Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dr. Jack M. Silverman
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 34 év

Külső leírás: Bárhol is jelenjen meg, az öltözetei letisztultak, divatosak, de sohasem hivalkodóak. Törekszik az egyszerűbb darabokra, és nem feltétlen híve a márkáknak, hiszen az ő esetében praktikusabb ha könnyedén eggyé olvadhat a körötte zsongó tömeggel. Nem szívleli a színeket, így gyakorta visel homokszín, sötét, s szürke ruhadarabokat, melyek egytől egyik mellőzik a különféle nonfiguratív mintákat. Magas férfi, kinek termetét leginkább a nagyszüleihez lehetne kötni, hiszen anyja és apja is alacsony, ám a nagyapja délceg, egyenes kiállású férfi volt, míg nagyanyja is inkább karcsú, mintsem pici és tömzsi. Arca ovális, arccsontjai lágyan ívelnek kellemesen fakó arcbőre alatt, melyet sajátos kiegészítőjeként borostával hagyta ékesíteni. Íves szemöldökei hajszínével azonosan homokszínűek, melyek egy metszően szürke szempárt fednek. Szempillái nem kifejezetten hosszúak, s közel sem olyan feltűnőek, hogy bárki is irigykedhessen rájuk és ódákat zengjen szépségükről. Orra egyenes, gyerekkori baleset folytán van benne egy kisebb deformitás, bár közel sem olyan szembetűnő, hogy bárki is megbámulja őt miatta. Ajkai halvány pengeként simulnak, gyakorta vendégeskedik rajtuk udvarias mosoly, melyet hangja bársonyossága is kellemesen vonzóvá varázsol. Haja mindig jól fésült, hossza hangulatától függően változó, bár gyakorta visszatér a félhosszú megoldáshoz, hiszen azt könnyűszerrel foghatja hátra, s kedve szerint alakíthatja, ahogy neki jól esik. Bőre közel sem hibátlan, de minden heg és seb, amit valaha elszenvedett, a gyerekkorához köthető. Izomzata korának és életmódjának megfelelően edzett, teste formás és masszív, megfelelő ahhoz, hogy nagyobb erő kifejtésével könnyedén kitörje egy testesebb férfi nyakát. Tenyerei puhák, míg ujjai csontosak, s karcsúak, ám közel sem olyan hibátlanok, mint azt az ember elvárhatná tőle, hiszen a kézfején nagyobb heg ível át, amit annak idején még egy vadászkés okozott.

Jellem: Ismert és tanult ember, és a legtöbb információ, amit róla meg lehet tudni nagyjából kimerül a tanulmányaiban, eredményes kutatómunkáiban és az éles eszében. Elsősorban udvarias, de ez közel sem keverhető össze azzal, hogy kedves is. Nem hallgatag férfi, ha van aki meghallgatja, hát megosztja a véleményét, bár gyakorlatiasan szűri még a saját gondolatait is, mielőtt kimondana bármit nyíltan. Nem bízik semmit a véletlenre, ennek köszönhető az is, hogy még életben van, és nem bukott le egyszer sem sehol. A világból és emberekből való kiábrándultsága nem egyeztethető össze azzal, ahogyan a nyilvánosság előtt bájolog a neves üzletemberekkel és politikusokkal. Szakterületét tekintve törekszik a precizitásra és el is várja mindenki mástól, aki valaha is dolgozott a keze alatt. Nem tanít, még annak ellenére sem, hogy lenne hozzá türelme és eredményes oktató is válhatna belőle akár. Nyugodt férfi, aki nem törekszik arra, hogy mások mindenáron felnézzenek rá, békés, ha a magánéletéről van szó, ám közel sem ellenzi az erőszak alkalmazását, lévén, hogy ő maga is előszeretettel fitogtatja erejét, ám mindig csak burkoltan, s anélkül, hogy az érintetten kívül bárki más érezhetné. Nem híve a kapkodásnak, profi, hidegfejű gyilkos, aki ügyel a tisztaságra, s nyom nélkül intézi el a megbízásokat. Nem tervez, híve a spontaneitásnak, de a mozdulatai még a legnagyobb csendben, s odafigyelésben is rejtettek és nesztelenek maradnak. Információ megszerzéséhez nem szükséges neki feltétlen faggatni és erőszakos eszközökhöz folyamodnia, céljaihoz elegendő ismernie a célpont életét, mindennapjait és szeretteit. Figyelmes és éber, nem enged rést, amin át csapdába lehetne őt csalni és nem hagy maga után nyomot, amin át el lehetne gyilkosságai folytán hozzá jutni. Még, ha hajtja is őt a bosszúvágy és harag, nem hagyja, hogy eluralkodjanak rajta. Gyakorta kekeckedő, rossz kedve a hangulatára is rányomja a bélyegét és eszközök nélkül, pusztán szavakkal zsigerel. Őszintesége relatív, meggyőzően képes hazudni, elvégre az életét is egy nagy hazugságköré építette fel. Bérgyilkosként jobban kedveli a névtelenséget, hírhedten profi, aki nem hibázik és nem pepecsel a kelleténél több ideig egy ügyén sem.

