Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Kiran Gillespie
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 25 év

Külső leírás: Olyan akár egy örökifjú, ha szemei árnyékában nem gyűrődnének a ráncok, akár hihető is lenne, hogy a kor számára csak holmi fiktív mendemonda. Fiatalos, vonásai már-már gyermekiek, holott a húszaséveit tapossa, bár ezt nem lehetne alátámasztani az öltözeteivel sem. Benne ötvöződik minden, mosolyában a gyermeki ártatlanság, szavaiban az érett bölcsesség, míg ruhái végleges felnőtté válásáról tanúskodnak. Ruhatára ingekben és zakókban bővelkedik leginkább, gyakori jelensége a nagyobb rendezvényeknek, előadásoknak, és minden ilyen neves eseményre van egy személyre szabott ruhakollekciója, amiben megjelenhet és tündökölhet. Olyan, akár egy mitikus fantomkép, de nincs egyetlen igazán jellegzetes ismertetőjegye sem; ha a haja nem úgy göndörödne, ahogy, ha a szemeiben nem tükröződne éjfekete mélység, ha ajkainak telt húsai nem ívelnének olyan lehengerlően, kívánatosan fölfelé, és ha mindez nem birtokolná az ő vonásait, önmagukban egészen átlagos hatást nyújtanának. Az arccsontjai egészen átlagosak a maguk módján, arca ovális, keskeny, szemei hatalmasak, mélyen ülő bogárfekete íriszei vannak, melyeket haja színéhez hasonló sötét pillák fednek. A bőre hóka, alig észrevehető rajta, ha elsápad, mert különösebben szinte csak pár árnyalatnyi változás van, de az sem számottevő. Átlag magasságú, izmai nem a leglátványosabbak, de őszintén szólva neki nincs is szüksége arra, hogy erőfitogtatásokkal keltse fel a közönség figyelmét. Önmagában akkora kisugárzása, hogy akár szavak nélkül is magára vonja még a leglaikusabb figyelmét. Óh, igen. Tehetséges, de az ő tehetsége hajnalokba nyúló gyakorlások által lett megteremtve, hiszen az ösztönös tudás nem ér semmit kellő gyakorlás nélkül. Dereka karcsúságát előszeretettel hangsúlyozza ki, ahogyan hosszú, formás lábait is.

Jellem: Kiran olyan, aki úgy áll bosszút az életen, hogy nem veszi azt figyelembe. Úgy jár-kel az emberek rohanó tömegében, mintha nem is ahhoz a világhoz tartozna. Ő nem a hagyományos értelemben véve félénk, nála ez valamivel komplikáltabb és inkább a hangulatától függ, mintsem más személyek jelenlététől. Azzal dacol, ha hallgat, sértettségét néma gesztusokkal fejezi ki, s csak nagyon ritkán emeli fel a hangját, olyannyira szokatlan tőle a hevesség, hogy az már-már elbűvölő. Kitartó és tettre kész, lelkes tanuló, és kíváncsi turista. Ugyanis szabadidejében többnyire kódorogni szokott, oda van a szobrászi remekművekért, az ékszerként tündöklő épületi csodákért. Mindenre sajátos elméletet gyárt, logikája másoknak rendszerint bonyolult, gyakorta nyakatekertnek tűnhet, hiszen hajlamos bolhából elefántot kreálni. Szorgalmas és kötelességtudó, de meghagyja másoknak a döntés lehetőségét. Nem kotnyeleskedik, és nem veszi a lelkére azt sem, ha valaki sértődötten hátat fordít neki. Meglepő lenne a hallgatagsága? Szereti lelke mélységeit boncolgatni, élete nagy részét önmaga fejében tölti, s gyakorlatilag anélkül él, hogy nyomot hagyna benne bárki. Zárkózott, rendkívüli tehetsége van ahhoz, hogy udvariasan is, de mindenkitől tartsa a távolságot. A zene viszont egészen más hatást generál benne, az egyedüli, minek hatására igazán felenged, nem válik kihívóvá, nem vedli le önmagát, ugyanakkor arcán a vonások ellazulnak, ajkai szegletében halvány mosoly kísértete dereng. Ritkán küzdenek a haragjáért, de nem egyedi eset, hogy van, aki mindössze amiatt szólja őt le, mert egyszerűen nem bírja tolerálni azt az örök nyugalmat, ami őt körüllengi.

Élettörténet: Gyerekkor? Ugyan, minek az? A szülei jó hírűek voltak, vagyonosok, díszpolgárok, így kénytelen volt hozzájuk felnőnie egy szem fiúknak is, akinek túl nagy esélye nem volt így arra, hogy akár a normális élet árnyát is megkaparintsa magának. Az nem volt elég, hogy jó tanuló, hiszen neki tökéletesnek kellett lennie mindig, osztályelsőnek, versenyekre járatták, hogy aztán egy-egy vacsora folyamán éles eszével, és sikereivel hozakodjanak elő. Nem volt éppen rossz élete, hiszen megkapott mindent, s a mindennel együtt szülei feltétlen szeretetét is a magáénak tudhatta. Zene iránti szeretete egész fiatalon jelentkezett nála, ahogy aztán kibújt a szög is a zsákból, s egyre tehetségesebbé vált, míg végül hírnévre tett szert, s rajongóközönségre. Szülei váltak legfőbb támogatóivá, nekik köszönhette a jelenlegi osztatlan sikerét. Anyját és apját egyazon napon vesztette el, repülőgép szerencsétlenség, de a halálukról csak jóval később, a koncert után értesítették őt. Testvére ugyan nincsen, de rokonságban bőven büszkélkedhetik, ugyanakkor olyan emberek igyekeznek hozzá közel férkőzni, kiket leginkább a fiú hírneve és gyarapodó vagyona érdekel. Szülei szerepét a nagynénje vette át, akit havonta támogat egy nagyobb összeggel annak érdekében, hogy a karrierjét ne vágja el. A tragédiának hamar híre ment, és a temetés is nagy port kavart, olyanok vettek rajta részt, akik vágytak a figyelemre, holott alig ismerték a családot. A családi ház csak nagy ritkán borul fényáradatba, ritkán jár otthon, ideje nagy részét szállodákban és barátoknál tölti.

Hobby: Kódorgás, üveggömböket gyűjt, préselt faleveleket rejteget a kottakönyvében

Foglalkozás: Zenész

Extrák: A legelső üveggömbét még az anyjától kapta, gyerekként még bemesélt magának, hogy az védi őt és a szüleit, és, hogy szerencsét hoz neki. Ebben már igyekszik nem hinni, de ugyanúgy a táskájában hordja minden előadására /// Eddig csak egyetlen kapcsolata volt, de az is kisebb drámával ért véget /// Hegedül /// Foglalt

Képinfo: Nem saját. Pinterest. (http://)

Engedélyezve: 2016. 04. 13.

Módosítva: 2016. 04. 12. 21:42:11
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).