Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Draven Elon Dreyer
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 19 éves.

Külső leírás: Magas, szálkás testalkatú, világos bőrű férfi... illetve frissen férfikorba lépett fiú. Arcán szembetűnik, hogy igencsak élete elején jár még. Nem tarkítja azt sem dús arcszőrzet, sem sebhelyek (egy ugyan van a jobb szeme alatt, ám nem feltűnő), mégis férfiasnak, markánsnak mondható. Szemei mélyen ülők, okosak, aranybarna színben ragyogóak. Orra nagyobbacska, hosszú és egyenes, ajkai keskenyek. Összességében szép arcú fiú. Sűrű, vállait mardosó dióbarna hajzat keretezi arcát. Rakoncátlan tincseit általában kibontva hordja, nem zavarja, ha olykor szemébe lógnak. Öltözete kényelmes, nem túl díszes, szabásáról és anyagáról azonban már messziről szembetűnik, hogy viselője nincs híján az aranynak. Szereti a sötét színeket, főleg a zöld árnyalatait. Viseletének állandó kiegészítője mára már szakadozott mocsárszínű köpenye, melybe beburkolózva egy pillanat alatt képes felvenni a koldus látszatát. Ékszert nem visel, ellenben rengeteg fegyvert tart magánál. Legszembetűnőbb ezek közül az általában hátára erősített másfél kezes kardja.

Jellem: Nagyszájú, pimasz, forrófejű és heves, ahogy mondhatni minden ifjú harcos... megismerve azonban hamar rájön az ember, hogy bőven túltesz akárkin. Nem ismer félelmet, ami pedig a szívén, az a száján. Pimaszsága határtalan, nem tisztel senkit és semmit, csakis aki erre méltóképpen rászolgált. Azt viszont végtelenül. Gyors észjárású, leleményes és tanulékony. Gyorsan átlátja a nehéz helyzeteket, számára nincs lehetetlen. Nem kenyere az erőszak, ám ha úgy hozza az ég nem hátrál meg egy jó kis bunyó elől. Érzelmeit nem gyakran mutatja ki, általában igyekszik magába fojtani őket... főleg a jókat. A haragot, undort, szánalmat és egyéb felettébb visszataszító dolgokat cseppet sem igyekszik magába zárni. Sokszor kelti az önző, egoista benyomását, pedig ez cseppet sem így van. Számára családja az első, s bátyjánál, utolsó élő rokonánál senkit sem szeret és tisztel jobban. Ha a helyzet olykor kezd felülkerekedni képességein, mindig Darnel-re gondol, hogy érte küzd, az ő becsületéért is. Ez sokszor erőt ad neki, még ha nem is ért egyet testvére módszerével.

Élettörténet: A birodalom szívében született, országa központjában. Apja nemes lovag, az uralkodó elsőszámú tanácsosa, s testőrségének vezetője volt. Draven második gyermekként, legkisebb fiúként született a családban. Anyjuk korán meghalt, a kisebbik fiú alig emlékszik arcára. A katonamesterség adott volt, ahogy a tehetség is hozzá. Mindkét fiú apjuk nyomdokát követve katonai pályára lépett, harcászati tudásukat a királyi akadémián sajátíthatták el. Bátyja, Darnel apjához hasonlóan tisztté válva szolgálhatta az uralkodót, míg Draven a katonai akadémián tanulgatott. Ám történt valami, az uralkodót váratlan támadás érte, apja pedig életét áldozva mentette meg. Nem sikerült neki, az uralkodó halála pedig lemoshatatlan szégyent hozott nevére, ami leginkább fiain csattant. S míg a nyugodtabb vérmérsékletű Darnel azóta is azon fáradozik, hogy lelkiismeretes munkával lemoshassa a szégyent nevükről, viselve a állandó megaláztatásokat, s nevetséges lefokozást, addig Draven más utat választott. Ő nem hitte el, hogy hűséges és precíz apja ekkorát vétett. Dezertált, s arra tette fel életét, hogy megtalálja a támadót, s a dolog végére járva, az új uralkodó színe elé cipelve a mocskot, visszaállítja apjuk becsületét.

Hobby: Fegyverforgatás gyakorlása, úszás, lovaglás.

Foglalkozás: Jelenleg nincs, alkalmi fejvadász - ebből tartja el magát.

Extrák: Van egy lova, egy hatalmas fekete csatamén, aki a 'Szikla' nevet viseli. A nyugodt állat éppen gazdája szöges ellentéte. ***Van egy idomított hollója is (ha már az állatoknál tartunk), egy albínó (fehér) holló, ki pedig az Aife nevet kapta tőle. Ő segít neki elkerülni a bajt, ha épp el kívánja. *** Kardját még apja csináltatta külön neki, rajta családi címerük látható.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2016. 03. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).