Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Reginald Nyle Reano
Kategória: Hentai
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 31 éves

Külső leírás: 190 cm magas, sportos testalkatú, szálkás izomzatú férfi. Családjában nem ritka ez a magasság, apja, apai nagybátyja, sőt nagyapja is elég nyúlánk alkatú. Arca egyaránt markáns, férfias vonásokkal megáldott, valamint kisfiúsan helyes, piszkosul szívtipró elegyet alkotva, amit maximálisan ki is használ. Jó pár évet letagadhatna, s szemrebbenés nélkül meg is teszi. Kissé mandula vágású acélkék szemeit a legtöbben nem tudják hová tenni. Ezernyi vágy, s érzelem sugárzik belőlük, ám olyan messzi távolból, mintha már-már szinte elérhetetlenek volnának. Mintha rideg acélrácsok választanák el a szemlélődőt attól a mennyei csodától, ami azokban a szemekben lakozik. Sötétbarna, szép ívű szemöldök és sűrű fekete pillák ölelik körbe a kék csodákat, még hangsúlyosabbá téve őket. Orra egyenes, hosszúkás és keskeny. Látszik rajta, hogy mindeddig még egyszer sem törték be, bár olykor rászolgált. Ajkai kellemesen teltek, szabályosak. Ritkán mosolyog velük önfeledten, ám egy kósza kis halovány vigyor szinte mindig ott búvik rajtuk. Arccsontjai jól kivehetőek, álla karakteres. Arcszőrzetet ritkán visel, általában kétnaponta borotválkozik. Haja sötétbarna, rövidre nyírt, oldalt elválasztott. Szereti váltogatni külsejét, ehhez pedig épp ideális. Ha épp gazdag úrt játszik hátranyalja, ha pedig ifjú lovagot összeborzolja. Mindkettő istenien áll neki. Bőre általában napcsókolta, kellemesen barnás (olykor eljár szoláriumba is ennek érdekében, ám ha szóba kerül letagadja). Nem tarkítják sem sebhelyek, sem tetoválások, sem testékszerek, még anyajegyből is kevés van neki. Öltözete általában sportos, kényelmes, ám ha éppen mulatni megy akkor, ...nos a buli válogatja. Mondhatni egy igazi kaméleon. A legsuttyóbb ruhától a legdrágább öltönyig minden megtalálható szekrényében. Igényesnek mondható megjelenése ellenére nem pepecsel sokat a tükör előtt (cuccait is általában a netről rendeli - vásárolni is utál), nem szeret ilyesmire időt pazarolni.

Jellem: A híresztelések ellenére nem túl társasági ember. Mondhatni az introvertált ember mintapéldája. Szeret egyedül lenni, kiváltképp egyedül lakni és ezen nem kíván változtatni. Rossz-e a természete? Attól függ kihez viszonyítjuk, például Al Bundy-hoz képest kezes bárány. Egyébként meg borzasztó. Pesszimista, nagyképű, csökönyös, önző és roppant szarkasztikus. Ám ezeket képes félretenni, ha valamit igazán szeretne. Talán valójába ezen tulajdonságok nem is őhozzá tartoznak, de egy bizonyos élethelyzetben előnyt jelentettek. Segítségükkel tudott túlélni és továbblépni, a hosszú együttélés után pedig nehéz megválnia tőlük. Minden esetre azt a részét élvezi, hogy általában elkerülik. Ráadásul mogorva természetére tapadnak a nők... bár lehet, hogy csak hírneve és pénze teszi. Nem kifejezetten érdekli, mindig van kivel hetyegnie, a hosszú távú kapcsolatoknak pedig nem híve. Barátból keveset tudhat a magáénak, de szentül hiszi, hogy épp eleget. Rossztulajdonságai ellenére remek csapatjátékos. Ez pusztán egyetlen dolog miatt van így: a foci a mindene, ez élteti. A csapat sikere az ő sikere is, s fordítva. Más dolgokban nem túl kitartó, s nem igazán képes lelkesedni sem másért, ám a sport kivétel. Olyan számára, mintha egyfajta terápián venne részt, megnyugtatja és feltölti. Komoly és eltökélt. Szeret előre tervezni, mindig van A, B és C terve, olykor elmegy a G-ig is. Szereti kiismerni és átlátni a dolgokat, nem egy forrófejű típus. Nehéz kihozni a sodrából, szarkasztikus megjegyzései mögött pedig remek humorérzék lapul. Ha másképpen nem sikerül megoldani a dilemmát ehhez folyamodik. Belül még kisgyermek, ám ezt élete árán sem ismerné be. Édesanyja elvesztése nyomán még mindig ott lapul benne az a 10 éves életvidám kisfiú, aki valaha volt. Retteg, hogy mindenkiért elveszíti és teljesen egyedül marad. Hogy egyedül kell majd leélnie életét, család és barátok nélkül, de nem igazán tudja mit tehetne. Csak játssza a gazdag, jóképű herceget tovább, minden nap más nő ágyában alszik, olykor még a kábítószerekhez is visszatér, hiszen mindez elfeledteti vele az űrt. Na meg azt, hogy immár több mint 4 éve nem beszélt apjával. Remek színész.

