Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kieren Lovet Brai
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Ophilia

Kor: 22

Külső leírás: Fáradt, puha bőre és szemalatti mélysötét karikái csilingelve dalolják egyetemista mivoltát –no meg, hogy brit. Világos tincsei végtelenig terjedő intervallumban kócosak, mégis szigorúak, mintha előre elrendezetten ölelnék körbe az arcát. Tekintete éjkék és meglepően szomorú. Vonásai szépen szabottak; markáns áll, magas arccsont, kellően ívelt orr, és szemöldök. Hátán és vállán szeplők százai táncolnak –régen gyűlölte őket, azóta csak képzeletben összeköti őket egy fonallal, hogy a legelképesztőbb mintákat kapja. Általában hadar, és mindig siet valahova, szeleburdiságáról olykor előbukkanó borostái történeteket tudnának mesélni. Aggasztóan tiszta BBC angollal beszél, de szereti a francia és orosz akcentust, amit néha hagy is előbukkanni. Kezei puhák, viszont körmei tövig lerágottak. Tartása mindig egyenes, erre különösen odafigyel. Nem veszi félvállról mit üzen a testével. 185 centi volt, mikor utoljára mérte, súlya többnyire 75-80 kg körül mozog. Testfelépítése szálkás. Ha zavarban van, akkor a fülét piszkálja, ha mérges, felhúzza az orrát, vagy alsó ajkát kitolva pisszeg. Érdekli a divat, de nem feltétlen követi. Az elegáns darabokat kedveli és a furcsa, feltűnő zoknikat.

Jellem: Szereti magát extrovertáltnak hazudni; valóban könnyen ismerkedik, de megnyílni valakinek nem tartozik a rendszeres cselekedetei közé. A személyes kérdéseket már rutinból kerüli ki, de meglepően jó beszélgető partner: hallgat, figyel, visszajelez, hozzáfűz. Általában. Bizonyos időközönként előfordul, hogy egyszerre öt különböző dolgon pörög, vagy csak annyira elveszi a figyelmét egy puhán és ívesen szálló, csilingelően zümmögő légy, hogy elfelejt válaszolni, annak ellenére is, hogy tisztában van azzal, hogy hozzá beszélnek. Ez legtöbbször fontos és rendkívüli helyzetekben következik be, balszerencséjére. Udvarias, de nem kedves; szuperül fecseg, de sajnos nem hosszútávon. Meglehetősen kicsapongó személyiség, nem veti meg a tivornyákat, sem a könnyű drogokat, láncdohányos, de tart csillagnézős-filozofálós-sadboi estéket is. Hisz a szabadszerelemben. Igazán szereti és csodálja a szép embereket, meg az érdekes személyiségeket, az olyanokat, akik folyton égnek. S bár kedveli a testi intimitást, a lelkitől zavarba jön. Ateista, de érdekli a buddhizmus, főleg a zen. Filozófiaként tekint rá, mintsem vallásként, és rendszeresen meditál. Tisztában van a kötelezettségeivel, a céljaiért mindent hátrahagy. Úgy gondolja, ismernie kell a világot, hogy fel tudja építeni önmagát. Jó tulajdonságai közé tartozik, hogy intelligens, humoros, empatikus és kreatív. Kevésbé jó, hogy gyakran cinikus, hanyag, türelmetlen, többet késik és füllent, mint kéne, no meg, hogy már-már hobbiszinten lehangoló tud lenni, ha olyan napja van. Nehezen tartja be a határidőket, sosem halasztja holnapra azt, amit holnaputánra is tud. Közel sem olyan magabiztos és stabil személyiség, mint mutatja. Ezzel ő is tisztában van, igyekszik befelé fordulni, hogy megismerje és dolgozzon tulajdonságain. Egy időben járt pszichiáterhez bipoláris zavar gyanújával, de hirtelen indulatoktól vezérelve pár hét után otthagyta. Szereti a művészeteket, játszik zongorán, gitáron és csellón, fest, főleg olajjal, vagy akrillal szokatlan anyagokra, de szíve-csücske és lelke-suttogó-tavasza az irodalom. Mindhárom területen vannak kisebb-nagyobb eredményei.

Élettörténet: : Angliában, igazi nagyvárosiként élt egészen 12 éves koráig. Ekkortájt betegedett meg a Franciaországban élő, apai nagymamája. Eredetileg ideiglenes költöztek volna a hölgyhöz –úgy is búcsúzkodtak-, de miután a mama elhunyt, többé nem mentek haza. Most, tíz év után újra kiadóvá vált régi, egyben legelső otthona a családnak, amit Jake ideiglenesen ki is bérelt a nyárra. Eddig Franciaországban tanult, de felvételt nyert a Columbia egyetemre, és úgy érezte muszáj hazalátogatni szeretett Angliájába a hosszú út előtt. Már gyermekkora óta népszerű személyiség, rengeteg barátja és barátnője volt mindig is. Első komolyabb kapcsolata 17 évesen volt, felfelé kerekítve 10 hónapig volt viszonya egy házas nővel. Utána még két évig ragadt meg egy egészségtelen állapotban, összesen három évet vesztegetett el az életéből –viszont ő sosem gondolt így rá. A mai napig egy rossz szót nem mond róla még kevésbé józan pillanataiban sem. Akkor először, és utoljára sírt nyilvánosan, vagy alázkodott meg valaki előtt. Azóta főleg futó kapcsolatai voltak. Nem szándékos ez; legfeljebb tudatalatti.

Hobby: : zene, festészet, költészet, partizás, gyöngyfűzés, minél több extrémsport kipróbálása, és ő tudja a legtöbbet a cápákról

Foglalkozás: Egyetemista, azon felül: Egy titkos és rejtett, alternatív összművészeti „szórakozóhely” társalapítója Franciaországban. Ennek a hatására hoztak létre egy hasonló klubbot Londonban, ott rendszeres fellépő. Ezek mellett eladó egy pubban.

Extrák: kezeivel folytonosan matat * érdekli a politika, amennyire tud, részt is vesz benne * sokat önkénteskedik, érdeklik a civil társaságok * hisz az egyenlő jogokban, fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást* hibátlanul beszél franciául, oroszul, olaszul, mandarinul és norvégul

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2016. 03. 15.
2018. 06. 25.

Módosítva: 2018. 06. 24. 04:45:06
Módosította: Ophilia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).