Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Christian Walsh
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 23

Külső leírás: Külsőre? Egy szobor. Egy festmény. Egy kirakati bábu. Egy sarokban eldugott rongybaba. Egyszerre határozott, mégis törékeny megjelenésű fiú. Arcát a melankólia teszi széppé, s végtelenül magányossá. Kedves, kellemes vonásait beárnyékolja mosolyának hiánya. Mint minden hozzá hasonló, vele egykorú fiatal, ő is nagy változásokon megy keresztül, ahogy teste és vonásai, hangja és mozdulatai elhagyták a régi kisgyermeket és keresik a felnőttet, akivé válhat. Magasságra nem hagyja le az átlagot, alakja karcsú, sportos, laza izomzatú. Bőre hamvasan halovány, de nem sápadt. Haja a tarkójánál rövidre nyírt, majd fokozatosan egyre hosszabb, ahogy feje búbjáig, és frufrujáig ér. Színe egészen különleges, napsütésben az olvadt csokoládéra emlékeztet, borult időben pedig inkább a kávé barnáját juttatja eszünkbe. Arcformája szögletes, állkapcsa már eléggé hangsúlyos ahhoz, hogy az idegenek ne az esetlen kisfiút lássák benne. Szemöldöke vékony, gyenge hangsúlyt ad hosszú szempillájú szemeinek, melyek a borostyán mélyzöld leveleinek színét idézik. Orra keskeny és egyenes. Ajkai vékonyak, vértelenek. Mosoly ritkán látogatja őket. Nyaka hosszú és karcsú, melynek kellemes díszeként szolgál lágyan kidomboruló ádámcsutkája. Ruhatára igen széles skálán mozog, egyvalami mégis közös minden darabban, amit felsőtestén visel: takarja a nyakát. Legyen szó ingről, sálról vagy kapucnis pulcsiról, valaminek mindig takarnia kell a nyakát. Erre mindig kényesen odafigyel. Az oka rendkívül egyszerű és érthető. Alig öt évesen egy kóbor kutya a földre terítette és csúnyán megsebesítette a nyakát, a hátát és az oldalát. A hegek beforrtak, de nyomuk örökre megmaradt, mind testben, mind lélekben. Chris ezért is fél a kutyáktól, s ezért is szégyelli testét. Kevesen tudnak gyerekkori traumájáról.

Jellem: Halk szavú, szelíd teremtés, de koránt se hidd azt, hogy könnyen megvezethető és naiv. Jelleme temperamentumos, makacs és önző. Hirtelen haragú, de könnyen megbocsájtó. Hamar belátja, ha tévedett és nem röstell bocsánatot kérni sem, de esetenként a büszkesége győz, s ilyenkor önfejűen köti az ebet a karóhoz. Szüleitől mindig azt hallja, hogy amit igazán akar, azt szerezze is meg. Ebből kifolyólag pedig céltudatos és határozott. Ritka esetekben lehet elbizonytalanítani. Ha a környezetében élőket kérdeznénk, ők így írnák le: Komor, mogorva, besavanyodott, komoly. Chris értékeli a jó dolgokat és a vidámságot, de ostobaságnak tartja folyamatosan vigyorogni. Ha minden dolognak túlságosan nagy érzelmi töltést adunk, akkor az igazán fontos dolgokat már észre sem fogjuk venni. Ezen elv alapján Chris csak akkor mutatja ki érzelmeit, amikor tényleg alkalmasnak és helyénvalónak látja. Szociális alkat, sokan veszik körül, de mindenkitől megtartja a három lépés távolságot. Közel csak a húgát és korábbi szeretőjét engedte magához eddig. Élete nagy részét leginkább a saját fejében éli le. Képes olyan dolgokon is mélyen eltöprengeni, amit mások elintéznek egy vállrándítással. Viszont kifinomult humorérzékkel rendelkezik, és a művészetek nagy szerelmesét ismerhetjük meg benne. Sokszor többre tart egy szobrot vagy egy festményt, mint egy élő, húsvér embert. Remek beszélgetőpartner, de jobban szereti a csendet maga körül. Soha nem játssza meg magát. Rendkívül őszinte, s ez néha inkább rossz tulajdonsággá növi ki magát, mert véleményét akkor is elmondja, ha nem kérdezte senki. Soha nem hazudik, és erre felettébb büszke. Intelligens, okos fiú, mégsem önhitt vagy egoista. Ismeri jól saját korlátait és azokon belül marad. Sosem tesz semmi feltűnőt vagy kirívót, nem balhézik, nem termeli a feszültséget. Jobban szeret meghúzódni a háttérben és nem feltűnni senkinek.