Élettörténet: Johan Reginald Reano, a híres (és hírhedt) sztárügyvéd egyetlen gyermekeként jött világra a gyönyörű folyóparti városban, Liverpoolban. Sportbéli tehetsége már egészen fiatalon megmutatkozott, ám apja mindenképpen jogi pályára szánta fiát. Úgy kívánta, hogy felnőve majd Reggie vigye tovább a családi vállalkozást, ügyvédi irodájukat. Édesanyja, Carla azonban felfigyelt rá, hogy fia örömét leli a mozgásban, főleg a futballban, így beíratta egy helyi kis klubba. Alig volt 10, mikor Carla-nál leukémiát diagnosztizáltak, rá fél évre meg is halt. Gyorsan és csendben ment el, egy összetört férjet és egy hitevesztett kisfiút hagyva maga után. A csonka kis család ez után a brit fővárosba, Londonba költözött. Johan nem akart régi házukban maradni, ahol minden Carla-ra emlékezteti, így Reggie is kénytelen volt anyja után barátaitól is búcsút venni. Apja, aki világ életében sokat dolgozott, ez után a munkába temetkezett, fiával nem sokat törődött. Pénzelte tanulmányait, megadott neki minden anyagi javat, amit csak kért, ám szinte semmit sem tudott róla. Nem tudott arról a pokoljárásról, amit gyermeke átélt. Zárkózott és csendes volt, nem volt senkije – így pedig tökéletes célpontul szolgált a zaklatók számára. Ám leleményes fiú volt ő világ életében, megtalálta a tökéletes módszert, a beolvadást. Rossz társaságba keveredett, drogozni kezdett, s kirúgták a csapatból. A fiú összetört, akárcsak az apa, aki rájött mekkorát vétett. Megpróbált nyitni fia felé, aki azonban elutasította, ahogy minden más segítséget is. Focizn akart, újra focizni. Megbánt mindent, ám hiába az apja pénze, a kutyának se kellett. 14 volt. Ám hiába az elmaradások, a sok edzés és a bulik, tanulás terén nem állt rosszul a szénája. Okos, tanulékony fiatalként sok lehetőség állt előtte, ő pedig döntött. Visszatér oda, ahol minden elromlott, Liverpoolba. Az óta is ott él, jelenleg a Liverpool FC-ben védekező középpályási posztot tölt be, s immár az angol válogatott tagja. Egy istenadta tehetség, ám élete mégsem rendeződött. A viszony apjával csak tovább romlott, ahogy a család többi tagjával is. Egyedül atyai nagyszüleivel és apja testvérével tartja a kapcsolatot, ám velük sem beszél túl sűrűn. Valamit elveszített, de nem igazán tudja, hogy pontosan mit is, így azóta is azt keresi.

Hobby: Foci, foci és foci, valamint ivás, bulizás és kocsikázás

Foglalkozás: Focista, a Liverpool FC játékosa, s az angol válogatott tagja

Extrák: A mezszáma 10-es, ő kérte ezt édesanyjának emléket támasztva. *** Nem tud róla, de apja minden meccsén ott van, élőben nézi fia játékát. *** Gyűlöli, ha Reggie-nek szólítják, csakis a családjától tűri el. Barátai általában a Nyle megszólítást használják, mivel ő maga előszeretettel hagyja ki első keresztnevét a bemutatkozásokból. *** Cigarettázik, ám nem gyakran... leszámítva ha feszült. *** Imád vezetni, ahogy a sportkocsik és a strapabíró terepjárók ellen sincs kifogása.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2016. 05. 16.

Módosítva: 2016. 05. 06. 16:33:34
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).