fekete kezeslábas, ami jól kiadja szép alakját. Ékszereket nem visel, bőrét sem tarkítja semmi még néhány rejtőzködő anyajegyen és forradáson kívül.

Jellem: Kegyetlen, céltudatos, manipulatív és számító - elvégre ezek egy jó kalóz ismérvei. Ő pedig magasra teszi a mércét, a legjobbá kíván válni. Ehhez azonban olyan tulajdonságokra is szüksége van, amivel maga mellett tarthatja embereit, ám ő ezeknek sincs híján. Eszes és előrelátó, kiváló stratéga. A legszorultabb helyzetekben is feltalálja magát, s könnyedén megőrzi hidegvérét. Nehéz kihozni a sodrából, ám ha valaki megteszi förtelmes megtorlásra számíthat. Haragtartó és bosszúálló, sérelmeit nem felejti. A megbocsájtás nem tartozik erényei közé, ha egyszer valakiben csalódott nehezen szavaz számára újra bizalmat. Körmönfont és ravasz. Jó emberismerő, s jól ért a bitóra valók nyelvén. Ezen felül nem kis színésztehetség szorult vérébe, így ha a helyzet úgy kívánja bárkit könnyedén félrevezet, ki nem ismeri őt eléggé. Mert akik ismerik tudják: ezt a nőt nem kell félteni. Céltudatos és határozott. Amit el akar érni azért bármire hajlandó. Törtető és egoista - bár látszólag jó csapatjátékos, embereivel szemben megértő és figyelmes - ám pusztán csak önös érdekből. Nehezére esik a bizalom, mivel tudja, mindenki a ranglétra felső fokára vágyik... legalábbis a legtöb-ben. Így nem bízhat senkiben sem, igazán és mélyen semmiképp. Ám megvan a saját kis belsőköre, kikel szemben sokkalta több bizalmat ápol, mint a többi beosztottja iránt. Persze ezeket az embereket kivétel nélkül magához láncolta valamivel, legyen az egy aprócska titok, egy kicsike segítség, vagy a teljes biztonság hamis érzésének fellebbentése. Épp ezek miatt Alia nagyon magányos, mivel viszont egész életében egyedül volt nem igazán érti mi hiányzik mindennapjaiból.

Élettörténet: Fogalma sincs róla hol is született, már legelső emlékei is a Blast cirkálóhoz kötik. Az előző kapitány kedvese, egy bizonyos Mary Tindol nevelgette. Az öreg Gartside Kapitánynak nagyon nem tetszett, hogy egy kölyök, ráadásul egy fehérnép rontja a levegőt a hajón, de az asszony ragaszkodott hozzá, saját csemete híján. Jól kinevelte a kislányt minden női praktikára. A kisleány hamar a legénység nagy részének kedvence lett. Azonban egyvalaki, Adam Ricchio, a Kapitány zabifia kezdetektől gyűlölte a kicsit. Bántani azonban ő sem merte, mivel Mary, a kapitány kedvese árgus szemekkel vigyázott rá. Alia pedig villámgyorsan tanult, ellesett mindent, amit a kalózkodásról tudni érdemes. Egy hatalmas ütközet során, mikoris egy másik, ellenséges kalózhordával csaptak össze, súlyos talá-lat érte a cirkálót. A kapitány egyből életét vesztette. A legénység nagy részét az akkori főtiszt, Thomas Searson átmentette az egyik kísérőhajóra, így óvva életüket. A legénység ezután megválasztotta Searson-t új kapitánynak, ám sejtelmük sem volt róla, hogy valójában ki, illetve kik álltak a tragikus események mögött... az ekkor 15 éves kislánynak viszont annál inkább. Az ő unszolására tette el láb alól a támadás alatt a vén kujont Thomas. Gartside akkor már évek óta erőszakoskodott a szemrevaló Aliával, jó néhányszor meg is becstelenítve a kislányt. Mary pedig nem tett semmit, szegény asszony nem tudott... ahogy balszerencséjére kimaradni sem az események forgatagából. Nem volt kegyelem, amint alkalom adódott a leány meg is ragadta. A becsvágyó Searson számára is kínálkozó alkalom volt, hiszen ő volt a "trón" várományosa. Ricchio persze, a vérkötelékben bízva szembeszállt vele, de alul maradt. Viszont Ricchio-nak is sok támogatója volt, az öreg Gartside-nak még több. A kismadarak pedig elkezdtek sutyorogni. Mary-re és Searson-ra nemsokára akasztás várt a Kapitány megölésének bűne miatt. Alia, a kismadár pedig feljebb lépett a ranglétrán. Az új kapitány, Adam Ricchio jobb keze, a férfinak pedig fogalma sincs róla, hogy valójában a nő áll apjának halála mögött. Újjáépítették a Blast-ot, s újult erővel folytatták a kalózkodást... akárhol felbukkanhatnak.

Hobby: Szövevényes tervek szövögetése, információk gyűjtögetése, emberek behálózása, de leginkább: BOTANIKA

Foglalkozás: (űr)Kalóz, a Blast cirkáló Főtisztje, Kapitányának jobb keze

Extrák: Az arcán lévő sebhelyeknek történetének több variációja is kering a legénység tagjai között. Hogy mi az igazság? Csak Alia tudja, őt kérdezd! *** Kevesen tudják róla, de anyanyelvén kívül még vagy öt nyelven ért, a legtöbbön írni és olvasni is tud. Nem véletlenül tudják kevesen, szereti titokban tartani. *** Ért a fegyverekhez, ám a test-test elleni harc nagyon nem tartozik erősségei közé. *** 2-3, de legalább egy ember mindig állandó kísérője, elvégre nem lehet tudni...

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2016. 05. 16.

Módosítva: 2016. 05. 16. 14:23:02
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).