Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Regan Owston
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 18 éves.

Külső leírás: Átlagos testalkatú, középmagas, teljesen hétköznapi 18 éves. Első ránézésre egy igazi szürke kisegér. Bőre világos, szeplős, ami miatt sokat piszkálják. Haja sötétbarna, egyenes szálú, válláig érő. Általában kibontva hordja. Választéka jobbra csúsztatott, arcának bal fele irányába oldalfrufru takarja homlokát. Egyedül pusztán a szemei törik meg a szinte már-már jellegtelen képet. Világoszöld, fakó szemei úgy ragyognak ki arcából, mintha csupán csak egy élettelen játékbaba volna. Nyoma sincs ott egy tinilány felszínes gondjainak, s gondolatainak, Regan nem áldoz időt lényegtelen dolgokra. Ha szemeiben érzelem csillan, azt nagy valószínűséggel sötét gondolatok övezik. Ilyenkor a szem megelevenedik, s éjsötét kútként képes elnyelni bárki tekintetét. Arca még hordozza gyermekkori kislányos báját, orra pisze, ajkai aprók, teltek. Ám közönyös, unott arckifejezése és a szeme alatt meghúzódó sötét karikák mégis hátborzongatóvá varázsolják megjelenését. Nem hord semmilyen ékszert, tetoválással, s maradandóbb sebhellyel sem rendelkezik. Többnyire iskolai egyenruhát hord, amit otthon kényelmes szabadidőruhára cserél. Hétvégente és iskolán kívül általában csak sötét ruhákban látni. Kedveli a farmereket, a kapucnis pulóvereket, de az elegáns ruhákat sem veti meg. Öltözködése soha nem kihívó, szeret ő a háttérben meghúzódni...

Jellem: Csendes és zárkózott lány. A tanórákon kívül szinte alig beszél, így hamar osztálytársai ugratásának és piszkálódásainak célpontjává vált. Ő azonban nyugodt és türelmes, általában úgy tesz, mintha meg sem hallotta volna a sértéseket. Látszólag szinte lehetetlen felbosszantani, ám ha valaki, akkor Ő nem felejt. Szépen elraktároz minden kis morzsát, minden kimondott szót, és érzést. Okos, gyors észjárású. Kitűnő tanuló, bár egyik tárgyból sem ő a legkiválóbb, s a tanárok kedvencének sem mondható, kik olykor zokon veszik csendességét. Őt ez azonban nem érdekli. Pontos céljai vannak, miket el akar érni... kerüljön bármibe is. Szorgalmasan tanul, még szabadideje nagy részében is fáradhatatlanul. Mikor pedig épp nem, akkor bosszúját tervezgeti. Ez élteti, ez ad értelmet életének, így igazán könnyedén mond le hátralévő éveiről, ha terveinek megvalósulása érdekében teszi. Próbálta magát túltenni a tragédián, próbált megbocsájtani, s felejteni, de tudja, nem ez az ő útja. Egyszerűen nem akarja, hogy másokkal is ez történhessen, hogy másoknak is elvegyék az életét... még ha megölni nem is tudják. A gyilkosok pedig megérdemlik, hogy azt érezzék, amit ő érzett. Fájdalmat, félelmet és szomorúságot, s mindezt pokoli hatásfokon. Ez az ő igazsága, ez az, amiért még a saját lelkét is feláldozná, ha tehetné... és teheti. Valami akkor eltört benne, sajnos nem csak szívében, hanem józan eszében is. Emberi kapcsolataiban is felszínes, közömbös. Nincsenek barátai, nem enged senkit sem közel magához. Ezt részben önmaga védelmében, ám részben a többi ember érdekében teszi. Legbelül ott van még benne a régi Regan. A mosolygós, a barátságos, az empatikus és olykor túlságosan is érzékeny, aranyszívű kislány, őt azonban minden egyes nappal egyre mélyebbre hantolja lelkében. A családjával történtek óta még egyszer sem látták mosolyogni, viszont sírni sem. Mindkettőt csupán négy fal között, teljes magányában teszi. Pedig gyűlöli az egyedüllétet, a magányt, azt, hogy gondolatait nem oszthatja meg senkivel. Viszont eszében sincs tenni ellene, vagy változtatni ezen. Úgy érzi így a legjobb, hiszen így nem sodor veszélybe önmagán kívül senkit.

