Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Johannes Armas
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 23 év

Külső leírás: Gyönyörű, még annak ellenére is az, hogy ágrólszakadt és szegény. Vékony arcú fiú, kinek bájos, már-már nőiesen lágyak a vonásai. Haja aranyszőke fürtökben göndörödik, vékony szálú és selymes, reggelente kusza kóc az egész. Szemei éjsötétek, olyanok akár az olvadt csokoládé, melyeket hosszú, sötét pillák árnyalnak. Szemöldökei lágy íveket karcolna puha bőrébe, csontos arcát csak még szebbé téve, fitos, csinos orra van és telt, halvány ajkai. Karcsú nyakán, s gerince vonalán a csigolyák felfűzött gyöngyökként emelkednek ki, teste karcsú és vékony, noha feszes izmok húzódnak a tejfehér bőr alatt. Magassága nem szembetűnő, egészen átlagos, ahogyan ő maga is az. Ruhái egészen hétköznapiak, bár nem túl divatosak, sőt, az igazat megvallva egészen bénának és esetlennek tűnik bennük Johannes, holott közel sem az.

Jellem: Első ránézésre az ember nem is hinné róla, milyen akaratos és önálló. Nem igényli, hogy valaki huszonnégy órás felügyelettel őrködjön felette, hiszen mindig is magának való fiú volt, aki megél még a jég hátán is. Ritka eset, mikor még ő maga is kétségbeesik, bár nem lehetetlenség elérni. Jellemileg korántsem bonyolult, hiszen nagyon is egyszerű dolgok inspirálják őt. Szelíd és udvarias, mert ezt nevelték bele és világ életében elvárták tőle mások, hogy a lehető legtökéletesebb példaként érvelhessenek vele más szülők a saját gyerekeiknek. De mindezek ellenére ez is csak egy gyönyörű és tökéletes arc, egy a sok közül, hiszen bár lélektanilag kiismerhető, ugyanúgy megvannak benne is azok a rétegek, mint bárki másban. Nehéz úgy isten igazából felbosszantani, viszont ennek ellenére kimondottan sértődékeny, szeretetéhes, noha soha, egyetlen szóval nem közölné mindezt senkivel. Türelem terén nem a legjobb, nem erénye egyáltalán, ahogyan a hosszú távú szótlanság sem. Beszédes, megvan mindenről a véleménye, viszont az esetek többségében valamivel finomabban foglalja szavakba a gondolatait. Élete nagy részét ellentmondások uralják, és talán pontosan ebben rejlik az, hogy nehezen lehet őt kiismerni. Jó humorú, talpraesett és lelkes fiatal, aki végtelenül makacs és féltékeny is egyben. Már, ha okot is adnak neki hozzá. Elesettsége a lehető legváratlanabb helyzetekben jön nála elő, jól bírja az intrikákat, de azt kevésbé, ha túlzottan nagy stresszhelyzetbe kerül. Hajlamos ledermedni és dadogni.

Élettörténet: Sohasem lehetett éppen jónak mondani az életét, ahogyan nem volt úgy kimondottan rossz sem. Valahogy mindig alakult minden és az esetek többségében Johannes is megúszta azt, hogy balhés családba keveredjen, vagy netán ki az utcára. Több család is szemet vetett rá, bár kezdetben mindig csak amiatt, mert ő testesítette meg a gyönyörű dundi kisbabát, akire mindig is vágytak. Az idő múlásával a nyüzsgés elcsitult körülötte, hiszen cseperedett ő is, és már közel sem volt olyan beletörődő mindenbe, volt véleménye, amit nem restellt megosztani nyíltan. Onnantól kezdve, hogy kinyílt a szája, a többi korabeli gyerek már szívesebben kereste a társaságát, s rájöttek hamar, hogy akár még a hasznukra is fordíthatnák Johan eszességét. Iskoláit szín ötössel végezte el mindig, s ez nem volt másként azután sem, hogy újra családhoz került, ám ezúttal olybá tűnt, hogy véglegesen. Anyja szeretettől túlfűtött nő volt mindig is, így Johannes jellemébe is sikerült belecsempészni az odaadó kedvességet, ahogyan a pontosságra törekvő hajlamot is, melyet apjától lesett el. Mássága hamar kiderült, de a szülők soha, egyetlen rossz szóval nem illeték sem őt, sem a partnerét. Fontosabb volt számukra a fiuk szeretete és boldogsága, mint az, hogy megforduljon a fejükben esetleg az undor vagy kitagadás fogalma. Az évek folyamán csak egyetlen egyszer volt példa arra, hogy bármit is nehezményeztek, s az az egy pont az volt, akihez Johannest is komolyabb szálak fűzték. Viharos kapcsolatukat a lehető legnagyobb jóindulattal sem lehetne egyszerűnek jellemezni, pedig szerették egymást még gyűlölve is, és ez a felemás érzelem a mai napig megmaradt köztük.

Hobby: Origami, sakk,

Foglalkozás: Ápoló

Extrák: Abban a kórházban dolgozik, ahol annak idején a szülőanyja is /// Vér szerinti apjával tartja a kapcsolatot, amit nem elleneznek a mostohaszülei sem, meglehetősen jó kapcsolatban vannak /// Jelenleg is párkapcsolatban él, ami az előző kapcsolatával összehasolítva több, mint lapos /// Uke /// Foglalt.

Képinfo: Nem saját. Pinterest. (http://)

Engedélyezve: 2016. 02. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).