Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Mary Jezbel Chawa (kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 22 éves.

Külső leírás: Középmagas, kecses, nőies alkatú lány. Fiatalabbnak néz ki koránál, sokszor még a 18 év betöltését sem nézik ki belőle. Bőre világos, hibátlan és élénk, akárcsak szürkészöld, fémesen ragyogó szemei. Arca bájos. Orra pisze, ajkai teltek, akárcsak nővérének, s édesanyjának egykoron. Haja eredendően barna, hullámos, ám a sok hajfestés szépen kiegyenesítette. Leér egészen a derekáig, általában kibontva hordja. Most épp élénkvörös színben pompázik, de ki tudja mi lesz még... Van egy tetoválás a mellkasán, ami egy rózsát tartó kezet és egy pisztolyt ábrázol. Számára nagy jelentőséggel bír az amúgy általa tervezett szimbólum. Nem bánta meg, hogy tetováltatott, még ha családja elől rejtegetnie is kell. Öltözködésén meglátszik, hogy kettős életet él. Mikor otthon van egy szende, mélyen vallásos, katolikus lány látszatát keltve visszafogott ruhákba bújik. Nem hord ékszert, vagy körömcipőt, s nem festi magát. A hajfestés is éppen eléggé kiverte a biztosítékot apjánál. Ám mikor visszatér az egyetemre a bimbóból egy igencsak vad virágszál bújik elő. Imádja bőrcuccokat, a fekete, szürke és vörös színt, a hatalmas fülbevalókat és a cicaszemeket. Így érzi magát szabadnak, azaz 100%-ig önmagának.

Jellem: Kedves, életvidám, bár megjelenésének kettőssége kihat a viselkedésére és jellemére is. Elfogadó, megértő és barátságos első ízben, ugyanakkor távolságtartó és nem szívesen enged közel magához senkit. Már megtanulta, hogy ez sokszor nem épp kifizetődő. Sokáig mélyen hívő volt, ám apja erőltetése és nővére elutasítása hatására úgy érezte elhagyta az Isten. Azon is elgondolkodott, hogy tán nincs is, ki elhagyhatta, hiszen ha lenne, akkor nem vette volna el tőle édesanyját, sem pedig apjának és testvérének szeretetét. Olykor kiábrándult és kiüresedett, a vigaszt pedig sokszor az éjszakában keresi, néha kifejezetten rossz társaságban. Okos, művelt és tanulékony lány, szeret új ismereteket elsajátítani, új embereket megismerni. Kíváncsisága határtalan.

Élettörténet: Második gyermekként született. Édesanyja, Mary születését követően váratlanul meghalt. Apja, Theodor sokáig a kislányt okolta felesége haláláért. Bigott katolikusként úgy hitte, M. J. a sátán gyermeke. Ezen vélekedést pedig átragasztotta nagyobbik lányára is, aki már csak anyjuk halála miatt sem igazán kedvelte húgát. A kislány négy évet töltött intézetben, mire a férfi, új feleséggel maga mellett visszafogadta. Két testvére van. Nővére Joanna 26 éves, s már több mint öt éve férjhez adták, most két gyermek "boldog" édesanyja. Féltestvére, Rebecca pedig 17 éves. A szülők összes gyermeküket szigorúan, s meglehetősen prűden, a vallási elveket kissé kiforgatva nevelték, mintha csak az előző évszázadban éltek volna. Nem cicomázkodhattak, mint holmi városi kis cafkák, csakis visszafogott, hajadonokhoz méltó ruhákat hordhattak. Nem festhették magukat, s nem hordhattak ékszereket sem. A legidősebb lány, Joanna pedig tartotta is magát a szigorú szabályokhoz, ösztönözve testvéreit is erre. M. J.-t viszont más fából faragták. Olyan ő, mint édesanyja, szabadszellemű, művészlelkű és betörhetetlen. Sajnos apja elfeledte már, hogy pont azt szerette feleségében, amit kislányából ki akart irtani. Joannáéhoz hasonló életet szánt középső lányának is, azt akarta, hogy korán családot alapítson, elvégre egy tisztességes keresztény lányhoz nem illik az egyedüllét. M. J. viszont másra vágyott. Gyönyörűen rajzolt, tanárai pedig korán felfedezték tehetségét. Minden esélye megvolt rá, hogy tanulmányait művészeti képzés keretein belül folytassa. Talált is egy megfelelő helyet, egy messzi egyetemet, ahol továbbtanulhatott, s végre élhette saját életét. Apja Bess, azaz második felesége unszolására beleegyezett, hogy tanulmányai befejeztével egyetemre engedje a lányt. Bess megértette őt, nem úgy, mint Joanna, aki már számtalanszor megbánta, hogy középszintű tanulmányai után háztartásbélinek szegődött. Irigysége azóta is sokszor vág éket a lány és a többi családtag közé. Főleg mióta húga befestette a haját, azóta mindig felhozza a témát, felbosszantva és húga ellen hergelve apját. Jezbel azóta egyetemista, túl van már a negyedik szemeszterén is, festőművész szakon. Kollégista, szobatársa és legjobb barátnője Anna, akivel rendszeresen eljárnak szórakozni... (már amikor Jez épp nem dolgozik) elvégre a legtöbb művész a bohém élet híve. Ők is. Sajnos néha túlságosan is. Családja előtt viszont titkolja ezen oldalát, s igyekszik minden hétvégén meglátogatni őket.

Hobby: Rajzolás, festés,

Foglalkozás: Tanuló, pultos egy nightclub-ban

Extrák: Képregénysorozat: X-men *** Ember, nem mutáns! Különleges képessége maximum az, hogy mindig rosszkor van rossz helyen. *** Gyűlöli első keresztnevét, általában az 'M. J.' és a 'Jez' becézéseket használja. Előbbit családja és közeli barátai, míg utóbbit inkább balhésabb körök béli haverjai társaságában. *** Rajong a rockzenéért, főleg a nagy klasszikusokért. *** Nem dohányzik, viszont az alkoholt nem veti meg. Arra mindig ügyel, hogy lehetőleg ne hozza magát kiszolgáltatott helyzetbe. *** Gyenge pillanataiban kipróbált már néhány könnyedebb kábítószert, amit szégyell is. Azt meg még ennél is jobban, hogy olykor a mai napig él a hatásukkal. *** Imádja az édességeket, bár csak ritkán viszi nassolásra a lélek.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2016. 03. 10.

Módosítva: 2016. 03. 10. 18:58:40
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).