Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Kloudie Laverne
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Baara8

Kor: 16 éves

Külső leírás: Alacsony, vékony testalkatú lány. Lerí róla, hogy ereje nem épp izmaiban rejlik. Bőre hófehér, hibátlan, még csak anyajegyek sem tarkítják. Szinte mindig sápadt. Rubinvörös fénnyel izzó szemei azonnal elvesztik szépségüket, mikor féltett talizmánját leveszi. Ekkor szemei olyan kékek lesznek, akár a tiszta déli égbolt, haja pedig befeketedik. Szervezetét is legyöngíti az átalakulás, ez is rögtön meglátszik rajta. Arca szív alakú, bájos, orra hosszúkás, ajkai aprók, mégis teltek. Haja egészen a fenekéig leér, általában kibontva hordja. Ruhája szinte mindig egy barna csuha, ami takarja testének egészét. Alatta egyszerű öltözetet visel, inget és nadrágot.

Jellem: Kedves, barátságos teremtés. Segítőkész és megvédi a gyengéket, mind minden rendjében lévő szerzetes. Nem szereti az igazságtalanságot és a zsarnokságot. Életéről nem szívesen mesél, ahogy nyakláncáról sem. Ezekkel kapcsolatban roppant csendes és zárkózott. Épp ahogy idegenekkel szemben is.

Élettörténet: Egy kis faluban született, országa határának szélén. Sok-sok éve háború pusztított mindenfelé, nyomába pedig éhínség és járványok szegődtek. Bár családja szerencsésen túlélte a harcokat, a többi velejáró őket sem kímélte. Kloudie alig múlt három, mikor a betegség elszakította őt az élettől. Ekkor jelent meg Othmar barát, aki a béke és egyensúly istenét, Nanmu-t szolgálta. Felajánlotta a gyászoló szülőknek, hogy istene segítségével visszahozza a kislányt az életbe, cserébe viszont ő kénytelen lesz élete végéig Nanmu-t és titkos rendjét szolgálni, hogy közösen munkálkodhassanak a béke és egyensúly elhozatalán. A szülők, bár nem hittek Othmar szavaiban, elfogadták ajánlatát. Othmar egy rubinnyakláncot akasztott a halott kislány nyakába, amiben állítása szerint Nanmu ereje lakozott. Ez után több napos szertartással visszahívta a kislány lelkét, és a nyakláncba zárta azt, egyesítve az isteni erővel. Így került a kislány a szerzetesrendhez. Az óta is Nanmu-t szolgálja, és szorgalmasan tanul, hogy minél képzettebb és erősebb lehessen.

Hobby: Tanulás, művelődés, olvasás, élővilág tanulmányozása

Foglalkozás: Szerzetes egy titkos renden belül

Extrák: Nyaklánca nélkül pusztán pár napig képes életben maradni. *** A gyógyításban jeleskedik, végső célja, hogy olyan képességei lehessenek, mint az őt visszahozó Othmar-nak, s ezzel ő is életeket menthessen. *** Rajong az állatokért és a növényekért. Rengeteg fajt ismer, otthonosan mozog a természetben.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. Készítője chiiku. (http://)

Engedélyezve: 2016. 03. 06.

Módosítva: 2016. 03. 06. 14:50:27
Módosította: Baara8

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).