Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Howl
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Aya-chan

Kor: 27

Külső leírás: Howl külsejében vannak állandó és változó dolgok. Bájos, szempilla rebegtető mosolya, mely könnyedén varázsolja le bárki szoknyáját, gyakran heverészik arcán, lesve legközelebbi áldozatát. És bizony, akit ez a mosoly bekebelez, az elengedhetetlenül válik rabjává márványos páfrány zöld szemeinek is. Mikor az ember Howl íriszeiben kutat, válaszokat keres arra a kérdésre, hogy pontosan miért is tud ez a férfi ilyen örvénylő tekintettel nézni, miért lesz zavarban, mikor éppen csak megpillantja? Hát igen, ez a smaragdos szempár rejt néhány titkot, nem is beszélve a ruhái mögött megbúvó alakjáról. S bár Howl nem kifejezetten az a kisportolt típus, magas, vékony alakja olyan fenségesnek tűnik gyakran túlcsicsázott ruháiban, hogy az ember azt hinné, igazi gróffal van dolguk, holott ez utóbbi kijelentés köszönő viszonyban sincs az igazsággal. De éppen ez a varázsló célja, hacukáit a legfinomabb bársonyból és selyemből varratja, anyagi dolgok nem számítanak, hitvallása szerint, ugyan, mit gondolnának az emberek egy olyan mágusról, aki még öltözködni sem tud? Hosszú ujjú széles kabátjai a legkáprázatosabb és legszínpompásabbak Ignary földjén, van köztük ezüstberakásos burgundi színű, aranyozott szegéllyel készült királykék, s persze ott van még az a meseszép hollófekete, de általánosságban a két előzőt hordja, azokon ugyan is olyan bűbáj van, mely kellő segítséget nyújt a lányszívek meghódításában. Hajkoronája hangulatához mérten változik. Eredetileg fekete, de gyakran szőkén viseli fürtjeit, hol frufruval, hol a nélkül, mikor mihez van kedve, egy színt azonban nem tud elviselni magán, ez pedig a vörösesszőke. Mivel fél életét a fürdőszobában éli, van, hogy napi két órát tölt el kedvenc helyiségében, így érthető, hogy mindig csodálatos küllemet szeretne magának, s bizony ebbe a vörös árnyalatai nem tartoznak bele. Kezében gyakran van gitár, ezzel adja tudtára a bájos hölgyeknek mély szerelmét. Járása, avagy repülése mindig elegáns, mindene a magamutogatás. Gyakran lengi körbe finom virágillat, mint akác vagy levendula.

Jellem: Kicsit sem nevezhetjük bonyolultnak vagy összetettnek. Két fő jellemzője van, melyeket a helyzettől függően vet be. Az egyik ilyen tulajdonsága a bűbájosság. Bizony, mély, édes hangjával képes lyukat beszélni a hölgyek hasába – persze csak ha csinosak, máskülönben nem mutat érdeklődést – akik addig-addig hallgatják a varázsló vonzó trillázását, hogy mélységes szerelembe esnek. Ez Howl elsődleges célja, minden szép nőt meghódítani, addig udvarolni nekik, míg azok fülig beleszeretnek. Flörtöl, bókol, virágot visz, fűt-fát összehord, csak hallja az a bizonyos szót, mely méltán jelzi sikerét. S, amint elhangzott a szeretlek, ott vége is a dolognak. Lányszívek törnek össze, ellenben Howléval, akié ettől mindig csak erősebb lesz. Olyan, mint egy komisz gyerek, s erre csak még inkább ráerősít jellemvonásainak második fő motívuma, s ez pedig a tettetés. Szeret mindenre rátenni egy lapáttal, ha arrébb tesz egy fűszálat, elvárja, hogy egész nap dicsérjék, lengjék körbe mézesmázos szóáradattal, magasztalják a magas égboltig. Szeret nagyot mondani, ha tegyük fel megfázott, köhögését százszorosára erősíti, jelezvén, hogy ő most épp elesett és gyámoltalan, ápolásra szoruló beteg. Inasa, Michael ilyenkor lesi minden kívánságát, ellenben a mogorva Sophival, aki tudja, a mágus csak megjátssza rettenetesnek tűnő betegségét. De ezen kissé negatív tulajdonságai ellenére Howlban megvan a becsület és tisztesség, csak sajnos néha túl gyáva, hogy ezeket bárkinek is megmutassa. Szereti, ha könyörtelennek és becstelennek látják, így tartja fenn gonosz hírnevét, mint „Szívtelen Howl” pedig igazán képes az őszinte szeretetre. Nővérét, s azok gyermekeit nagyon szereti, bár testvére kevésbé van így a varázslóval. Léhának, nem törődőmnek látja, ez részben igaz is, de a mágus apró tetteiben ott van a kötődés. Persze, utóbbit szintén nem viseli túl jól, kellemetlenül érinti, ha ki kell mondania valódi érzéseit, teszem azt „szükségem van rád” vagy „szívesen megteszem” megrémül az effajta kőbevésett szavaktól, éppezért szinte soha nem mondja ki őket, inkább függőben hagyja, az ember vagy észreveszi őket, vagy nem. Mindenesetre jelleme könnyen kiismerhető, de kevésbé kezelhető, ember legyen a talpán, aki annyi ostobaságot elvisel, amennyire Howl képes.

