Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Emerson Kersey
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 17 éves.

Külső leírás: Átlagos testalkatú, alacsony termetű lány. Testalkata izmos, nőies, bár 'mellső idomai' nem épp a legkerekebbek, ami kislányos külsőt kölcsönöz neki. Bőre fehér, olykor sápatag, orcáján, s orrán kissé szeplős. Arca különleges, egyaránt gazdagítják lágyabb és erőteljesebb vonások, melyek igazán izgalmassá teszik. Égkék szemei kiragyognak arcából. Tekintetét nyílttá, kíváncsivá, mégis távolságtartóvá teszik, ami mind igaz is. Szigorú tekintete általában idősebbnek sejteti valódi koránál. Orra egyenes vonalú, nem túl nagy, ajkai formásak. Sötét vörösesbarna göndör haja egészen válláig leér (vizesen pedig a melléig is). Különleges ismertetőjegyei rendhagyó módon egyházi pecsétekkel ellátott egyedi fülbevalói. Jobb fülében három, míg a balban csupán egy található. Emellett a nyakában ezüstláncon 'kötelezően' lifegő, egyedi készítésű keresztecskéről is könnyedén megismerni, melyet ő maga fabrikált fából, a rend egyik főpapja pedig felszentelte a leány végzését követően. Megjelenése hétköznapi, elegáns. Ügyel arra, hogy jól elvegyülhessen az emberek között. Hagyományos egyházi öltözetet pusztán a jeles napokon visel. Mindig lapos talpú cipőt, és kényelmes ruházatot visel, foglalkozása meg is követeli.

Jellem: A kíváncsiság, s az ezen fogalomhoz tartozó érzések tömkelege jellemzi tán legjobban személyiségének egészét. Borzasztóan makacs és önfejű - szüksége is volt rá a sok "tehetetlen, szolgalelkű istenbáránya" mellett. Szeret kockáztatni - ám mindig több síkon tervez, így csak ritkán éri meglepetés. Hisz a jóság és szeretet erejében, legyen szó bárkiről és bármiről. Persze nem egy szentimentalista kis naiva, tévedés ne essék! Egyszerűen csak szomjazza a jót, a boldogságot és a jóságot, s törekszik is rá. Bár szigorú erkölcsi értékek szerint él, s értékrendet vall, meglehetősen méltányos tud lenni bizonyos esetekben. Viszont felejteni sohasem felejt. Okos, gyors észjárású és szereti művelni magát. Mottója: "A jó pap is holtig tanul." Ez esetében természetesen új értelmet nyer, hiszen foglalkozása miatt egy meglehetősen ismeretlen, felfedezetlen világban tevékenykedik. Segítőkész és szorgalma. Ha valamit rá bíznak, azt minden áron igyekszik megvalósítani. Gyakran áll elő új ötletekkel, amit a felettesei általában kevésbé díjaznak, hiszen elveik szerint a rossznak pusztulnia kell. Emerson pedig nem a rosszat látja, pusztán eltévelyedett lelkeket/lényeket az emberek megszállására igyekvőkben. Nagy vágya, hogy egyszer végre felfedezhesse a 'másvilágot' ahonnan ezen különös, kegyetlen és nagyhatalmú lények származnak.

Élettörténet: Texasban született, Big Spring közelében. Apja, Joe Kersey marhatulajdonos, - tenyésztő, s vérbeli farmer, édesanyja, Elly pedig varrónő. A Kersey- tanyán nevelkedett, a házaspár második gyermekeként, s egyetlen lányaként. Bátyja, ifj. Joe, és öccse Matthew meg is találták számításaikat a tanyán. Emerson is igazi kis farmerlányként nevelkedett, semmiben sem maradt le testvérei mögött. Úgy ült a lovon, akár egy férfi, s már kicsiként könnyedén boldogult a neki szánt feladatokkal. Fiús kislány volt, jól eljátszott testvéreivel, s a többi környékbeli kis csirkefogóval. Bár édesanyja sokszor igyekezett szépen, kislányosan öltöztetni, és nőiesebb feladatokat adni neki, hiszen ő volt a család kis hercegnője, a nyakas leányzó nem hagyta magát. Ám alig kezdett el kamaszodni, mikor kiderült, őt egészen más dolgok érdeklik, vagy inkább másra hivatott. A furcsa vonzalom akkor kezdődött, mikor egyik éjjel egy idegen tévedt a farmra. A ködös tekintetű, zavart férfi az ólban húzta meg magát, Emerson pedig ösztönösen rátalált. Ezzel párhuzamosan egy másik rejtélyes figura kopogtatott be a Kersey-házba. Egy pap volt, egy egzorcista. A zavarodott elméjű férfit kereste, akit állítása szerint maga az ördög egyik csatlósa szállt meg. Ekkor vették észre a házbéliek hogy a kislány eltűnt. A pajtából csakhamar furcsa hangok kezdtek kiszűrődni, Joe és Elly pedig, a pappal együtt oda siettek felkészülve a legrosszabbra. "Kiszedtem belőle, de elszökött!" - fogadta őket Emerson - "Próbált belém költözni, de nem hagytam neki." A szülei köpni-nyelni nem tudtak, a pap pedig egyből felismerte a lányban az istenadta tehetséget. Elvégre holmi felolvasásnál, és feszületlóbálásnál több kell ehhez a szakmához, mégpedig épp az a képesség, ami a kislányban bőven megvolt. A férfit megszálló démon már nagyon gyenge volt ugyan, de a kislány így is olyasmit tett, amire tán millióból csupán egy ember képes. Tehetségének hála hamar felvételt nyert a Szent Benedek/Bencés-rend egyik ördögűzésre szakosodott titkos kis mellékágába, s rendbéli apácának tanulhatott. A megszálló lénnyel való találkozás azóta is kísérti, valamit meglátott benne, valamit, ami nagyon érdekelte. Azt a jellegzetes rekedtes túlvilági hangot, s a furcsa idegességet, amit akkor érzett, sohasem tudná feledni. Ezért lelkesedett hát annyira az ezen irányba való tanulás és tevékenykedés iránt, hogy a démonok világát jobban megismerhesse. Hogy rájöhessen ki is látogatta meg akkor éjjel, ki ekkora hatással volt rá. Immár öt év telt el, Emerson felcseperedett, s kitanulta mesterségét. A rend egyik legtehetségesebb ifjú tagjaként végre elkezdheti gyakorlatban is művelni mesterségét.

Hobby: Ősi nyelvek tanulmányozása/tanulgatása, olvasás, kutatás, macskázás, sétálgatás.

Foglalkozás: Egzorcista, azaz hivatásos ördögűző.

Extrák: Jó néhány küzdősportban jeleskedik. Test-test elleni harc esetén izzasztó ellenfél, még a nálánál sokkal hatalmasabbaknak is .•´`•. Szüleivel és testvéreivel tartja a kapcsolatot. Amikor csak lehetősége van rá hazautazik hozzájuk .•´`•. Jelenleg úgy érzi, nem fél a világon semmitől. Ez hatalmas erőt és önbizalmat ad neki munkája elvégzésével kapcsolatban .•´`•. Szűz, és szüzességi fogadalom köti - csakis tisztán szállhat szembe a tisztátalanokkal... állítólag .•´`•. Van egy perzsa cicája, Perszeusz, akit imád .•´`•. Jelenleg a rend egyik titkos állomásán él, itt tudhat egy kicsinyke szobát a magáénak.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. Készítője Pheberoni. (http://)

Engedélyezve: 2016. 02. 18.

Módosítva: 2016. 02. 15. 12:41:02
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).