Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Thierny Young
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Geneviev

Kor: 23 éves

Külső leírás: Pasi létére meglepően hosszú, szőke haja, bár úgy néz ki, mintha hidrogéneztetve lenne, természetes. Na, jó, néha citrommal mossa a haját, hogy maradjon a szín, ne barnuljon be, de mindkét szülője északi felmenőkkel rendelkezik, az egész családjában egy barna hajú egyed sincsen, úgyhogy ne csodálkozzon az ember, hogy ilyen neki is. Ugyanez vonatkozik kék szemeire is. Hosszú szempilláért ölne a legtöbb lány, hogy nekik is műszempilla nélkül ilyen lehessen. Férfias, erőteljes vonásai vannak, de telt ajkai és kicsit pisze orra finomítanak az összhatáson. Viszonylag magas, 180 centi. Nem sok időt tölt edzőteremben, és sportolva, de az étkezésre figyel, és minden reggel fut egy pár kört a kampusz körül, szóval szálkás, formás az alakja. Nem egy izom pacsirta, de nem is vészesen sovány. Kivéve, ha éppen az egyik könyv annyira magába szippantja, hogy amíg ki nem olvassa a röpke 500 oldalt, nem eszik. Meg persze utána sem, mert akkor meg a vlogját kell frissíteni, meg azért az órákra is illene bejárni, szóval ha valaki nem figyel rá, akkor képes napokon át nem enni. Nincsen étkezési problémája, szeret enni mindenfélét, de néha teljesen elfelejti, mintha a könyvön és a vlogon kívül nem létezne más a világon. Öltözködése inkább elegáns, mint laza, szereti az ingeket, a mellényeket, de a laza farmerokat, pólókat is. Nem követi a divatot, de divat szakos ikertesója miatt valamiért mindig márkás ruhadarabokat talál a szekrényében.

Jellem: Teljesen átlagos fiatal srác. Jó, nem teljesen átlagos, mert nem csajozik és bulizik mindig, meg nem is cigizik, alkoholt is csak ritkán iszik, de állítása szerint nem rí ki annyira a tömegből. Egyedi, de ő is csak ember. Talán az lehet kicsit furcsa, hogy az átlagnál több időt tölt olvasással, sőőőt. Mindenhová cipeli magával az ebookját, amin sok száz könyv van, de a biztonság kedvéért azért egy könyv is van nála mindig, ha esetleg olyanja lenne, hogy az egész könyvolvasás élményt akarja átélni. Nem egészen introvertált, mert egészen könnyen teremt kapcsolatot másokkal, szívesen beszélget, barátkozik, de azért valljuk be, a barátai többségét a vlogján keresztül szerezte. Nem mindenkit az interneten ismert meg, de a legtöbben vagy már a kezdetekkor is követték, vagy felkérték egy közös produkcióra. Szenvedélyesen szeret olvasni, szeret kilépni a mindennapok szürkeségéből. Imád belekezdeni egy új könyvbe, hiszen minden könyv egy új kaland kezdetét jelenti. Néha annyira megszeret egy-egy világot, hogy tovább gondolja, vagy valamivel nem békél ki a könyvben, ilyenkor attól sem riad vissza, hogy fanfictiont olvasson. Bár sohasem írt még saját történetet, nem érez semmi vonzalmat az írás iránt, de egy-egy fanfictionba is úgy bele tud szeretni, hogy a vlogján népszerűsíti. Kicsit álom világban él, de tudatosan teszi, mert nem szereti az életet úgy, ahogyan van. Nem szereti a háborúkat, az éhezést, a hülye embereket, meg úgy nagyjából a legtöbb embert sem. Nem kifejezetten utálja az embereket, de ahogyan kutakodik az interneten, olvasgat ezt-azt, nézi a szaktársait, beleolvas néhány kommentbe, eléggé ki tud ábrándulni az emberekből.

