Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Alina Reynard
Kategória: Yuri
Feltöltő: Chii

Kor: 22

Külső leírás: A női átlaghoz képest elég magas testalkattal rendelkezik, amit apjától örökölt. A boxolásnak köszönhetően izmai szépen kidolgozottak, nem kérkedik a testével, de büszke arra, ahogyan kinéz. Lágy vonású arcáról a mosoly általában levakarhatatlan, tengerkék szemei elszántságot és vidámságot tükröznek. Hosszú, barna haját a versenyeken lófarokba kötve hordja, de amúgy a legtöbbször kiengedi, mert imádja, ha a szellő játszadozik a hajával. Ruhatárában majdnem minden stílusú ruha megtalálható, szereti a kényelmes darabokat, de ez nem azt jelenti, hogy szakadt tréningnadrágban jár. Valamilyen szinten követi a divatot, de csak olyat vesz fel, amiben jól is érzi magát.

Jellem: : Igazi vidám természete van, nagyon nyitott, könnyen szerez barátokat. Szépsége sokakat rabul ejt, de ő ezt sosem használta ki. Szeret a barátaival lenni, gyakran eljár erre-arra a társaival. Nem áll messze tőle a bolondozás és viccelődés, de ha kell, nagyon komoly is tud lenni. Apja arra tanította, hogy sohase adja fel, ezért is olyan optimista mindig. Szereti a kihívásokat, a legtöbbet meg is nyeri, hiszen ha valamit a fejébe vesz, attól nagyon nehéz eltántorítani. Mindenki sorsát a szívén viseli, ott próbál segíteni, ahol csak tud. Bevallottan biszexuális, férfival és nővel is volt már kapcsolata, de a nőket egy kicsivel mindig is jobban kedvelte. Azt vallja, hogy mindig az ember személyiségébe szeret bele, ezért sem érdekli, hogy a partnere milyen nemű, csak az számít, milyen ember valójában.

Élettörténet: Amerikában született, családja sosem tartozott a gazdagabbak közé. Szüleinek meg kellett küzdenie azért, hogy megadhassák számára az alapdolgokat, pedig ő sosem panaszkodott semmire. Apja fiatalon boxoló volt, később pedig boxedző, lányát gyakran bevitte a terembe, ahol gyakorolt, innen is ered Lina boksz iránti szeretete. Pelenkás kora óta ott volt a férfi mellett, az utcai harcot is elsajátította, tehetsége hamar megmutatkozott, ezért is kezdte el egész korán az édesapja edzeni. Imádott az apjával lenni, de minden jó véget ér egyszer. Tíz éves volt, amikor a férfinél rákot diagnosztizáltak, gyors lefolyású volt a betegsége, szinte fel sem ocsúdtak, már túl voltak a temetésen. Ekkor Lina eléggé összetört, de pár nap múlva megkapta apja levelét, amelyben azt kéri, legyen boldog és sose adja fel az álmait. Azóta is eszerint él és cselekszik. Keményebben kezdett edzeni, a versenyeit sorra nyerte. Győzelme pillanatában mindig felidéződik az apja arca, ezért sem szeret veszíteni, hatalmas akaratereje van, mindent elkövet azért, hogy elérje a céljait. Öt évvel később édesanyja félve, de bevallotta, hogy randizgat valakivel. Lina örült neki, hiszen tudta, apja mindig is boldogságot szánt nekik. Egy idő után a férfival is találkozott, aki koreai származású volt. Nem volt köztük semmilyen probléma, elég jól kijöttek egymással, de ez Lina természetéből is fakadt, hiszen ő nem tud haragot tartani senkivel. Anyja újraházasodott, majd megszülettek ikeröccsei is, akikbe első látásra beleszeretett. A középiskola elvégzésével egy étteremben kezdett dolgozni felszolgálóként, arra gyűjt, hogy egyetemre mehessen. Mostohaapjának és öccseinek köszönhetően tökéletesen megtanulta a koreai nyelvet, amely most jól is fog jönni neki. Nevelőapja remek ajánlatot kapott egy cégtől, a probléma csak annyi, hogy a vállalat Dél-Koreában van. A család összeült megvitatni, hogy mi legyen, és úgy döntöttek, hogy mindannyian követik Koreába a férfit. A megemelt fizetéséből és az összegyűlt pénzből Lina végre elkezdheti az egyetemet, még ha az egy másik országban is van. Sajnálja, hogy el kell szakadnia a barátaitól, de tudja, hogy az új városban is remek emberekre fog lelni, és az internetnek köszönhetően tudja a társasággal tartani a kapcsolatot.

Hobby: vigyázás az öccseire, új harcművészetek megismerése, karaoke a barátokkal

Foglalkozás: diák az egyetemen, emellett az amerikai munkájához hasonlóan itt is dolgozni fog egy étteremben/bárban

Extrák: Általában Allie-nek vagy Linának szólítják a barátai. *** Minden nap edz, alig várja, hogy Koreában is versenyekre járhasson, szeret új ellenfelekkel küzdeni.*** A reggeli futás mindig felfrissíti, ezért csak ritkán hagyja ki. *** Van egy nyaklánca, amelyet még édesapjától kapott, csak edzéskor és mérkőzések előtt veszi le. *** Nem rajong a kávéért, de a turmixokat imádja. *** Eléggé édesszájú, de ez nem látszik meg rajta. *** Néhányan úgy hiszik, hogy sokszor elvicceli a dolgokat - vidám természete miatt, de valójában komolyan foglalkozik minden problémával.

Képinfo: A kép nem az én művem. (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:26:59
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).