Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Pensas
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Miria

Kor: 99

Külső leírás: Karcsú, sápadt alakját könnyen észre lehet venni még a sűrű erdőben is, köszönhetően hófehér-helyenként szürkés-, finom tincseinek. Szemének eredeti színe a borostyán barna. Karjai szálkásak, tenyere apró, így nem néznénk ki belőle a kiváló kardforgatási tehetséget. Alkata szikár, magassága eléri a 180 centimétert, ám ez az elfek között már alacsonynak számít. Mikor haját kontyba fogja, gyakran eltakarja hegyes elf-füleit. Saját népének ünnepeire mindig díszes ruházatot vesz, ügyel a jó megjelenésre. Ha kimozdul otthonról hófehér, bokáig érő palástot húz az ünneplőruhára, amit nem bán, ha összesároz. Otthonában és munka közben föld színű, lenge ruhákba öltözik, melyeket bőrszíjakkal kötöz magára, hogy le ne essenek róla. Mindig megtalálhatunk nála valamilyen féldrágakövet, ásványt. Mindig.

Jellem: Már mindenki, aki hallott Pensasról, az ismerheti tisztességét és önzetlenségét. Aki pedig találkozott vele, az tudja, hogy amellett, hogy egy gyönyörű lénynek született, tökéletesen komolyan gondolja a "munka nemesít" mondást, nem fél bepiszkítani a kezeit akár földműveléssel. A nemes-elfek köreiben még mindig nevetség tárgyát képezi, amiért bizony haragszik, de nem tud mit tenni ellene és nem is akar. Udvariasságban és előzékenységben mindig élen jár, ám vannak, akiket nemes egyszerűséggel csak leköpne, annyira ki nem állhat. Ha már nagyon kihozták a sodrából, jellemzően csipkelődik, de soha nem ránt fegyvert. Jellemzően csöndes, így jó hallgatóság, s figyelmesen kérdez. Rengeteg lény titkait őrzi, s ez így van rendjén. Ám aki azt hinné, hogy önzetlenségét és segítőkészségét kihasználhatja, s ezt valóban meg is kísérli, az szembe fogja találni magát Pensas egy teljesen más arcával...

Élettörténet: Már apró elf korában megtelt a hócipője azzal, hogy egy Kristály-elf és egy Nemes-elf félvér gyermekeként született, így elhatározta, hogy úgy fog élni, mintha tiszta vérű kristály-elf lenne. Így segített is édesanyjának elfeledni a sérelmet, amit édesapja okozott a nőnek azzal, hogy a fogantatás után eltűnt, majd letagadta apaságát. Édesapja balszerencséjére Pensas alig kapott édesanyja génjeiből, apjának szinte tökéletes mása lett, gyönyörű fehér hajjal, finom bőrrel, borostyánbarna szemekkel... Édesanyja mindenre megtanította, hogyan váljék belőle igazi, hagyományait és kötelezettségeit örző és teljesítő Kristály-elf. Segítenie kell az elesetteken és jót tenni másokkal, amikor csak lehetőségei engedik. Amikor úgy érezte, hogy a saját lábára tud állni, búcsút vett szeretett édesanyjától, s vándorútra adta a fejét, hogy figyelhessen, tanulhasson, s megtalálja azt a helyet, ahol letelepedhet. További 27 év csavargás után egy sötét, ártó varázslatokkal teli erdőbe ért, ahol nagyon sok eltévedt lelket talált. Saját magát mentesíteni tudta a varázstól, s így meglátta az erdő szépségét. Itt táborozott hát le, s bár sokszor indul újra barangolni a világban, amikor otthon tartózkodik, segít az erdőben rekedteknek kitalálni a sűrű vadonból, s saját démonjaik szorításából... Cserébe természetbeni juttatásokat kér, ami általában a vendégház körüli munka, kertészkedés. Kivéve, ha törp, vagy ember az illető... Nekik sokat kell fizetni.

Hobby: kertészkedés, barangolás, olvasás.

Foglalkozás: Egy erdei menedékházat üzemeltet. Ezen kívül gyógyító.

Extrák: Kristály-elfek: Az elfek vonalának egy leszakadt ága, mely életviteléből adódóan nem csupán másképp viselkedik, mint a tiszta elfek többsége, hanem a külső jegyek vizsgálatával is azonnal meg lehet állapítani, kristály-elffel van dolgunk. Ezen lények szívósabbak, alacsonyabbak rokonaiknál, alkatuk zömökebb, ellenben még mindig kecsesebb az emberekénél. Legtöbb esetben bőrük hófehér, finom tapintású, s éjfekete, erős fürtjeiket fonatban hordják. Hegyes füleik akár 20cm hosszúak is lehetnek, kiválóan hallanak vele. Látásuk ellenben nem a legjobb. Szemük legtöbb esetben hideg kékes, ám sokaknál sötétebb lilás árnyalatot, és félelmetesebb vöröset is megfigyeltek már. A Kristály-elf jelzőt a magukra aggatott és náluk hordott kristályok-kőzetek sokaságáról kapták, melyeknek gyógyító, védelmező erőt tulajdonítanak. Élethosszuk 600 év körülire tehető. A kristály-elfek története: A kristály-elfek valaha erős szövetségben éltek a hasonló munkálatokat folytató törpökkel és az emberek egy kolóniájával. Mindhárom nemzetség bányász életmódot folytatott, s a kitermelt javakat elosztották egymás között. A törpök a nemesfémeket és a gyémántot tehették félre, a kristály-elfek pedig a többi drágakövet és kristályt tudhatták magukénak. Évszázadokig éltek így, ám a törpök mohósága nem ismert határokat, s szövetkezve az emberekkel, közös bányáikból elüldözték a kristály-elfeket, légből kapott indokokra hivatkozva. Az elfek megpróbálták visszaszerezni a törpök bizalmát, de rájőve, hogy azok a kincs egészéért rágalmazták meg őket, éktelen haragra gerjedtek. Dühükben megtámadták a törpök birodalmát, fosztogattak, amíg lehetett, aztán elkeseredetten továbbáltak. Eredeti helyükön nem maradt számukra jövő. Fogadalmat tettek, hogyan fognak viszonyulni innentől a világhoz, s a többi királyság tagjához, ezután szétszéledtek más-más tájakra szerencsét próbálni. Mára olyan ritka a tiszta vérű Kristály-elf, mint a fehér holló, de hagyományaikat a félvérek, a leszármazottak is kitartóan őrzik.

Képinfo: HRFleur alkotása, fáund in deviántárt (http://)

Engedélyezve: 2016. 02. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).