Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Maureen Clayncast ~ Reena
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nauki

Kor: 19 év

Külső leírás: Különleges arcú, csábító tekintető nő. Hosszú, dús, fekete szempillák keretezik zöld szemét, amik hívogatóan csillognak. Ajkai teltek, és nagyon ritkán ken fel rúzst, nem az a sminkelős típus azonban szakmájában ez szinte kikerülhetetlen dolognak számít. Orrát és orcáját halvány szeplők tarkítják, melyek sokak szerint a szexepiljét képezik. Rövidre vágott, frufru nélküli vörös haja van, melyet előszeretettel vasal, ugyanis az nélküle enyhén hullámos. Középmagas termet a maga 165cm-vel. Telt idomú, feszes fenekű lány, pont annyi van neki, amennyi kell. Sose volt gondja az alakjával, annyit eszik amennyi jólesik neki, apjától ugyanis jó géneket örökölt. Általában laza ruhákat hord otthon, de ha elhagyja a házat akkor a legtöbbször próbál úgy öltözködni, hogy bármilyen fényképen jól mutasson. Több szponzora van, ezért általában az általuk küldött ruhákból szokott válogatni. Szereti a bőr kiegészítőket, s a bőr darabokat, de nem szokott velük túlzásba esni. A kötött ruhadarabokat is szereti, a farmert felveszi, ha nagyon muszáj, de inkább fekete cicanadrág párti. Cipőit tekintve a lapos talpúakat részesíti előnyben, viszont a telitalpú magassarkúkat is szívesen viseli, de a tűsarkuktól kirázza a hideg.

Jellem: Nagyon jólelkű lány, szeret segíteni az embereken ott ahol csak tud, bár ezt sokan nem nézik jó szemmel. Néha kiállhatatlan és házsártos, de minden embernek vannak rossz pillanatai. Sokszor érzi úgy, hogy túl nagy a nyomás a vállán és nehezen szokja az új életmódját, de mindent belead, hogy ez sikerüljön. A gondokkal általában szembe néz, de van, hogy szüksége van egy kis magányra, egyedüllétre és visszavonulásra. Barátaival mindig is nagyon jól kijött, azonban az életében bekövetkezett fordulat miatt, túl sokan kezdtek érdekből vele lenni, így régi barátai leszakadoztak mellőle, mikor szembesültek a tartásával. Egy ideig nagyon magányos volt, de aztán minden elsimult és megismerkedett olyan emberekkel, akikért tűzbe tenné a kezét. Nagyon szereti, amit csinál és teljesen szívvel lélekkel teszi. Mindig maximálisan ott van fejbe, ahol éppen van és odakoncentrál, aminek a vége, hogy képes fesztelenül mosolyogni és csinálni, amit mindennél jobban szeret.

Élettörténet: Szülei második gyermeke. Egy bátyja van, akivel mindig is nagyon jól kijött. 6 év van közöttük, de ezzel sose volt baj. Nagyon szerették a szüleik őket és mindig mindenben támogatták is a gyerekeket. Mureen már egészen pici kora óta zenerajongó volt, sőt nem csak rajongó. Már amióta csak az eszét tudja zongorázik, azonban még az általános iskola végén gitározni is elkezdett. Nem sokkal a középiskola megkezdése után, csinált egy Youtube csatornát, amire feldolgozásokat töltögetett fel. De már ekkor is tele volt két vastagabb füzet dalszövegekkel, persze abból pár sor ha értékelhető volt, de nem tántorodott el az álmától. Énekes akart lenni. A középiskola első féléve után, pár barátjával bandát alapított. A banda alapítás után nemsokkal elkezdett az oldalára pár saját számot feltölteni. Egy szál akusztikus gitárral a kezében zenélgetett a laptopja kamerája előtt. Nem sokkal ezután a szülei úgy döntöttek bevetik magukat. Találkozókat kezdtek szervezni kiadókkal, menedzserekkel. Végül az egyikük meghallgatta és ajánlatot tett neki. Mindössze 16éves volt. A banda természetesen hihetetlenül meggyűlölte, amiért egyedül lett sikeres, hisz úgy érezték elárulta őket a lány. A menedzser úgy gondolta, jobb ha egy művésznévevet használ így a Maureenből lett a Reena elnevezés. Az iskolát eleinte folytatta de a következő évben abba is hagyta, mert már nem bírta. Vagy ki akarták használni, vagy közutálat tárgya lett. A menedzsere lett a legjobb barátja, valamint a bátyja, aki időközben csatlakozott a katonasághoz, így nagyon ritkán tudták látni egymást. Azóta 3 év telt el. Reena kiadott két albumot, abból az egyik platina lett. Igyekszik teljesíteni és jelenleg úton van a 3 albuma. Több független száma is megjelent, valamint az egyik albumának van egy akusztikus verziójú kiadása is. Jelenleg is rengeteg fellépést kap. Egy 100 állomásos nyári koncertturnén van túl, úgyhogy most otthon pihen és kisebb felkéréseket teljesít és próbálja magántanulóként befejezni a gimit.

Hobby: olvasás

Foglalkozás: dalszövegíró, zeneszerző, énekes

Extrák: Nincs kutyája, mert ritkán van otthon, de mindig is akart egyet.*Kedvenc évszaka az ősz* Dalai főleg a post-grunge és a rockos vonalat képviselik* Nem szeret sokat posztolni magáról a közösségin, néha fel feltölt egy egy képet* Közösségi oldalai: Facebook (van egy privát oldala, ahol csak a közeli hozzátartozók és barátok vannak felvéve) Instagram, Twitter, Snapchat. Bár ezekből egyedül a facebook, amit még úgy el-elfogad, a többi menedzsere ötlete, viszont a snapchattel sokat szokott hülyülni ha jókedve van.* Szeret kínait enni* Szeret motorozni* Menedzsere neve: Tennishon Armerton, de mindenki csak Nishon-nak hívja.* Rajta kívül egy felkaroltja van a menedzserének egy nála idősebb lány (29év, Amanda) Remekül kijönnek, mára már legjobb barátnők.* Őszibaracklé függő* Fél évig dohányzott, de menedzsere megtudta és megtiltotta neki. Ügyelnie kell a hangjára* Kedvenc itala a whisky.* Van benne egy kevés skót vér.

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2016. 04. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).