Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Christopher Waters
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Chii

Kor: 27

Külső leírás: Rendkívül jóképű, és a testére sem lehet semmi panasz. Szépen kidolgozott izmokkal rendelkezik, melyet még inkább kiemel a jobb vállától a csuklójáig lefutó vörös ’tetoválás’. Ez a mágikus ábra tartja kordában az erejét, melyet le kellett kötni, nehogy véletlenül sérülést okozzon másoknak. Vörös haja egyik oldalt hosszabban van hagyva, vonzóvá téve az amúgy is csábító arcát. Haja kitűnően jelképezi az erejét, mely a tűzben rejlik. Aranybarna szemeinek nehéz ellenállni, dús ajkában, az orrában és a szemöldökében is piercingeket visel. Fülét sem kímélte, egy hosszabb és két rövidebb fülbevalót visel. Kedvenc kiegészítője a vastag, szegecses karkötője, de emellett mindig hordja az egymáshoz illő, gyöngyös nyakláncát és karkötőjét is. A kényelmes, lezser ruhákat kedveli, felsőtestét gyakran szabadon hagyja. Modern övéről sosem hiányozhat a divatos lánca.

Jellem: Igazi társasági személyiség, egy vagány srác, aki szeret a középpontban lenni, tisztában van az értékeivel, és ezt nem is restelli hangsúlyozni, habár sosem esik át a ló túloldalára. Rengeteg barátja van, vidám természetével mindenki szívébe belopja magát. Humorával szeret a legjobban hódítani, igazi vad csábító. Rengeteg partnere volt már minden téren, de még most is mindenkivel jó kapcsolatot ápol. Optimista jellem, mindenkivel kedvesen bánik, de ha harcra kerül a sor, abban nem ismer könyörületet. Nem kell őt félteni, nagyon magabiztos, közelharcban még sosem győzték le. Néhány dologhoz makacsul ragaszkodik, rendkívüli taktikus játékos, ha valamit eldönt, nehéz eltántorítani a céljától. Néha kissé nemtörődömnek látszódhat, de valójában csak megtanulta, hogy az életet élvezni kell, mert nem tart örökké.

Élettörténet: Képességének eredete máig ismeretlen. Az apja is hasonló erővel bírt, de sosem akkorával, mint Chris. Mindketten a kormánynak dolgoztak, ő még mindig nekik segít. Ha baj van, és szükség van rá, akkor rögtön megy, hogy megmentse a világot. Szeret egyedül dolgozni, de a csapatmunkával sincs semmi problémája. Öccsénél sosem jelentkezett az a tulajdonság, ami nála és az apjánál. Régen nagyon jó kapcsolatot ápoltak, de miután egy balesetben véletlenül megégette őt, eltávolodtak egymástól, évek óta nem is beszéltek, pedig már több mint öt év eltelt az eset óta. Kiskorában az ereje előtört, hogy mi okozta, azt még most is titok övezi, de a felrobbant házukban négy holttestet találtak, az egyik az édesanyjáé a másik az édesapjáé volt, a maradék két test pedig a felismerhetetlenségig összeégett. Hogy ő miként élte túl, arra nem jöttek rá, szerencse, hogy a testvére nem tartózkodott akkor a házban. Magát okolja a balesetért, de ezt elnyomja magában. Megtanulta, hogy az élet múlandó, ezért mindent megtesz, hogy ki is élvezze azt. Rengeteg kapcsolata volt már, de igazán komoly még egy sem. Szabadidejében a szuperhős barátaival tölti az idejét, gyakran eljárnak bárokba szórakozni vagy csak kikapcsolódni.

Hobby: Boxolás, harcművészetek, gyakorlás az erejével. Szinte verhetetlen biliárdban, és dartsban sem utolsó.

Foglalkozás: szuperhős

Extrák: Az emberek Lánglovagként emlegetik, habár ő sosem hívatja magát így. *** A tüzet úgy manipulálja, mintha az egyik végtagja lenne. Képes kardokat, pajzsokat, tűzgolyókat létrehozni, és bármit, amit csak megálmod és képes megformázni. Túlságosan nagy az ereje, ezért le kellett korlátozni. Csak egyszer szabadult el a teljes ereje, de utána csak romok maradtak, viszont a pontos történésekre nem emlékszik, túlélők pedig nem voltak. *** Dohányzik, de általában csak ha ideges, vagy buliban vannak.

Képinfo: Nem az enyém. (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:33:38
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).