Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hitara Manobu
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 19

Külső leírás: Egész magas „kis” fickó főleg a lányokhoz képest, de az átlag fiúk fölé is magasodik egy picivel. Mindig keveri öltözékében a divatos és a kényelmes fogalmát, mert így a legkomfortosabb számára. Stílusa egész kirívó, nem az a tipikusan fiús dolgok, hisz nem veti meg a karkötőket, a gyűrűket sem, de még a bokaláncokat sem. Vannak piercingjei, nyakláncai is, szegecses cuccai például övben. Haja igazán különleges, szintén kis divatos, mindig ápolt, sima, egy-két elálló kacér tinccsel és frufruja formára van szabva, mert a szemüveg ellenére nem szereti ha túlságosan szemébe lóg, kivétel szintén egy-két tincset, ami még rövid. Haja amolyan tarkabarna, a tövénél kicsit sötétebb de valamiért hamar kifakul még téli naptól is a színe ezért a hajvágek világosabb barnában játszanak, nem festi. Szemöldökei kicsik de kifejezőek, nagyon édesek és illik arcához, s amit a vastag szemüveg rejt, a szeme az az igazán csodás terület. Szemszíne olyan ritka világos barna, mint a jáspis, nem látott még hozzá hasonlót szinte senki. Különlegessége még, hogy a bal szeme alatt van egy kis szépségpötty. Sokan kérdezték már, hogy miért ilyen vastag keretes szemüveget hord, ami nagy is, hisz vannak sokkal vagányabbak, miegymás, ami jobban illene hozzá, de szereti ezt a típust, nem csak mert divat (volt és kicsit most is) de valahogy megkedvelte és kényelmes számára ez a fajta. A kontaktlencsével nem szeret bíbelődni mert nagyon szerencsétlen benne, egy órán keresztül sem tudja beleszenvedni a szemébe, próbálta már, ha meg fáradt akkor két óra is kevés, ezért maradt ennél. Elég rosszul lát ezért állandóan hordja. Testalkata nagyon szemrevaló, nem mondhatni, hogy ruhában jobban néz ki, mint nélküle, mert irigyelhetik látványát. Lapos has, formás fenék, szálkás izmok, nem gyenge, de az izomkolosszustól nagyon mesze áll. Főként tavasszal előszeretettel gyűri fel hanyagul a hosszú nadrágjai szárát hogy zellőzzön, ugyanakkor jobban látszik a cipője vagy éppen aktuális bokadísze.

Jellem: Manobu egy igazán nyitott könyv, nagyon népszerű, életvidám, kedves könnyen nyit mások felé és ugyan úgy elbeszélget szívesen lányokkal, mint fiúkkal. Sok feminin stílusjegye ellenére senki nem gondolná, hogy a saját neme is érdekli, hisz annyira jól flörtöl a lányokkal, hogy néha maga sem veszi észre. Sokan mondjuk – igen lányok közül is – nem szeretik ezt a prettyboy viselkedést nála, de nem zavarják egymást az ilyen emberekkel, egyszerű úgyis mindenki megszereti. A felszínen túl is hasonló. Vicces, életvidám és szeretné élvezni az életet. Kapcsolatban viszont kissé bonyolultabb a helyzet. Míg lányokkal itt is könnyen kijön a saját nemével más a helyzet. Bonyolultnak véli és képes azzá is tenni. Persze túl sok tapasztalatra nem lehet nála alapozni, egyetlen kapcsolata volt eddig, ami nem alakult fényesen és ezt nagyon meg is jegyezte sajnos. Nehezen kommunikálja negatív érzelmeit vagy kifogásait a másik fél felé, és nem tudja, mikortól lehet mit komolyan venni. Sose szereti túlságosan beleélni magát a dologba, pedig ez minden vágya, de ódzkodik a nagyobb csalódástól, mert tudja milyen rossz és igyekszik elkerülni. Nem egyszerű eset ebben, de talán elnézhető neki – amíg nem csinál túl nagy hülyeséget vagy mond hülyeséget akaratán kívül is. Ilyen téren az egyenes beszéd valahogy teljesen kikapcsolódik nála, mint amennyire kuszák az érzései.

Élettörténet: Egy tipikus, viszonylag jómódú család második gyermeke. Van egy bátyja aki már rég nem él velük és egy húga aki csak három évvel fiatalabb tőle. Még a szüleinél él, amíg elvégzi az egyetemet, amit nem rég kezdett. Korábban szintén a közeli felső-középiskolába járt. Itt történt meg az az eset, amit megjegyzett egy életre. Volt egy barátja, sőt mondhatni legjobb barátja, akivel egy idő után kicsit többé alakult a dolog. Elkezdte magát beleélni, viszont a saját jellemén nem változtatott, ugyan olyan közvetlen volt bárkivel, lányokkal is, és ebből elég nagy nézeteltérés lett, mert nem gondolta volna, hogy szerinte ilyen jelentéktelen dolgokért féltékeny lehet a barátja. Bár az valójában nem is esett le neki, hogy a kialakult vita féltékenységen alapult, azon a napon ami elhangzott kiábrándította és lemondott mindenről ami számára kedves gondolat és elképzelés volt, s nem is hagyta, hogy megoldódjon a dolog, inkább elzárkózott a lehetőségtől ezzel együtt a teljes csalódástól is. Jelenleg egyemen kezd tanulni ahol pár barátja szintén követte, csak azt nem sejtette, hogy olyan emberrel is találkozhat ott, akire nem számított.

Hobby: Barátokkal eljárni szórakozni és inni. Vásárolgatás legyen az szó élőben, vagy neten.

Foglalkozás: Egyetemi hallgató

Extrák: Becenevei: Mano-kun, Nobu, Hita-san, Hima-chan, stb.* Bár szeret italozni barátaival, nagyon nem bírja, hamar ki tudja magát ütni. * Imádja az epres tejet, meg igazából minden epres édességet is, de a tej a fő-fő kedvence. * Egyes helyzetekben könnyen zavarba jön sőt izgalomba is képes hajszolni magát, mert élénk a fantáziája.* Elsőre nem tűnhet úgy, csak sejthető, de nagy kéjenc. * Belegondolt már hogy valóban mondhatja-e magát egyáltalán biszexnek, mert bár volt kapcsolata fiúval, de se előtte se utána soha nem tudta magát elképzelni más sráccal, nem vonzódott sosem máshoz a saját neméből, egyedül exe volt az akinél ezt érezte. * Nem szereti a szénsavas üdítőket – csak ha nincs más akkor megissza, amúgy nem.* Foglalt~

Képinfo: Nem saját kép, google. (http://)

Engedélyezve: 2016. 03. 15.

Módosítva: 2018. 09. 16. 18:22:36
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).