Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yamazaki Sousuke
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: 182 centi magas, izmos testalkatú, mint általában az úszók, bár ő kicsit még rá is dolgozott. Mivel gyakran kondizik, ezért formában is tartja magát annak ellenére, hogy a jobb válla már nehezebben bírja a terhelést. Rövid, fekete haja van aminek picit barnás az árnyalata napfényben, és türkizkék szemei. Általában komor természet, és szinte csak Rin társaságában tud mosolyogni igazán. A sportos ruházatot részesíti előnyben , nem rest baseball sapkát is felvenni, ha ehhez van kedve.

Jellem: Bár ki szokta mondani amit gondol, mégse az első benyomás legyen az, ami megmaradjon róla. Robosztus és hűvös kisugárzás, olykor barátságtalan tekintettel, de ez csak az első látszat. Képes barátkozni, nem csak Rinnel áll szóba, de kétségtelen, hogy számára ő a legközelebbi barát. Sokban különbözik a véleményük, mégis talán pont ez teszi különösebbé barátságukat, ami nem más, mint a rivalizálás. Mellette azt vallja, hogy az úszás egyéni sport, saját magunkért vállaljunk felelősséget és nem érti a váltóúszás szépségét. Tiszteli az emberekben a kitartást, és ha küzdenek azért, hogy elérjék álmukat és céljukat. Talán ezért is félti Rint Harutól, akinek nincsenek céljai, csak azért úszik mert szeret úszni, és nem akarja, hogy Rin is ilyenné váljon.

Élettörténet: Gyerekkora óta ismeri Rint és Gout, mióta eszét tudja jóban van velük, bár egyre kevesebbet beszélnek. Együtt jártak a Sano Általános iskolába is. Ez után nem tudni pontosan, hogyan is telt a többi év, távol volt minden korábbi ismerősétől, rengeteget edzett azért, hogy ha újra találkozik Rinnel nemzeti vagy nemzetközi versenyen, akkor méltó riválisa lehessen. Viszont túlzásba vitte ennek az álomnak a hajszolását, annyira, hogy a jobb válla bánta, és le kellett mondania arról, hogy hivatásos úszóvá váljon. Mikor ez végleg kiderült, hogy ezzel a sérüléssel nem lehet hivatásos úszó, úgy döntött visszatér a városba, ahol felnőtt, s talán nem véletlen, ugyan abba a felsőközép-iskolába került, ahova Rin is jár éppen. Már letett arról, hogy riválisként ússzon Rinnel, ellenben új álma az, hogy utoljára vele úszhasson egy versenyen, egy váltót úgy, hogy megérthesse miért fontos ez neki.

Hobby: Hivatásnak kezdődött, de hobbyvá vált számára az úszás.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Specialitása a pillangóúszás és a gyorsúszás. Sokat kondizik még mindig annak ellenére, hogy sérült a válla, de jár kezelésekre, és van speciális vállszíja is, ami elősegíti gyógyulását. Általános iskolában ismerkedett meg Kisumival is, aki szintén barátja, bár már vele is ritkán beszél, de gyerekként, ha Rinnel összetűzésük volt, vele tudta megbeszélni a dolgait. // Anime: Free! Eternal Summer

Képinfo: Animéből (http://)

Engedélyezve: 2016. 01. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).