Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Léopold LaRue
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 20

Külső leírás: Karcsú és magas teremtés. Minden mozdulatából ordít a hanyag elegancia. Aranyszőke haját tarkóján szokta összefogni általában fekete vagy sötétkék selyemszalaggal. Nem híve a parókáknak, de dús tincseit nézve, nincs is szüksége rájuk. Kényesen odafigyel a higiéniájára. Ezzel is igyekszik kitűnni a többi nemes közül. Ruhái mindig szolidak és elegánsak, bár nincs is szüksége arra, hogy ezzel keltsen feltűnést. Arra bőven elég különleges személyisége is. Arca mértani; olyan vonásokkal rendelkezik, mint egy vászonra festett angyal. Orra egyenes, arisztokratikus. Ajkai dúsak és halványan a cseresznyére emlékeztetnek. Szempillái dúsak és hosszúak, szemei pedig a smaragd zöldjében tündökölnek, mint két élő ékkő. A megszólalásig szép fiatalember, aki tökéletesen tisztában van azzal, hogy milyen adottságai vannak, és hogy ellenállhatatlan külsejével bárkit megkaphat, akit csak megkívánt. Bőre hamvas puhaságú, lágy és meleg. Vállai közepesen szélesek, dereka keskeny, combjai hosszúak és szálkásan izmosak. Csuklói karcsúak, ujjai hosszúak, s tenyere olyan puha, mint egy kölyök macska tappancsai. Bárki megmondhatja róla, hogy ez a fiú nem szokta a kétkezi munkát, sőt talán nem is találkozott vele soha. Járása kecses és elegáns, már-már lélegzetelállító. Ha belép egy helységbe először olyan, mintha egy szép kísértetet látnánk, s csak később realizálódik bennünk, hogy ő egy valós személy, aki bár így tapinthatónak tűnik, mégis elérhetetlen. Nyakláncokat és egyéb lógós ékszereket nem visel, ám szenvedélyesen gyűjti a gyűrűket, melyek közül egyszerre mindig csak egy van az ujján, a bal kezén. Van egy ezüst zsebórája is, melynek fedelébe kívülről az ő neve van belegravírozva.

Jellem: Ha azt mondod, hogy álljon egyenesen: összegörnyed. Ha azt mondod, hogy egyen csukott szájjal, elkezd csámcsogni. egyszerűen imád polgárt pukkasztani és megalázni szüleit nyilvános helyeken. Tisztában van rendkívüli külső adottságaival, ezért nem is töri magát álszerénységgel. Állát mindig felszegi és már a körülötte lévő levegőből érezni lehet, hogy nem vagytok egy súlycsoport. Rendkívül arrogáns és egocentrikus. Kedvenc elfoglaltságai közé tartozik mások lenézése és önmaga fényezése. Szent meggyőződése, hogy ami nem arra szolgál, hogy őt szórakoztassa, annak nem is lenne szabad léteznie. A világot egy hatalmas játszótérnek fogja fel, amiben bármit megtehet rangja és vagyona miatt. Napjait a család könyvtárszobájában, vagy a zongora mellett tölti. Ilyenkor végül is egészen emberi és kellemes társaság. Sokkal toleránsabb és szelídebb is. A hangja halk, a mozdulatai lágyak. Ideális úriember, ha nem akkor zavarják, mikor épp rossz hangulatban van. A négy fal között nem keresi a botrányt és a feltűnést. A négy fal között elbújik és annak szenteli az életét, amit mindig is szeretett: bújja a kottákat és zongorázik. Ettől függetlenül imádja olvasni a drámákat és különféle románcos regényeket. A maga módján ő is romantikus. De amint leszáll az est és ő beszáll a hintóba, személyisége gyökeresen megváltozik. Harsány lesz és nem kevésszer tolakodó. Csökönyös és akaratos. Ha a beszélgetés a társaságban nem arról folyik, amiről ő szeretné, egyszerűen csak fennhangon elkezdi mondani a magáét, míg mindenki rá nem figyel és fel nem veszi a beszélgetés fonalát. Kedvét leli a bohém életmódban. A jó borok szerelmese és a vidám kurtizánok hű udvarlója. Viszont nem kedveli az embereket. Sokkal jobban szeretné a csendet és az egyedüllétet, ha nem volna apja egy erős részvénytulajdonos, és nem folyna bele aktívan a tőzsde életébe; s főleg, ha nem akarná, hogy fia végre eltanulja tőle minden fortélyát és kövesse őt a számok végtelen útján. Lázad a szülei ellen, lázad a világ ellen és talán még önmaga ellen is.

Élettörténet: Egy előkelő, nemesi családban látta meg a napvilágot elsőszülött gyermekként, Franciaország szívében, Párizsban, alig pár saroknyira a híres Notre-Dame-tól. Kiváló taníttatásban részesült és rendkívül gyorsan és hatékonyan tanult. Soha nem volt rá panasz vagy gond. Otthon volt a politikában, a társas életben, a zenében és a tudományokban is. Jól teljesített mindenben, amit elvártak tőle. Ezért is lepték meg tizedik születésnapján szülei egy koromfekete versenyzongorával, s zenetanárt is fogadtak a gyermek mellé. Ebben is tehetségesnek bizonyult. Ám, ahogy kamaszodni kezdett, úgy lett egyre komorabb és engedetlenebb. Elege lett abból, hogy úgy kell élnie, hogy előre meg van tervezve minden mérföldkő az életében. A társasági esteken és partikon egyre többször hozott szégyent a szüleire, akik később már nem vitték magukkal fiukat, aki ennek hatására jobb híján a könyvtárszobába zárkózott be, vagy naphosszat a télikertben olvasgatott a virágok között. Végül alig tizenhét évesen beszippantotta a párizsi éjszakák forgataga. Két kézzel szórja a pénzt és kihasznál mindent, ami ezzel hozható összefüggésbe. Nem csak szajhákat hajkurászik, és jó borokat iszik; kártyázik és más szerencsejátékok is szórakoztatják, bár túlzás lenne azt mondani, hogy függő lenne. Van egy három évvel fiatalabb öccse, Theodor, akit a szülők egy bentlakásos katolikus gimnáziumba írattak, nehogy bohém bátyja rossz hatással legyen rá. Léopoldnak esze ágában sincs átvenni apja szerepét, és ezt nem győzi hangoztatni és éreztetni szüleivel, akik egyre gyakrabban veszik fontolóra az öccs szerepét. A két testvérnek egyébként remek a kapcsolata egymással és rendszeresen leveleznek is. Közeli barátai nincsenek, de egyelőre nem is tart rájuk igényt; ahogyan menyasszonyra sem.

Hobby: Zongora

Foglalkozás: -

Extrák: Partnertől függően lehet seme és uke is. * Kedvel mindent, ami a szemnek kellemes. Ebből kifolyólag szereti a képzőművészeteket is és szívesen látogat galériákat. * Kifejezetten nagy örömét leli a krizantémokban és az orchideákban. * Kedvenc kortárs zeneszerzői Liszt Ferenc, Franz Schubert, Giuseppe Verdi és Richard Wagner. * Szeret színházakba és operákba járni. * Legtitkosabb vágya, hogy zongorista legyen, ám ezt még soha senkivel nem osztotta meg. * Foglalt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2016. 03. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).