Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Ingui Yoon
Kategória: Yuri
Feltöltő: Kira-chan

Kor: 21

Külső leírás: Magas, izmos testalkata és szinte rezzenéstelen arca nem épp a legjobb benyomást biztosítja számára. Ehhez a hűvös és mogorva külsőhöz nőies, mélyebb hangja is hozzájárul. Ruhatárában szinte mindegyik darab nőies, szép esetleg elegáns, de mint minden embernek neki is akadnak sportosabb ruhák elvégre egy mixed martial arts "királynőről" beszélünk. Átlagos napokon is jobban kedveli az ingeket, szoknyákat és ehhez hasonló darabokat melyek úgy festenek rajta akár egy fiatal üzletasszonyon és ez méginkább kerülendő személlyé varázsolja.Hajára, bőrére sok időt szán a mosdóban, igyekszik minden pillanatban a legjobban kinézni és az átlagnál ápoltabbnak lenni. Az eredmény szemmel látható, de amint hozzáérünk érezhetjük is a tökéletesre mosott puha, fénylő tincseket és selymes, hibátlan bőrt.

Jellem: Mogorva külseje egyenlő az első benyomással is. Frissen megismerve hosszú ideig fenntartja a távolságtartó, komoly álcáját. Néha a barátai előtt is viseli ezt az álarcot így kiszámíthatatlanná válik, sose tudni, hogy mikor hogyan fog reagálni, de az biztos, hogy gyakran nem úgy ahogy azt szeretnénk. Hosszú idő után viszont lassan és apránként lepergeti ezt a hűvös viszonyt az ismerősei és közte, de nem lesz egyről a kettőre egy aranyos, vicces beszélgető partner. Néha elvét egy-két mosolyt esetleg kuncogást. Ezek ellenére meglepő lehet, de képes mélyebb érzelmeket táplálni valami vagy valaki iránt. Párkapcsolati szempontból viszont halvány fogalma sincs, hogy mi hogyan működik hiszen egyetlen kapcsolata sem volt még ezért türelmesnek kell lenni vele a kapcsolat és megnyílás szempontjából is. Hogy megéri-e időt és energiát fordítani rá azt a partnere dönti el. Az viszont biztos, hogy amint bízni kezd a másik félben Ingui egy mondhatni teljesen más személlyé válik.

Élettörténet: Családja már évtizedek óta egy nem a legnagyobb, de jelentős cég tulajdonosai. Apja már kiskora óta arra szeretné nevelni a lányt, hogy ha felnő átvegye a céget és továbbvigye, aztán majd Ingui gyermekei is ugyanezt tegyék. Míg meg nem született az öccse addig ellenkezés nélkül követte apja - és egész családja - céljait, az öccse születése után viszont tovább segített és elsajátította a cég gondolkodásmódját, de kijelentette, hogy saját céljait szeretné követni és esze ágában sincs átvenni a vállalatot. Alig 10 éves korától tanulja a harcművészeteket és eldöntötte, ezen a pályán szeretne továbbhaladni. 15 éves korában a Wild's Középiskolába jelentkezett ahol tovább fejleszthette tudását és versenyekre kezdett járni. Az iskola saját bajnokságokat rendez minden évben a többi hasonló iskolák között. Az első iskolai bajnoksága óta minden évben a dobogó élén állt. A középiskola végeztével egyetemre ment ahol apja kívánsága szerint legalább elvégzi majd a cég átvételéhez szükséges szakot, de a harcművészetek irányában folytatja útját. Különböző versenyeken vesz részt és mára egy kisebb rajongói tábora kerekedett ahol úgymond a martial arts királynőjének emlegetik. Innen ered a Queen beceneve amit a barátai aggadtak rá. Különösebben nem foglalkozik semmi mással, esetleg fényképezni szokott vagy írni nagy magányában. Mindennapjait edzéssel kezdi és fejezi be. Senki kedvéért se hagyná ki a reggeli és esti tortúrát miszerint addig hajtja magát míg csurom víz nem lesz az izzadságtól. Kikapcsolódás céljából a barátaival néha napján beülnek egy színvonalasabb bárba vagy sétálnak, tehát teljesen átlagos dolgokat tesznek, bár Ingui arca ilyenkor is nagy valószínűséggel ha élvezi sem tükrözi ezt vissza.

Hobby: harcművészetek

Foglalkozás: egyetemi tanuló

Extrák: mivel nem tudott egyetlen harcművészet és egyéb dolgok közül se választani ezért majdnem az összeset műveli és különböző versenyeken, bajnokságokon vesz részt. általában box, taekwondo, thaibox. ** a családjában ő az egyetlen aki dohányzik ezért előttük nem szokott.

Képinfo: a kép nem saját, csak illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2016. 04. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).