Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dr Eden Taylor
Kategória: Yaoi
Feltöltő: tinka

Kor: 29

Külső leírás: Gyönyörű szürke szemeiből is sugárzik az a megközelìthetetlenség, ami egész testtartásából mindig érezhető. Arca szép vonású szinte nőies, amire arcába lógó hoszú szőke tincsei csak még jobban hangsúlyoznak. Testalkata vékony, szinte már túlzottan is vékony. Szőke haja egészen a háta közepéig ér, amit mindig egy szalaggal köt hátra, néhány kósza tincs kivételével. Fóbiáink élatében egyszer győzte le, mikor a hátára tetováltatta egy cseresznyefa képét, melyen egyetlen egy cseresznyevirág található csak.

Jellem: Irtózik minden féle baktériumtól és ezáltal az emberi érintkezés szinte minden formályától. Magánélete emiatt nincs is, minden idejét a munkájának szenteli. Érzelmeit mindig elrejti, sosem mutatja ki senki felé, még a saját családja is jégcsapként emlegeti. Ha a munkájáról van szó nem ismer lehetetlent, de ha a munkáján kívül bármilyen komplikációba ütközik, szinte mindig bepánikol. Imádja maga körül a rendet, ezt a munkában is elvárja minden egyes munkatársától. Egész gyerekkorában szinte mindig egyedül volt, ezért nem igényli soha senki társaságát, ha valaki meg is próbál felé közeledni akár egy beszélgetés szintjén azonnal elmarja maga mellől. Soha nem volt még kapcsolata sem férfival, sem nővel. Szinte mind két nem teljesen hidegen hagyja ezért teljesen aszexuálisnak vallja magát.

Élettörténet: Egy teljesen àtlagos csalàdban nőtt fel, két fiú testvére közül ő a legfiatalabb. Mind két szülője jól menő ügyvéd, így a pénzzel sosem voltak problémáik, nem úgy mint a szülői szeretettel. Mivel szülei folyton dolgoztak, mindig egyik testvére vigyázott rá, ami egy tinédzser fiúnak nem éppen álom elfolgaltság, ezért mindig a szobályuk illetve a ház kitakarítására kényszerítették, addig sem kellett vele foglalkozniuk. Szülei azt vàrtàk tőle, hogy ő is ügyvéd legyen, de ő nem akart testvérei és szülei nyomdokába lépni. Amint egyetemre került azonnal otthagyta a szülői házat és saját lábára állt. Azóta csak nagyobb ünnepek, vagy szülinapok miatt látogat haza, kötelességből.

Hobby: Takarítás, zsebóra gyűjtés

Foglalkozás: Sebész

Extrák: -

Képinfo: Nem saját tulajdon (http://)

Engedélyezve: 2016. 03. 05.

Módosítva: 2016. 03. 05. 18:47:31
Módosította: tinka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).