Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Polly Wronsky
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 16 éves

Külső leírás: Alacsony termetű, vékony lány. Valós koránál szinte sohasem saccolják többnek, sőt olykor még azt sem hiszik el, hogy azt már betöltötte. Bőre világos, gyorsan megkapja a nap, így igyekszik elrejteni előle. Orra hegye viszont általában kilóg, úgyhogy sokszor leég. Nagybátyja ugratja is miatta, ahogy piszesége miatt is. Sokszor gúnyolta azzal, hogy orrába beleesik az eső. Alkata szálkás, kisfiús, mellei aprók. Egyedül csak vékony dereka és kerekded feneke teszi nőiessé. Arca szív alakú, bájos, álla picike. Hatalmas sötétbarna szemeit szépen ívelt, kurta kis pillák ölelik körbe. Tekintete kíváncsi, kutakodó, az ember velejéig hatoló. És épp olyan ártatlanul csillogó, akár egy őzgidáé. Ajka apró, lefelé biggyedő, ám gyakorta kunkorodik mosolyra. Dús, szőkésbarna haja válla alá lóg. Lágy hullámok tarkítják, mikor pedig víz éri egészen begöndörödik. Oldalfrufrut visel, magának szokta visszavágni. Általában felkötve vagy befonva viseli, de sokszor hordja kiengedve is. Öltözete általában kényelmes, elmaradhatatlan kelléke bőrbakancsa és bordó csuklyás köpenye. Ékszerből keveset visel, pusztán néhány karkötőt, egy farkasos kabalanyakláncot (info. ---> extrák) és két patkó piercinget (felül) meg egy 5 mm-es fültágítót a jobb fülében.

Jellem: Otthon, család, biztonság, bizalom, kötődés. Alapvető fogalmaknak tűnnek, s Polly is érzi milyen nélkülözhetetlenek. Érzi, mert kénytelen őket nélkülözni. Az élet kegyetlen volt vele, megadott neki szinte mindent, hogy aztán elvehesse tőle. Ő pedig azóta is ezeket keresi. Egyedül csak nagybátyja maradt neki, ezért számára a férfi mindennél fontosabb. Emlékeiből táplálkozik, onnan meríti erejét. Optimista és jó kedélyű, ám ezt gyakran bújtatja cinizmusa és sötét humora mögé - melye mind-mind családi jellegzetességek. Lehetetlent nem ismer, korlátokat viszont igen. Tudja mikor kell elfutni, vagy elrejtőzni. Amire viszont megvan akár csak a legkisebb remény is, abban kitartó. Barátságos, ám nem túl közvetlen lány. Szereti tartani a három lépés távolságot, legyen szó akárkiről. Szerinte bőven elegendő egyetlen emberben bízni, ez a poszt pedig immár foglalt. Nem beszél se túl sokat, se túl keveset... általában. Szeret lényegre törő lenni és idejében tisztázni mindent. Persze van amikor ez nem megy, főleg ha még ő sem látja át a dolgokat. Segítőkész, ám mielőtt akárki megmentésére sietne többször is átgondolja a dolgot. Feleslegesen nem kockáztat, nem arra lett nevelve, hogy akárkiért eldobja életét. Szeret alapos lenni, mindenben. Türelmes, nehéz kihozni a sodrából, ám ha ez megtörténik nagyon bosszúálló és haragtartó tud lenni. Nem felejt, s pontosan idéz minden bántó meggondolatlan kis mondatot. Imádja átélni a szabadságot. Szeret ostoba, értelmetlen dolgokat művelni a saját szórakoztatására hiszen ilyenkor érzi csak igazán, hogy él. Hogy ez az ő élete. Ha meggondolatlanságot cselekszik, akkor szinte biztosan ezen életérzés áll mögötte.