Élettörténet: Egy teljesen normális Kanadai családba született ikertestvérével. Bár kétpetéjűek, az egyetlen különbség a külsejükben az, hogy Thierny fiú, Fleur pedig lány. Átlagos a családjuk, szüleik együtt vannak, van egy bátyjuk, akit utálnak, mert a srác mindenkit kihasznál a családból, ja, és van egy kutyájuk is. A gyerekkoruk egészen jól telt, bár a kicsi Thierny eléggé beteges volt, ami miatt sok időt töltött kórházban. Ekkor szeretett bele az olvasásba, hiszen nem volt más, amivel eltölthette volna az idejét. Anyukája először gyerekkönyveket vitt neki olvasni, majd egyre több olyan könyvet mutatott Thiernynek, ami bőven meghaladta az átlag tíz éves fejlettségi szintjét, ám ő könnyedén megértette a történetek mondanivalóját. Bátyjuk ekkor még egészen normális volt, ám gimnazista korában rászokott a drogokra, és attól kezdve rossz útra tért. Szegény anyjuk teljesen kikészült, mindent megpróbált, hogy a legidősebb fia leszokjon, ám nem sikerült. Elliot kibukott a gimnáziumból, és azóta is csak olyankor jár haza, ha kell a pénz. Volt, hogy az apjuk visszautasította, hogy nem ad több pénzt, ám akkor meg Elliot képes volt kirabolni a saját családját. Nem csoda, hogy a két fiatal utálja a bátyját. Ettől eltekintve viszont viszonylag jó életük van, hiszen Thierny kinőtt végre a betegeskedésből, és mind a ketten rátaláltak a szenvedélyükre. Szüleik nagy sajnálatára az USÁba mentek tanulni, de azzal nyugtatják magukat a szülők, hogy legalább a két fiatalabb gyermekük együtt van, egy lakásban. Thierny angol irodalom szakon tanul tovább az egyetemen és közben egy rendkívül sikeres video blogot működtet, míg Fleur divattervezést tanul, miközben egy menő divatcégnél gyakornokoskodik. A szerelmi életük nem igazán létező, hiszen Fleur élete nagy szerelme Kanadában lakik, és hol együtt vannak, hol külön, Thierny pedig az olvasás és videoblog készítése miatt nem nagyon tud hosszabb ideig megtartani maga mellett bárkit is. Sajnos nem sokan szeretnek másodikak lenni, nem pedig elsők a párkapcsolatban.

Hobby: Nem nagyon jut ideje másra, vagy tanul, vagy a video blogját szerkeztgeti. Ha mégis van ideje, a barátaival lóg.

Foglalkozás: Tanuló, vlogger

Extrák: Lassan harmadik éve kritizálja a könyveket videó blogján, és bár az elején tartott attól, hogy nem csak, hogy senki nem fogja nézni, de mindenki utálni fogja, most már igencsak népes rajongó táborra tett szert. Nagyon örül annak, hogy ennyire népszerű – bár tudja, hogy sokan sajnos csak a kinézete miatt nézik a videóit -, csak azt sajnálja, hogy már nincs ideje arra, hogy rendesen tartani tudja a kapcsolatot a nézőivel. Az elején még könnyedén tudott válaszolni a kommentekre, kérdésekre, vitákban tudott részt venni, mára viszont annyian követik minden lehetséges szociális médián, hogy képtelenség mindenkivel kommunikálni. *** Legnagyobb rajongója és támogatója az anyja, ő volt az, aki elindította Thierny-t az olvasás imádatának útján. *** Ikertesójával ha akarnának, sem különbözhetnének jobban jellemre, de érdekes módon attól még, hogy semmi közös nincs bennük, a lehető legjobb barátok. Imádják egymást, és nem csak távolról, ahogyan az a bátyjukkal van, akit bár valamilyen szinten szeretnek, de ha meglátják, legszívesebben megfojtanák. *** Biszexuális. Családja tudja róla, gimisként vallotta be szüleinek, akik támogatják. Nyíltan vállalja szexualitását, a vlogjában is mindig próbál segíteni ilyen téren másoknak. Néha, ha a könyvek témájához illik, akkor fölvet egy-egy komolyabb témát, de nem az a fő célja, hogy megjavítsa a világot, hiszen azt úgy sem lehet, de legalább ha elgondolkodnak a nézői, már az is valami.

Képinfo: Las-t (http://)

Engedélyezve: 2016. 02. 02.

Módosítva: 2016. 02. 02. 14:45:21
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).