Élettörténet: Aki unja már a gazdag családba született kiskölyök sanyarú történetét, az jobb, ha most elfordul, ugyanis Chris valóban gazdag szülők gyermeke. Az apja tőzsdézik, az anyja bankigazgató, ráadásul borzalmasan sznobok. Ruhatáruk nem ismeri a lezser szót, csak a kosztümöt, öltönyt, elegánsat. Ők azok a szülők, akiket nem látsz szabadidő ruhában baseballozni a parkban. A házimunkát cselédek végzik, ahogy a reggeliről, ebédről és vacsoráról is ők gondoskodnak. Tovább külön sofőr jár mindkét szülőhöz, no meg plusz egy a gyerekeknek. Ötéves korában az óvoda udvarára betévedt egy kóbor kutya. Csont sovány volt és agresszív. Mindenkire acsargott és ugatott, végül Chris volt az, aki megtetszett neki és rávetette magát. Hátát, tarkóját és oldalát érte a kutya karmainak és fogainak támadása, s bár viszonylag hamar sikerült eltávolítani tőle a kutyát, annak támadása maradandó nyomokat hagyott a fiú testén és lelkén is egyaránt. Azóta Chris retteg a kutyáktól, akár kicsi, akár nagy, elfogja a páni félelem, ha akár csak egyet is lát. Van egy három évvel fiatalabb húga, aki agorafóbiás, ezért gyakorlatilag soha nem hagyja el a házat. Magántanárok és terapeuták járnak hozzá abban a reményben, hogy a lányka egyszer meggyógyul. De az igazat megvallva a legtöbben csak a pénz miatt jönnek el és hidegen hagyja őket Chris húgának állapota. Chris egyébként szereti a húgát és viszonylag sok időt töltenek együtt. A lány kedveli a társasjátékokat, ezért sokat játszanak. Christ sokáig elkerülte a szerelem dolog, így jócskán elmúlt már huszonkét éves, mikor legelőször szerelembe esett. A másik fiút az egyetemről és a közös kocsmatúrákról ismerte, ám a srác hiába volt szőke, nem épp egy herceg típus volt. Hogy szépen fogalmazzunk, masszív alkoholista volt, és soha nem szerette viszont Christ, akit ez rosszul érintett. Jelleméből adódóan borzasztóan féltékeny és önző, szóval felbérelt pár fazont, hogy ijesszenek rá Vincentre egy kicsit, ám a dolog rosszul sült el, és a fiú kórházba került. Chris ezalatt egy kisebb fajta lelki válságot élt át, míg végül újra találkozott Vincenttel. Amaz elküldte őt és megmondta, hogy nem akarja többé látni, de valami isteni csoda következtében sikerült a közelébe férkőznie. S ehhez csak arra volt szükség, hogy lefizesse a szőkeség lakótársát. Ezután kapcsolatuk hosszúra nyúlt, de hamar kihűlt és örömtelenné vált. Közös megegyezéssel vetettek véget a dolognak, ám Chris hatalmas csalódásnak fogta fel és azóta is képtelen napirendre térni a dolog fölött. Igyekszik kerülni azokat a helyeket, ahol korábban összefutottak és próbálja minden mással elterelni a figyelmét arról, hogy milyen nyomorult helyzetben volt, s hogy a szívében lángoló szerelem, hogyan hűlt ki, s vált méla közönnyé.

Hobby: Gyűjti a DVD-ket, mert kedvenc szabadidős tevékenységei közé sorolható a filmnézés is.

Foglalkozás: Művészettörténetet tanul az egyetemen

Extrák: Passzív karakter. * Hobbijai közé sorolható még az olvasás, a szobrászat, a kerámia és természetesen a társasjátékok. * Szereti a macskákat, de anyja allergiás rájuk, ezért nem tarthat egyet sem. * Nincs szenvedélybetegsége. Ezt értsd úgy, hogy nem alkoholizál, nem dohányzik, de még csak kávét sem fogyaszt. Sőt teából is inkább a koffein menteset issza. * Fogalt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2016. 05. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).