Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dr. Nicholas Conner
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 25 év

Külső leírás: A haja egészen világos, s bizonyára lágyan b3e is göndörödne, ha hagyná megnőni még a jelenleginél is jobban. Természetéből adódóan mogorva, arcának simaságát is ennek köszönheti részben, no meg persze a tökéletes géneknek, melyeken át megörökölte azt is, hogy kora ellenére is fiatal maradjon és vonzó. Mandulavágású szemeinek mélyén hideg, szürke színek dominálnak, tekintetének élét nem lágyítják szempillái sem. Orra egyenes, míg ajkai kellemesen vékonyak, két halvány sáv mindössze, melyek közt gyakorta lelhető fel jó márkájú cigaretta. Termete robusztus, tökéletes csontozattal lett megáldva, amit halvány tincseivel egyetemben az apjától örökölt. Ő maga nem azzal kelt másokban félelmet, ahogy kinéz, hiszen a morózus, s hideg maszk az arcán még nem jelent semmit, az viszont sokkal hatásosabb, hogy a maga szakterületén bravúrozik, s többnyire a szociális életét is bent végzi a holttestek társaságában.

Jellem: Pontosan olyan, amilyennek látszik. A logikája kikezdhetetlen, mindenre sajátos elméleteket gyárt, amiknek nagy része gyakorlatban is kivitelezhető. Nem fecseg feleslegesen, és nem oszt meg információkat addig, míg ő maga bármilyen részletben is kételkedik. Szereti a precíz, monoton munkákat, bár gyanítható, hogy nem pont emiatt dolgozik kórboncnokként a bűnügyieknél. Szabad szellemű, a patológia az ő birodalma, így ott ő az, aki a szabályokat megszabja. Éles eszű, vész esetén gyors a reakciókészsége és bár a fegyverekhez nem ért, a bénítómérgeket tökéletesen ismeri. Főleg azokat, melyek blokádként hatnak és teljes izommerevséget idéznek elő. Gyönyörűen tud mosolyogni, ha indokot is szolgáltatnak neki rá, alapvetően nem a humoráról ismert figura, ahogyan arról sem, hogy olyannyira lelkes és segítőkész lenne. Az élőkkel nem jön ki jól, hiszen nála mindig van egyfajta alá-fölé rendeltségi viszony, minél többnyire saját magát tekinti a nagyfőnöknek. Gátlástalan, de megbízható és kitartó, bár mindez nem sokat ér, ha közben szüntelenül játssza a megközelíthetetlent. Jellembeli nagy hibájába sorolható, hogy türelmetlen, nem vár és nehezen tolerálja, ha valaki csendre vagy akár türelemre inti őt. Lobbanékony. Nem haragtartó, mert ő azonnal bosszút áll, amire minden eszköze adott.

Élettörténet: Az olyannyira áhított szeretett család még valamikor tizennégy-tizenöt éves korában hullhatott a darabjaira. Szó sem volt arról, hogy netán alkoholista apja lett volna, vagy akár szajha anyja, aki fűvel-fával összeszűrte a levet. Ugyan, ennél valamivel laposabb és unalmasabb volt az ő helyzete, s részben pont ez az, ami a legjobban hergelte az egészben. Nem volt kitűnő tanuló az elemiben, nem érdekelték őt a tananyagok, ahogyan a tantárgyak sem kötötték le a figyelmét. Teljesített a maga módján, tanult, de csak annyit, hogy még éppen elfogadható legyen a kapott érdemjegy. Nem kapcsolódott be a szociális életbe, nem ápolt kapcsolatot az osztályából senkivel, és barátokat sem gyűjtött maga köré, holott egyértelműen lehetett volna akár a suli ügyeletes szépfiúja is. A szüleit nem érdekelte, és neki a teljes elszigetelődés tökéletesen megfelelt, ahogyan az is, hogy később egy olyan pályát választott magának, amiben az őrültek többsége is kedve szerint elrejtőzhetett.

Hobby: -

Foglalkozás: Igazságügyi orvosszakértő

Extrák: Nemi identitását tekintve kérdéses, mert nem adja egyértelmű jelét annak, hogy vonzódna bárkihez is [ Ez alól nem kivétel a menyasszonya sem ] /// Dohányzik /// munka közben szívesen eltársalog a boncasztalon fekvő pácienseivel [ Még akkor is, ha a társalgás meglehetősen egyoldalú ] /// A menyasszonyához halvány tisztelet fűzi csak, az is amiatt, mert még mindig próbál kapcsolatot kialakítani kettejük közt /// Foglalt

Képinfo: Nem saját. Pinterest. (http://)

Engedélyezve: 2016. 04. 09.

Módosítva: 2016. 04. 08. 22:43:37
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).