Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kaysen Cantharw (kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 19 éves

Külső leírás: Vékony, izmos alkatú lány. Apró termete és szelíd vonásai miatt gyakran fiatalabbnak saccolják valós koránál. Bőre, ahogy a mirialanok többségének, neki is zöld színben pompázik. Faji specifikumnak számítanak geometrikus tetoválásai is. A homlokán lévő jelrendszer családi származására utal, felmenőit, s azoknak érdemeit mutatja be. Az arca közepén elterülő jelek saját dicső tetteit hivatottak bemutatni. Ahogy a mirialan tetteik gyarapodnak,ezen jelek általában a teste többi részén tovább húzódnak, Kaysen jelenleg még nem tart itt. Viszont fiatal kora ellenére arca immár kezd betelni. Az állán lévő jel pedig legkülönlegesebb személyiségvonásaira utal, azokra melyekre egy mirialan büszke lehet. Keze is tetovált, itt munkájának jellege, s eszköze van feltüntetve rajta, így kézfejéről egy másik mirialan egyből megállapítja, hogy a leány jedi. Arca szép, egészen bájos. Nagy, kissé húzott szemei aranybarna színben ragyognak. Orra egyenes vonalú, kissé pisze és apró, akárcsak ajkai. Bár fajában a leggyakoribb hajszín a fekete, az ő tincsei középbarnák, fakó. Sokáig viselt rövid hajat, ám nemrég hozzálátott a növesztésének. Immár a válláig érnek, épp mint fonata, így már össze is tudja fogni őket. Általában rugalmas, kényelmes ruhát visel, olyat, mi egész testét fedi. Sokszor visel csuklyát arcának elrejtése céljából. Kedvenc színe a kék, minden létező árnyalatát imádja.

Jellem: Lelkivilága jedi léte ellenére cseppet sem mondható kiegyensúlyozottnak, bár lényéből csak úgy árad a nyugalom. Szinte lehetetlen kihozni sodrából, még a legkönyörtelenebb, legborzasztóbb helyzetekben is képes higgadt maradni. Ennek ellenére cseppet sem szófukar, sőt... az a típus, aki inkább tízet mond egy helyett. Cserfes, szeret fecsegni, így sokszor teszi. Pazarul ért hozzá, hogy mondandójának kevéske lényei információját lényegtelenek tömkelegével vegyítse. Könnyen és gyorsan barátkozik. Kissé naiv, így gyorsan bizalmába lehet férkőzni, azonban ha valakiben csalódik, azt nem felejti el egykönnyen. Roppant haragtartó, viszont bosszúállónak cseppet sem mondható. Eszes, s észjárása sem lassú. Gyorsan képes reagálni a hirtelen jött nehézségekre. A fondorlatokat elítéli, de szükség esetén ő maga is előszeretettel alkalmazza őket. Szeret viccelődni, de a komoly dolgokat általában helyén kezeli. Bátor ám nem vakmerő. Tisztában van képességeivel és azok korlátaival, meggondolatlanságokat nem gyakran követ el. Ennek ellenére sokszor keríti hatalmába a félelem és a kétely. Retteg attól, hogy letér az erő ösvényéről, hogy megöl egy ártatlant, vagy hogy nem tud végezni azzal, akivel végeznie kell, s mivel peremvidéki, tudja hogy egyenlőség nem létezik, s hogy van ahová nem ér el a köztársaság óvó keze. Ezeket a dolgokat pedig egyenlőre nem képes levetkőzni.

Élettörténet: Múltjáról vajnyi keveset tud. Annyi bizonyos, hogy a külső peremvidékről származik, nyomorban és mocsokban nevelkedett. Radeek Nyshua togruta Jedi Mester egy űrhajógyárban akadt rá az Axxila bolygón, alig volt 6. Szüleiről annyit tudni, hogy adósságok törlesztése végett adtak túl a lányon. A Coruscant-i akadémiára kerülve azonban nem lett könnyebb az élete - alacsony növése, s gyenge fizikuma miatt rengeteg erőfeszítést igényelt tőle, hogy lépést tartson társaival. Kaysen az akadémián ismerkedett meg több mirialan Jedi által népének hagyományaival, innentől kezdte el őrizni őket. Mesterének a különös, rejtélyes aurájú Tare Corrino (ember) Mestert jelölték ki, aki több figyelmet fordít rejtélyes ügyleteire, mint a leány oktatására. Pedig a kételyekkel és félelmekkel teli szívének szüksége lett volna egy megértő barátra, vagy bárkire, ki mellette áll a nehézségekben. A tanácsnak pedig rövid idő belül feltűnt szeretetéhsége, ahogy az is, hogy ennek ellenére mégis milyen erősen kötődik a fényhez. Így engedélyezték mesterének, hogy beavassa őt tevékenységébe. Tare a sith-ek közé beépülve, magát sötét jedinek álcázva hírszerző tevékenységet folytatott. Rövidesen pedig megkezdte Kaysen kiképzését, hogy tanítványa méltó társa és utódja lehessen. A kiképzés pedig ment, mint a karikacsapás, Mester és tanítvány között szoros barátság kezdett kialakulni. Ám az események nem úgy alakultak, ahogy azt a Mester eltervezte. A férfi egy küldetése alkalmával váratlanul eltűnt, Kaysen pedig a fejébe vette, hogy fényt derít rá mi történt, s ha még életben van, kiszabadítja mesterét. Hiszen immár ő a legfontosabb személy életében.

Hobby: Sétálgatás, szemlélődés, olvasás, régi iratok közti kutatás

Foglalkozás: Jedi padawan

Extrák: A karaktert a 'Star Wars the Old Republic' c. játék ihlette. *** Mivel a mirialan faj mélyen spirituális, igen erős kapcsolata van az erővel. Ennek ellenére telekinetikus képességei nem a legjobbak. *** Ügyes kardforgató, ám leginkább a védekezésben jeleskedik. Vívóstílusa leginkább az V. formából táplálkozik, ám immár a IV., a III. és az I. forma néhány elemét is elsajátította. *** Sok időt fordít meditációra, szüksége is van rá lelkének.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2016. 04. 09.
2016. 05. 05.

Módosítva: 2016. 05. 04. 17:01:20
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).