Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ellie Wright
Kategória: Hentai
Feltöltő: Lexine

Kor: 20

Külső leírás: Ellie vékony, átlagos magasságú, kecses alkatú lány. Haja dús, selymes tapintású. Megértő, szürkéskék szemei bizalmat ébresztenek az emberekben. Ajkai dúsak, kedves, szelíd mosolyával képes bárkit egy pillanat alatt megnyugtatni. Öltözéke csinos, finom ízlésre vall, de tökéletesen illik a korához, soha nem kelti egy könyvtáros vénlány benyomását. Szereti a világos színeket, általában ilyen színű ruhákat hord. Kivétel az alól a piros. Imádja a piros ruhákat, porcelán színű bőrével pedig tökéletes összhatást kelt. Szereti az ékszereket, de soha nem cicomázza fel magát túlságosan, egy-két darabbal megelégszik.

Jellem: Kedves, szerény és szelíd teremtés, mindenkihez van egy jó szava. Emiatt a kedvesség miatt az emberek hajlamosak félreismerni. Naivnak és együgyűnek gondolják, pedig aki valaha is vitába keveredett vele az tudja, hogy ez cseppet sem igaz. Iszonyatosan makacs, érvelni pedig piszok jól tud, így vitát nyerni vele szemben nem könnyű feladat. Ráadásul becsapni sem egyszerű, nagyon jó emberismerő, mindig észreveszi, ha valakinek valami baja van, vagy hazudik. Persze nem áll le minden kis véleménykülönbség miatt vitatkozni, általában nagyon béketűrő és sok mindent lenyel. A legtöbben álmodozónak gondolják, ami igaz is, de ő nem áll meg az ábrándozásnál, ha valamit szeretne, akkor azt meg is valósítja, nem számít mennyi munkát, vagy időt kell belefektetni. Nagyon pozitívan szemléli a dolgokat, mindenben és mindenkiben képes megtalálni a jót. Még ha egy váratlan nehézségtől hirtelen el is keseredik, utána addig gondolkodik, amíg meg nem találja a megoldást. Vidám, mosolygós, sokat nevet, de nem az a kimondott bulizós típus. Szeret szórakozni, új dolgokat kipróbálni- mivel elég kíváncsi természete van- de a hatalmas zsúfolt bulik helyett jobban szeret inkább olyanokkal lenni, akiket jól ismer.

Élettörténet: Egy nem túl gazdag, de kedves házaspár első gyermekeként született, majd négy évvel később született egy öccse. Már kiskorától kezdve a legjobb tanulók között volt, így az általános iskola után a város legjobb gimnáziumába járt. Tizenhat éves volt, mikor apja váratlanul beteg lett. A szülők semmit sem mondtak sem Ellienek, sem pedig az öccsének, Marknak. Teljesen eltitkolni persze nem tudták, mivel apjuk így nem dolgozott, kezelésekre járt, így a lány látta, hogy baj van, de nem mert rákérdezni a szüleinél. Pár hét alatt magától is összerakta a dolgot. Apjának valami bonyolult nevű, ritka légzőszervi betegsége volt. Mivel utána olvasott, tudta, hogy apja esélyei nem túl jók, de bízott a legjobbakban közben pedig úgy csinált, mintha nem is tudna semmiről. Úgy döntött, hogy, ha szülei úgy határoztak, hogy nem mondják el nekik, akkor nem fogja az orrukra kötni, hogy mindent tud. Még kedvesebb és mosolygósabb lett, mint volt, így próbálta tartani a lelket az anyjában. Néhány hónap múlva apja jobban lett és szinte teljesen meg is gyógyult. Mikor Ellie végzős lett szülei számára egyértelmű volt, hogy ezután egy elit hivatást választ magának. De őt nem hozta lázba az ügyvédi, vagy mérnöki hivatás, ezeket túl ridegnek találta. Mivel nagyon segítőkész és komolyan megérinti, amikor szomorú dolgokat lát akár a tv-ben, akár személyesen- mindenképpen olyan munkát szeretett volna, ahol segíthet másokon és ahol rendszeres, személyes kapcsolatban van az emberekkel. A szülei viszont a saját hibájukból tanulva nagyon szerették volna, ha tovább tanul. Mivel öccsének korrepetálását nagyon élvezi, kitalált egy kompromisszumot. Nem akart a szüleinek csalódást okozni, ezért jelentkezett egy igen jó egyetemre, ahol pedagógiát tanul és ha végez, sérült, visszamaradott, vagy koncentrációzavarokkal küzdő gyerekeket fog tanítani. Most az egyetemhez közel, egy egyszobás albérletben lakik, amit részben a szülei fizetnek, részben pedig ő.

Hobby: sütés, de szinte bármit szívesen csinál

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: Imás sütni, ha valakinek örömet akar szerezni, akkor süt neki valamit***Titokban haragszik a szüleire, amiért nem beszéltek neki az apja betegségéről***Van jogosítványa, de nem szokott vezetni, mert fél, hogy valakiben vagy valamiben kárt tesz.***Nem volt még komoly párkapcsolata, ezért ilyen téren kicsit félénk.

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2016. 03. 19.

Módosítva: 2016. 03. 19. 18:09:02
Módosította: Lexine

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).