Élettörténet: Törzsgyökeres Amerikai, akit mindig úgy neveltek, hogy még a dúló viharokban is meglássa a ragyogó fénysugarat. Szüleinek vallási fanatizmusa nem ragadta meg különösebben, gyerekként ugyan hajlott az akaratukra, istenfélő, jámbor gyerekként viselkedett, amit aztán öntudatra ébredésekor hamar el is felejtett. Az iskolák nem kötötték le, ahogyan a tananyag, a lányok és az anyja átszellemült vallási mániája sem. Tanult lelkiismeretesen, de nem azért, mint mások. Nem volt előtte különösebben nagy cél, egyszerűen megpróbált a maga módján elzárkózni a világtól és a szülei folytonos zsörtölődései elől. Voltak barátai, de nem volt olyan népszerű, mint azt hinné az ember. A barátait sem úgy válogatta meg, hogy kivel van a leginkább egy hullámhosszon, hanem aszerint, hogy ki az, aki képes magáért kiállni. Nemi identitását tekintve biszexuális, bár kétségtelenül szívesebben ölel férfit, mint nőt. Magánéletét nem a nyilvánosság előtt éli, ügyesen intézi a dolgait, anélkül, hogy szemet szúrna bárkinek is. Életét a legapróbb részletig megtervezi, előre tudja, kinek mit mondjon, de vészhelyzet esetén is remekül improvizál. Szüleivel a kapcsolata leginkább felszínes, látogatja őket és részéről gyermeki kötelezettségeit teljesítette is. Tartós viszonyt nem folytat, párkapcsolatai felszínesek, nincs különösebb szál, ami összeköthetné őket. Diplomájának megszerzése után az antropológiai kutatásait a Smithsonian Intézetben végezte, ahol társaként szoros barátságot kötött a tőle három évvel idősebb Dr. Anna Smits-el. Nem kötötte őket össze semmiféle szexuális viszont, és talán ennek köszönheti egészen egyedi barátságukat is, hiszen a nő mondhatni meglehetősen tájékozott volt a férfi életében. Egyik közös kutatásuk azonban hamar megszakítást vont maga után, hiszen a nőt tragikus veszteségként könyvelhették el egy terrortámadás folytán aminek következtében aztán az ottani munkáját is abbahagyni kényszerült, de csak a nyomozás előreláthatatlan idejéig.

Hobby: -

Foglalkozás: Antropológus/Bérgyilkos

Extrák: Biszexuális és mindenképp domináns fél /// Nem ismert információ róla, hogy mesterlövész /// Megbízásait megválogatja, többnyire komolyabb célpontokat fogad el, amik hoznak némi izgalmat az életébe /// Középső neve a Michael, bérgyilkosként is ezt használja, míg antropológusként Jacként ismert /// Foglalt.

Képinfo: Nem saját. Pinterest. (http://)

Engedélyezve: 2016. 01. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).