Élettörténet: Wales egy bájos, eldugott városkájában született, második gyermekként. Gyermekkoráról nem tudunk sokat, de annyi bizonyos, hogy különlegesen jó érzéke volt a varázsláshoz, így Ignary egyik legkiválóbb mágia gyakorlójához állt be inasnak, nevezetes Mrs. Pentstemmonhoz. Az idős hölgy akkoriban már nem fogadott tanítványokat, ám Howlban meglátta a tehetséget, így még is csak tanítani kezdte. A fiú talentuma hamar megmutatkozott, könnyen tanulta a varázslás csínját-bínját. Minden érdekelte, ami kötődik a mágiához, ez hozta el életébe a legnagyobb fordulatot. Egy nap Market Chipping lápjai között próbált elkapni egy hullócsillagot. A hullócsillagokról tudni kell, hogy zuhanásukkor nagyon rémültek, elvégre, szinte közvetlen földet érésük után meghalnak. Mikor Howl elkapta a hullócsillagát, az Calciferként mutatkozott be és rettenetesen félt az elmúlástól, mire Howell nagyon megsajnálta, s elmondta neki, hogy ő képes megmenti, ha alkut kötnek s Calcifer félelmében hamar bele is ment. Persze egyikőjük sem tudta, hogy pontosan mivel jár egy tűzdémon és egy ember közötti szerződés, mindenesetre egyezséget kötöttek, Howl a szívét valamint életet adott Calcifernek, míg utóbbi erőt kölcsönzött neki. A tűzdémon állandó lakosa lett Howl különleges Vándorló Palotájának, ő mozgatta és irányította. Gyakran volt egyedül, míg gazdája lányok után futkosott, ám egy nap Howl kelletlenül tért vissza. Összetűzésbe keveredett a Puszták Boszorkányával, aki átkot bocsájtott rá, így a varázsló élete igen csak felfordult. Élete elkezdett a bujkálásból állni, palotája köré erős védelmet vont, sőt, több dimenzióssá tette, melynek segítségével négy helyre is el tud menni egy ajtó segítségével. Elkezdett álneveket felvenni a különféle városokban, ahol, mint varázsló tevékenykedett, hiszen neki is élnie kell valamiből. Egy nap, mikor éppen kenyérért indul, bozontos hajú kisfiúba ütközött Porthaveni ajtója küszöbén. Michael Fischert akkorra már mindenhonnan elkergették, de Howl beljebb invitálta és inasává fogadta. Természetesen, kimondott szavak nélkül, sosem tett ígéretet a fiúnak, vagy mondta, hogy itt maradhat. 6 hónapba telt, míg egyáltalán kontaktusba lépett Michaellel, aki később igazi bálványozója lett fiatal mesterének, s egész ügyes tanonccá cseperedett. Howlra igazán jó hatással volt az ifjú Michael, ismét többet járt el otthonról, és Calcifer sem volt már annyit egyedül. A kisfiú igyekezett minden fillért elrejteni, ugyanis Howl állandó költekezése gyakran addig jutatta őket, hogy már nem volt mit az asztalra tenni. Nem sokkal egy ilyen incidens után lépett be egy idős asszony a varázsló életébe, aki, mint takarítónő vállalt állást nála. Sophie mama áldozata lett a Puszták Boszorkányának, s Howl valamint kis csapata rengeteg mindenden mentek keresztül, mire sikerült megtörniük Sophie és az ő átkát is.

Hobby: Udvarlás, varázslás, fürdőben való hosszú órák eltöltése, gitározás

Foglalkozás: Varázsló

Extrák: *** Könyv: Diana Wynne Jones: A Vándorló palota***Eredeti neve: Howell Jenkins, de használja még a: Jenkins varázsló, Szívtelen Howl és Pendragon varázsló nevet is*** Van egy nővére Megan, aki Walesben él. Kapcsolatuk nem felhőtlen, de Howl gyakran meglátogatja őt és családját. Nagyon kedveli Niel és Mari nevű unokaöccsét és unokahúgát***Egyik kedvenc itala a brandy***Szerelmének valódi megmutatkozás, mikor már elhanyagolja saját külsejét ***Azonos Hayao Miyazaki: A Vándorló Palota című anime főszereplőjével. Miyataki készítette el a könyv kedvelt adoptációját***

Képinfo: Pinterest (http://)

Engedélyezve: 2016. 04. 26.

Módosítva: 2016. 04. 26. 18:50:34
Módosította: Aya-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).