Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Marshall Lee
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: linka

Kor: 1000

Külső leírás: Arca karakteres, jellegzetes vonások, lágyan ívelő vonalak. Külsőre talán 18-20 évesnek felel meg, már-már pofátlanul fiatal, megjelenésében sármos, ugyanakkor már több, mint ezer éves. Haja az évszázadok során számtalan változáson ment át, volt már hosszú, mely egész a lapockájáig ért, ahogyan hordta már divatosan oldalra nyírva is. Nem ritka alkalomként fordult meg egész rövid tincsekkel, ám a mostani stíluséra koránt sem lehetne azt mondani, hogy ízléstelen. Bársonyfekete haja dús, azok a tépett szálak egészen válláig lecsüngnek. Kócos szénaboglya, amivel még inkább ráerősít a rossz fiús benyomására. Arcának látványa kellemes, vonásaiban szemben áll múlatlan kortalansága, s a haraggyönyörű megújulása. Mandulavágású szemei inkább teszik őt kisfiússá, mint éretté, íriszei vörös lángban égnek, ugyanakkor lelkének csitultakor egész elsötétednek. Ajkai íveltek, mosolya örökös, ám korántsem vidám, sokkal inkább tűnődő, csipetnyi tán magányos is. Alakját tekintve magas, bőre olyan, akár a márvány, az apjáénál valamivel világosabb árnyalatú. Szemöldökei ívesek, sötétek, noha többnyire tépázott tincsei rejtekében állnak. Orra egyenes, határozott vonalú, arccsontjai egészen puhán hajolnak. Nyakának ívén állandó harapásnyom van, nem vámpírként született, csak később vált azzá. Úgy bizony, valaha ember volt ő is. Fülei és szemfogai hosszabbak, öltözködésben extravagáns. Fekete alapon fekete, amit időnként vörössel bolondít, esetleg a föld színeivel.

Jellem: A személyisége meglehetősen egyszerű még annak ellenére is, ha első nekifutásra összetettnek és bonyolultnak tűnik. Marshall Lee önmagát velejéig romlottnak és gonosznak írja le. Verekedős és másokat veszélyeztetvén erőszakos, „barátságos” vadulásaival/bunyóival. Szeret morbid tréfákat űzni, de számára csak a humor a lényeg, valójában nem akar bántani másokat. Ebből is kiderül, hogy az agresszivitás számára csak egy álarc és a fiúnak van egy másik oldala is. Szeret gitározni, énekelni és dalokat írni – ezekben többnyire saját gonoszságát igyekszik bebizonyítani. Ha számára kényes témákat érintenek, a vámpír gyakran elpirul, illetve kisgyerekes önzésével közvetve nem egyszer az egész világot fenyegeti. Hasonló zenei ízlése van, mint Marceline-nek, hisz mutatják rap-elni, és az elektromos gitárját is gyakorta magával viszi. Fionát a “szarv-jelével” köszöntötte, egy a heavy metal és rock rajongók körében nagyon népszerű kézjellel. Azonban hamarabb érez lelkiismeret furdalást, mint Marceline. Mivel Marceline meséli el a történetet, ez elárulhatja, hogy ő hogyan gondol saját magára; mint gonoszra, habár kettejük közül egyértelműen Marshall Lee a gonoszabb. Marshall sokkal erőszakosabb, mint Marceline, állítván, hogy “minden éjjel embereket öl”, habár ez lehet, hogy csak túlzás. Rendszerint illetlen és modortalan, hajlamos arra, hogy minden további nélkül lopjon, aztán a megbánás legcsekélyebb jele nélkül még dicsekedjen is a tettével. Szavaiban van némi szarkasztikus él, ahogyan a humora is hagy maga mögött némi kivetni valót. Minden téren igyekszik elkerülni a kedvesség látszatát, pedig Gumball herceg irányába meglehetősen figyelmes annak ellenére, hogy vele is undok mód bánik. Egyik legmarkánsabb személyiségjegye a függetlensége. Hiszen a vámpír egyik oldalt sem támogatja - vannak gonosz barátai (pl.: a szellemek), semlegesek (öregember), de Fionával és Gumballal is barátkozik.

Élettörténet: Mint azt tudjuk, pályafutását minden bizonnyal emberként kezdte, méghozzá olyan csavarral, hogy ereiben démoni vér is csörgedezik. Bár ő maga sohasem mondja ki a teljes nevét, minden bizonnyal az Abadeer családnevet viseli. Hanson Abadeer után. Róla annyit érdemes tudni, hogy Éjszféra uralkodója, ami szabad fordításban megegyezik a pokollal. Hozzá egy írnokon keresztül lehet eljutni, ám a sor végtelen hosszú, s nagyon lassan halad. Marshall saját magára vámpírkirályként utal, de még sincs királysága, ahogyan szolgái sem, leszámítva az öregembert, akit maga mellett tart. Apjával ellentétben ő nem az Éjszférában lakik és nem szeretné tőle átvenni annak irányítását. Kevés olyan személy van, akivel jó kapcsolatot ápol, leginkább kekeckedik, így ritkán keresik a társaságát. A Gomba Háború ideje alatt Simonne volt az, aki gondját viselte, s aki egy idő után úgy döntött, hogy Marshallnak jobb lesz nélküle, így egy levéllel magára hagyta őt a felbolydult világban. Azóta a Jégkirálynővel amolyan semleges kapcsolatban állnak, viszont ismer szinte minden problémás alakot: barátja, Ash, manipulálja az emlékeket, apja, Hanson, gonosszá változtatja, a szellemek ( Wendy, Booboo és Georgy ) pedig megpróbálnak végezni az új barátaival.

Hobby: Gitározik, dalszövegeket ír, és énekel

Foglalkozás: Vámpír király

Extrák: A képességei nagy részét egy a vámpírok elleni harc során szerezte meg, majd később általuk is vált vámpírrá ő maga is ….. Ismertebb név: Marshall Lee, a vámpír király ..... Marceline “nemet változtatott” verziója, az eredetileg sorozat rajzoló/tervező Natasha Allegri által alkotva, aki a “Fionna and Cake”-ben szerepelt. Az epizódban Gumball herceg kétévenkénti Gumball bálján vesz részt. Csakúgy mint Fiona és a többiek, Marshall Lee a Jégkirály képzeletéből való, habár Marceline a “Rossz kisfiúban” meséli el a fiú történetét ….. Bőre érzékeny, ég a napfényben, felhólyagosodik, s ő maga egészen legyengül, úgy, mint a legtöbb vámpír ….. Gitárja egy baltából készült, hat-húros nem basszusgitár, pengével az egyik oldalán. Marshall nem hívja Gumball herceget Gumball hercegnek. Ha meg akarja szólítani, szarkasztikusan „őfenségének” nevezi …. Van egy zombimacskája ( Schwabelle ) …. Fandom: Kalandra fel! Képességek: Lebegés, vér ivásán kívül képes egy kevésbé drasztikus megoldásra is, ami a piros szín evése, énekelni és gitározni is tud. Képes denevérré változni, s alakjában egyéb méreteket ölteni. Fel tudja támasztani a holtakat, gyorsan repül/ gyógyul. Birtokolja a magányosság vonását, amit elrejt.

Képinfo: Nem saját. Deviantart (http://)

Engedélyezve: 2016. 02. 14.
2016. 11. 11.

Módosítva: 2016. 11. 11. 20:14:33
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).