Élettörténet: Reginald és Natasha Owston harmadik gyermekeként született, Salt Lake City-ben, Utah államban. Három testvére volt, két nővére, Jorie (14) és Caitlyn (17), s egy öccse, Mark (4). Apja gazdag üzletember, aki több céggel és még annál is több részvénnyel rendelkezett, édesanyja pedig egy neves orosz bankár leánya. Ennek ellenére kettejük kapcsolata már az elején szerelem volt a javából. Miután összekötötték életüket boldogságban és meghittségben éldegéltek, s nevelgették gyermekeiket. A boldogság azonban múlandó dolog, akárcsak az élet maga. Az Owston család számára ez a hat évvel ezelőtti szenteste ért véget. Két fegyveres alak tört be hozzájuk, s mindenféle hezitálás nélkül nyitottak tüzet a család minden tagjára. Kivégzés volt ez, mészárlás. A kis Regan, a legutolsó emeleti szoba birtokosa azonban még időben kimászott ablakán kisöccsével karjaiban. A gyilkosok azonban tüzet nyitottak rájuk, Regan ép bőrrel megúszta, testvére azonban karjaiban halt meg. Regan, amint ezen információ sikeresen utat talált zavart elméje felé, visszaindult a házhoz testvérével a karjaiban. A kicsi testből csöpögött a vér, Mark halványzöld, élettelen szemei konokul meredtek az éjszakai égboltra. A lány maga sem tudta miért megy vissza oda, talán reménykedett benne, hogy a gyilkosok még ott lesznek, ám halott szerettein kívül nem talált ott senkit. A rendőrök a verandán ücsörögve találták. Nyakig véresen, még mindig Mark-ot szorongatva. A gyilkosokat végül elkapták, legalábbis elkaptak két hozzájuk hasonló embert, akiket be is börtönöztek. A kislány azonban tudta, hiszen látta, nem ők voltak a valós elkövetők. Pusztán csalik, feleslegessé vált balfékek, kikkel betömhetik a közvélemény száját. Regan-t pedig senki sem hallgatta meg. Kicsike volt még, ráadásul a történek hatására sokkot kapott, így biztosan nem emlékszik mindenre... biztosan. A tragédia óta 6 év telt el. Regan pedig pontosan emlékszik minden egyes pillanatra, minden egyes lövésre és minden egyes arcra. A kislány egy bigott, katolikus bentlakásos iskolába került, ahol utolsó éves. Osztálytársai kegyetlenségeinek állandó célpontja, ennek ellenére jól érzi magát. Még elsősként egyik idősödő paptanárától meglehetősen érdekes információkra tett szert "szentségtelen" és gonosz lényekkel kapcsolatban, a nyomvonalon pedig hamar eljutott egy bizonyos könyvig. Egy antikváriumban talált rá, s bár mindaddig nem hitt semmiben, mit két szemével nem láthat, a tartalma felkavarta. Aztán elvarázsolta. Végül meggyőzte. Az utóbbi négy évet a könyv beható tanulmányozásával, s történetével kapcsolatos kutatásokkal töltötte. Emellett szülei valódi gyilkosainak próbált a nyomára bukkanni, több-kevesebb sikerrel. Azonban nemrég betöltötte a 18. életévét, s megörökölte a családi vagyont, így immár minden akadály elhárult, ennyi pénzzel, s eme bűvös könyvvel bármire képes. Bosszúja elkezdődhet.

Hobby: Hegedülés, olvasás, zenehallgatás

Foglalkozás: Tanuló, vállalat és részvénytulajdonos.

Extrák: Tud autót vezetni, s elméletben motorozni. Autóhoz még jogosítványa is van .:':. Nem iszik és nem dohányzik. Nem áll szándékában tönkretenni magát, s nem szereti a kiszolgáltatott helyzeteket .:':. Gyakran hallgat zenét, általában komolyzenét. Ilyenkor úgy érzi nincs egyedül. Kedvence Mussorgsky-tól a 'Night on the bare mountain' .:':. Szeretne egy háziállatot, leginkább egy macskát, de az iskolában ez eddig még nem adatott meg neki. Régen volt egy cicájuk, de a tragédia óta nem látta.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. Készítője Fdasuarez. (http://)

Engedélyezve: 2016. 02. 14.

Módosítva: 2016. 02. 08. 22:17:24
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).