Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jaida
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 22 éves

Külső leírás: Különleges. Ez rá talán a legmegfelelőbb szó, kifejezetten a legjobb értelemben. No meg az egzotikus. Apja zambó, Otomi indiáncsalád leszármazottja, anyja pedig mexikói. A félvér gyermek örökölt génjei pedig kitűnő elegyet alkotva formálták őt. A középmagas termetű, karcsú és nőies, kifogástalan idomokkal megáldott nőből mára már szinte sugárzik az erotika. Minden mozdulata, rezdülése magában hordozza a nőiség összes báját, s erejét. Hatalmas jádeszín szemei drága ékszerként ragyogva vonzzák bájos, kissé szeplős arcára a tekinteteket, melyen a lágy, elmosódott vonalak vegyülnek a durvább, kontrasztosabb vonásokkal. Szemeit hosszú, fekete szempillái ölelik körbe, lágy kontúrt adva nekik. Ajkai vaskosak, szépen íveltek, kiváltképp felső ajka. Orra szabályos, széles, kissé lapos, arccsontja és szemöldöke hangsúlyos, erőteljes. Arcára sokszor kiül a dac, mindannak ellenére, hogy "munkaadója" igyekszik minden eszközt bevetni ez ellen, hiszen nem szeretné, ha ez negatív érzéseket keltene a kliensekben. Ám ez a gyermeki dac pusztán még izgalmasabbá teszi őt a kéjsóvár férfiak körében. Haja sötétbarna, lágy hullámokkal gazdagított, hosszú és dús. Leér egészen a lapockájáig. S bár ápolt és gyönyörű, a hálószobán kívül szinte mindig összefogva, vagy feltűzve viseli. Ruháinak nagy részét nem ő maga veszi, hanem kapja, így saját stílusa legkevésbé sem tükröződik rajtuk. Általában drága, elegáns, szexi, mégis kissé visszafogott ruhákat visel. Olyanokat, amelyekben elvegyülhet az elegáns bárokban, szállodákban és éttermekben, vagy alkalomadtán ellátogathat színházba, operaházba. Különleges ismertetőjegye a bal arcán nyugvó aprócska sebhely (bővebben lásd -> extrák).

Jellem: Csendes, visszafogott teremtés. Nem szokása túlzásba vinni a fecsegést, ám kliensei társaságában a hallgatást sem. Igazi hölgy, finom, művelt és udvarias. Arra képezték, hogy kiváló partner legyen bármiben, amit a vásárló óhajt. Engedelmes, belénevelték... vagyis beléverték. Sokszor bántották, elégszer ahhoz, hogy az akarata is megtörjék. Látszólag mindenképp, ám az engedelmes leány mögött még mindig ott lappang a betörhetetlen, makacs, s mindenek felett szabad és büszke Jaida, az, akit megpróbáltak elvenni tőle: önmaga. A dac, mi arcára oly gyakran kiül, lelkében kemény sziklafalként ölt testet. Mikor egy férfi hozzáér testéhez, Jaida a fal mögé húzódik, s csendben várakozik. Várja, hogy vége legyen és visszatérhessen tulajdon testébe. Félreértés ne essék, sohasem viselkedik fadarabként. Nem is tehetné meg, elvégre teljesítenie kell. 120%-on. Az üzlet mindennél fontosabb, hiszen ha ügyesen dolgozik nem bántják. S akkor néha kap egy kicsit a régóta áhított szabadságból, s egy-egy napra kiléphet szerepéből. Ilyenkor bő, kényelmes ruhákkal takarja el fix piaci értékkel bíró testét, s végre él egy kicsit. Élvezi, hogy egyedül lehet, hogy ha csak egy napra is, de senki sem szabja meg mit tehet és mit nem. Ilyenkor önmaga lehet. Egy nyitott, érdeklődő, barátságos és jólelkű ember. Szabad napjait általában olyan tevékenységekkel tölti, melyekkel szegény sorsú embereken, gyermekeken segíthet, hogy ne juthassanak az ő sorsára. Kevés kis költőpénzét is általában a karitatív célok oltárán áldozza fel. Ezt persze nem ész nélkül csinálja. Bátor, ám megfontolt. Véleményét nem rejti véka alá, viszont mesterien lavírozgatva a szavak tengerében mondandóját mindig a lehető legszebben és legudvariasabban fogalmazza meg. A szavak embere, hisz az erejükben. Úgy véli a tettek mögött is kimondott, vagy kimondatlan szavak bújnak meg, s ha ezek felszínre kerülnek, tettek nélkül is megoldhatóvá válik az esetleges probléma. Mindenek felett a jóra, az erkölcsileg helyesre törekszik, s hisz az emberi jóságban. Ennek ellenére nem túl optimista ember, saját sorsával kapcsolatban a legkevésbé sem. Úgy érzi megrekedt, nem lát kiutat, az elkeseredettség pedig egyre gyakrabban telepszik a szívére. A gyermeki naivitást már korán kénytelen volt eldobni magától, hamar rájött, milyenek is az emberek, azóta nem hisz a mesékben. Nem hiszi, hogy ebben az életben vár még rá valami, vagy valaki. Ennek ellenére még nem adta fel, valami életben tartja, ő ösztönnek nevezi. Néha azt kívánja bárcsak ne lenne.