Élettörténet: A világ, melyben született immár elpusztult. Felperzselte az emberi hatalomvágy és meggondolatlanság. A nukleáris háborúk nyomán a levegő felforrósodott, a földek elsivatagosodtak, a bolygó szinte lakhatatlanná vált. Ezzel egy időben megindult a harc a túlélésért, amit első ízben az élelem és az ivóvíz jelentet. Polly családjából egyedül nagybátyja és ő élték túl a katasztrófát, s az utána beköszöntő kétes időszakot. A lány alig volt tíz. A mostani vezérek úgy tartják, a gyengék elhullottak, az erősek élnek. Az erősek pedig városállamok építésébe fogtak. Falanszterszerű hierarchikus rendet hoztak létre, megbonthatatlan szigorral, s hamarosan köztük is megindult a harc, hiszen a kevéske víz egyre csak fogyott. Polly és nagybátyja, Lewis Wronsky ez elől menekültek, egyenesen a végeláthatatlan homoktengerbe. Nem akartak beállni a sorba, s névtelen halált halni egy embertelen rendszer elnyomása alatt. Törvényen kívüliek lettek, akikre nem csak a "falanszterek" katonái vadásznak, hisz ember embernek farkasa. A szükség pedig képes valóban állattá alacsonyítani bárkit, ki nem elég elszánt, hogy méltóságosan vegye fel vele a kesztyűt. Lewis számára viszont a tisztesség és az emberség mindig is elsődleges volt, ezt pedig alaposan belenevelte a kislányba is. Emellett szorgalmasan tanítgatta más jellegű dolgokra, ismeretekre egyaránt. A lány tanulékony volt, szépen lassan elsajátított mindent, mi az életben maradáshoz kell. Sokáig azonban nem tudták hová is tartanak. Közben sok barátot szereztek, ám mégsem találták meg helyüket. A folytonos félelem és bujkálás nem az ő világuk. Otthonra vágytak mindketten, újrakezdésre. Polly 13 éves volt, mikor először hallottak a "déli paradicsomról", egy békés helyről, ahol megtalálhatják számításaikat. Elindultak hát, ám az "erődök" árnyékában csak lassan tudtak haladni. Már majdhogynem kiértek a veszélyzónából, mikor egy incidens során elszakadtak egymástól. Két nap telt el. Polly azóta is nagybátyját keresi.

Hobby: felhők bámulása (már ha épp vannak), rajzolás a homokba, új helyek felfedezése, kíváncsiakodás

Foglalkozás: -

Extrák: Egy igazi túlélő. Lewis mindenre megtanította, ami az életben maradáshoz kell, bár tájékozódási képességei nem a legjobbak. *** Jól ért a lőfegyverekhez, magabiztosan kezeli őket - a hála szintén nagybátyját illeti érte. Van egy puskája, amit rendszerint a hátán hord, továbbá még egy dugipisztolya. *** Tisztában van az emberi anatómia alapjaival, így tudja (alapszinten) hogyan lásson el egy sérülést. *** Birtokában van egy térkép, melyen nagybátyja bejelölte az általa feltérképezett vízlelő helyeket (ennél fogva kincset ér), s külön jelzéssel illette a veszélyes, elkerülendő helyeket. *** Imádja az esőt. A látványát, az illatát, a friss vízpermetet bőrén - mostanában ritkán esik. *** Lewis-t bizonyos körökben csak 'farkas' - ként emlegetik (több okból is... az egyik az, hogy nagyon hasonlít állítólag nagyon hasonlít Hugh Jackman-re), így a férfi őt sokszor 'farkaskölyök'-nek, vagy 'kölyök'-nek hívja, ami rajta ragadt. *** Sokan azt hiszik, hogy Lewis az apja, amit a férfi nem mindig magyaráz ki. *** Kabalanyaklánca egy ezüstláncon függő faragott fa medál, mely egy farkast ábrázol. Természetesen nagybátyja készítette. *** Imádja a szuperhősöket, kiskorában rengeteg képregénye volt. A kedvence batman. *** Gyakran dudorászik idegességében, segít neki ellazulni.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2016. 04. 14.

Módosítva: 2016. 04. 13. 21:32:48
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).