Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Casmail
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: Több száz

Külső leírás: Mondhatni vonzó, nyúlánk termetű férfi, de közel sem a magassága az, amivel megragadja másik figyelmét, hiszen az a faját tekintve egészen átlagos, sőt, mi több, pont az az, amivel beleolvashatna a társadalmába. Haja egészen halvány, a szürke árnyalat helyenként hófehérnek tűnhet, de fény hatására fellelhetőek benne sötétebb árnyalatok is. Tincsei hosszan követik gerincének íves vonalát, időnként fonatokkal és ékszerekkel díszíti, bár az nála meglehetősen ritka alkalomnak számít. Szemei szintén halványszürkék, de a pupillája körül aranysárga cirmok és fekete árkok húzódnak. Orra egyenes, arccsontjai éles pengeként türemkednek ki, míg ajkainak vonala lágy teltséggel visz némi szelídséget az összhatásba. Ruházata változatos ugyan, viszont ő maga ritkán ölt magára a sötéttől eltérő színekben pompázó öltözeteket. Karjain az izmok formásan feszülnek, kézfeje szép, ahogyan karcsú ujjai is azok. Megjelenése talán az egyetlen, ami elviselhetőbbé teszi a társaságát, hiszen létének pozitívumaként mindössze annyi mutatható fel, hogy szemet gyönyörködtető látvány, s alkalomadtán halovány mosoly kísértete dereng fel ajkainak vonalában. Csontjait befedő bőre közel sem olyan makulátlan és szép, hegek kuszasága ékesíti, némelyiknek a forradása szépen kifakult, s az avatatlan szemek talán észre sem vennék, viszont vannak sérülések, melyeknek nyomai nem múltak el maradéktalanul.

Jellem: Félelmetesen zárkózott, szabad szellemű és irtózatosan rossz humorú. Egyes őt érintő pletykák arra engednek következtetni, hogy van benne némi agresszív hajlam is, mely egészen átmossa jellemének, s tetteinek a nagy részét, bár közel sem olyan erőteljes, mint fajtájának többi tagjaié. Gonosz ugyan és ellenszenved, de addig egészen ártalmatlan, míg valaki fel nem kavarja a belső nyugalmát. Olyan, kinek a szavak helyett a hallgatás áll igazán jól, hiszen azzal talán elkerülhető mindaz a káosz, amit okozni képes mindössze pár mondattal. Ha sértegetik, akkor szintén támad ő is, de közel sem olyan gyengéden viszonozza a „kedvességet”, mint ahogy kapja. Nem szószátyárt alak, beszélgetést kezdeményezni vele legfeljebb úgy lehet, ha előtte valaki elkábítja, leitatja, vagy egy pengét szorítanak mértani pontossággal a halántékának. Látszólag önző, aztán fél pillanatig tartó beszélgetés után már okkal állapítható meg, hogy igen, ő nem csak látszólag, hanem tényleg az. Nem tesz különbséget nemek, fajok, kor között, mindenkivel úgy viselkedik, ahogy az az adott hangulatától telik. ( Az esetek többségében durván letargikus ). Az ő esetében nincs helye általánosításnak, hiszen nem bunkó és nem modortalan, egyszerűen megvan a maga stílusa, amit az élet alakított benne ki. Nehéz természetű, utálatos, de hatékonyan és könnyen lehet vele együtt dolgozni, főleg, hogy a munka nagyját ő végzi, mert kiharcolja. Legtökéletesebben vele úgy lehetne kijönni, ha nem szólna hozzá soha senki, és engednék neki, hogy csak úgy legyen magának. Kötetlenül, szabályoktól mentesen. A környezetében élőket utálja, tisztelni sem tiszteli őket és az önkritikája is rendben van, így tökéletesen tisztában van azzal, hogy igen, ő egy pocsék alak. De legalább egy zseni, már ami az intelligenciáját illeti. Alkalmi kapcsolataiban nem szerelmet keres, nem megértő társat, hanem egészen egyszerűen csak egy olyan személyt, aki mellett őszintén önmagát adhatja. Szavak nélküli, simulékony modorát levetett életművészt. Antiszociális, és a napjait mérhetetlen világundorral tölti, a legszomorúbb az egészben mégis az, hogy ő minderre még büszke is. Sőt, előszeretettel hangoztatja szívből jövő utálatát azoknak, akik idegesítik vagy egy picikét is bosszantják. Bonyolult figura, főleg azért, mert meglehetősen a végletek embere, viszont olyan még nem akadt, hogy őt bárki is szerette vagy kedvelte volna. A legpozitívabb érzelem, melyet másokból kicsikart a tisztelet volt.

Élettörténet: Ősi Dinasztia tagja ő is, akárcsak fivére, ám a vezér szerepe közel sem vonzotta annyira, így ahelyett ő lett a katonai parancsnok. Nem vonzotta sohasem, hogy magán kívül másokkal is foglalkozzon, irányítani szeret, ahogy élvezi a háttérben való csöndes megfigyelést, s irányítástis. Hosszú évekig az a hír járta, hogy ő maga közel sem tisztavérű, a pletykák szerint, melyek olykor-olykor felröppentek azt híresztelték, hogy elrabolt gyermekként került a korábbi vezér szárnyai alá, de volt, aki azt állította, hogy nem is találták, hanem éppen megmenekítették a halál elől. Agresszív nép lévén őt is elsősorban túlélni tanították meg, hiszen ott, ahol él, nincs helye gyengeségnek, mert az egyenértékű a halállal. Remek harcos, éles elmével és acélos idegekkel. Ha másért nem is, hát a modora miatt tőle aztán bárki joggal tarthat. A családját tekintve nem kimondottan a szeretet köti őket össze, jóval inkább a tisztelet, és a hála, amit akaratlanul is elvárnak tőle. Úgy kimondottan kapcsolatot nem létesít, javarészt színtelen udvariassági köröket fut le, s mivel társadalmuk alapvetően a katonaságra épül, alapvetően nem is feladata, hogy másokat lelkileg támogasson és bájologjon. Több hadvezér is van, mely különálló hadosztályokat irányít, ám ez a valóságban jóval árnyaltabb. Casmail a rangja lévén döntő szerepet kap abban, hogy egymaga tervezze meg a nagy létszámú had mozdulatait. Mivel a Király keze alatt ő az első hadvezér, amolyan hadügyminiszteri státuszba került.

Hobby: -

Foglalkozás: Hadvezér

Extrák: Mágiája nem tanult, zsigeri alapon a vérében van, s leginkább mások félelméből és magából a sötétségből merít erőt /// Rangjához méltón a harcok terén megközelíthetetlen, nagy erejű mágus és precíz harcos és stratéga /// Foglalt Tinka számára.

Képinfo: Nem saját. Pinterest. (http://)

Engedélyezve: 2016. 02. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).