Élettörténet: Az USA-ban született, egy szegény Mexikóból bevándorolt család hatodik gyermekeként. Két nővére, három bátyja van. Édesanyja világra jötte után nem sokkal elvérzett a szülőszobán, mélyen hívő apja pedig a kislányt okolta mindezért. Megtűrte, de átnézett rajt. A sok munka mellett, hogy eltarthasson önmagán kívül még hat éhes szájat, amúgy sem jutott túl sok ideje gyermekeire. Dolgozott látástól vakulásig, a tehetetlenség és egy helyben topogás pedig felőrölte, ahogy az lenni szokott. Egy idő után már nem adta haza keresetét, jobbnak látta elinni. Gyermekeinek így már agyon hamar munkába kellett állniuk, hogy eltartsák magukat. S egy idő után még az általuk megkeresett kevéske kis pénzt is lefölözte apjuk, nem mertek vele ellenkezni. Így is gyakorta töltötte ki rajtuk dühét. Jaida-t így zömében legidősebb nővére nevelte, a legnagyobb a hat gyermek közül, épp ahogy többi testvérét is. Hála igyekezetének, iskolába járhatott, azt azonban senki sem sejtette hogyan tud egy ifjú lány ennyit keresni. Apjuknak szemet szúrt a dolog, s nemsokára ráébredt, legidősebb leánya a testét árulja, abból fizeti testvérei, leginkább a kicsi Jaida oktatását. S az apja szemében természetesen ez szintén Jaida, a sátáni gyermek bűne volt ez. Eldobta őt magától, a kislány állami gondozásba került, egészen tizenegy éves koráig. Ekkor ismét magához vette, mivel időközben rájött, hogy e-téren igenis hasznot tud húzni gyermekeiről, így Jaida-t és a lány ifjabbik nővérét is prostitúcióra kényszerítette. Először csak barátainak, ismerőseinek ajánlotta fel lányai szolgáltatásait, majd egyre több és több embernek. Ekkor jelent meg a leány életében Vincent Johnson. A férfinek, aki nem véletlenül tévedt a leányokhoz, megtetszett az akkor 15 éves Jaida. Hát kipróbálta, majd megvette. Egyszerűen ment, az apja szívesen túladott rajta. A férfi pedig kitaníttatta és azt csinált belőle, aki. A Jaida nevet is ő adta neki jádeszín szemei miatt. Azóta nm hallott családjáról. Arról még értesült, hogy legidősebb nővére meghalt, ám arról fogalma sincs pontosan mi is történt... de el tudta képzelni. Ő maga előbb Denver-be került, Colorado-ba, majd Pensacola-ba, Florida-ba. Egyszer, még Denver-ben megpróbált elszökni "gazdájától", de nem sikerült. Vincent pedig kissé elvesztette a fejét, aminek a lány máig arcán viseli a nyomát. Jelenleg a Pensacola-beach-en lakik, egy luxusszállodában. Az ott megszálló, főleg Arab és Kanadai előkelő Urak képezik "vevőkörét", ami immár nagyjából állandósult. Persze aki megfizeti az árát, megkapja őt, legyen akárki. Nem mondhat nemet senkinek.

Hobby: Olvasás, kézműves elfoglaltságok (pl. gyöngyfűzés)

Foglalkozás: Luxusprostituált

Extrák: Édesanyja születése után a Soona' nevet adta neki, ami Otomi nyelven holdat jelent. *** Úgy tartja magáról, hogy frigid, mivel eddig egyetlen együttlét sem okozott örömet számára, csupán undort és szorongást. *** Nem hisz semmi másban, "csak amit két szemével láthat". Tehát alapvetően empirikus alkatú. Nem hisz sem istenben, sem a mennyek országában, sem semmi másban, mi ésszel fel nem fogható. *** Kitűnő nyelvérzékét valószínűleg többnyelvűségének köszönheti. Anyanyelvi szinten beszél spanyolul, Otomi nyelven és angolul, valamint kitűnően beszél arabul, és franciául (mivel kuncsaftjainak nagy része ezen nyelveken kommunikál vele). Egy kicsit ért olaszul, és németül is elmotyog néhány szót. *** Bár partnert (ki eleget fizet) nem utasíthat vissza, számára is vannak tabuk. *** Családjával nem tartja a kapcsolatot.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2016. 04. 08.

Módosítva: 2016. 04. 04. 17:31:08
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).