Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dr. Zachary Milton-Barett
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 35 év

Külső leírás: Átlag magassággal bíró szemrevaló férfi, aki könnyedén magára vonja bárki figyelmét még akkor is, ha nyüzsgő tömegben halkan szólal meg. Fekete haja egészen rövidre van vágatva, mindig rendezett, így egyetlen kósza tincs sem simul a homlokára. Vonásai tiszták, markánsak, ám van némi lágyság is bennük, amivel határozott arca kedvessé és szerethetővé válik. Barna szemei egészen különlegesek, karamelles árnyalatuk van, amit csak a düh vagy a vágy tud elfeketíteni. Orra egyenes vonalú, ajkai haloványak, s vékonyak. Munkáját tekintve az arca gyakorta nyúzott, sápadt, és a szemei alatt is mély árkok sötétlenek, szögletes állán gyakori a párnapos borosta. Általános öltözete az ing és nyakkendő, fehér köpenyét csak a kórházban ölti magára, máskülönben marad a szokásosnál, amit egy egyszerű sötét nadrággal tetéz meg.

Jellem: Sebész, így nem csak a szakmájában, de az életében is törekszik a precizitásra, rendre és tisztaságra. Hajlamos szemet hunyni az őt ért sérelmeken, még akkor is, ha mások a helyében már robbantak volna dühükben. Végtelenül nyugodt férfi, törekszik arra, hogy barátságos maradjon minden körülmény között, még akkor is, ha már okkal lehetne ideges. Udvarias, általában jó kedélyű és barátságos férfi, olyan ember, akit egyszerűen lehetetlen nem szeretni. Már a puszta megjelenése magabiztosságot sugároz, lendületes és rugalmas férfi, aki minden téren megállja a helyét. Határozott viszont a munkájában, ott nem tűr meg hibát, mert azzal egy életet taszíthat a halálba. Humora nem a legkiválóbb, de nem is olyan borzalmasan rossz, hogy ne lehessen őt magára hagyni egy baráti társaságban. A családját minden téren előrébb tartja saját magánál, és ez legfőképpen a kislányára a legigazabb. Gondos és felelősségteljes szülő, de az időhiány miatt közel sem tölt vele annyit időt, mint amennyit megérdemelne a gyerek.

Élettörténet: Zachary élete kifogástalan, pontosan olyan, amit magának megálmodott még gyerekként. Mindig is kiváló tanuló volt, és egyedüli gyermekként a szüleinek sem okozott különösebben nagy problémát odafigyelni rá, és a tanulmányaiban is támogatták egyetlen fiúkat. Szerették őt és barátok vették körül bárhová is vitte az élet. Tanulásai mellett a bulikat sem vetette meg, bár a nőket elkerülte és koránt sem volt titok, miért. Jelenlegi párja első pillanatban lebilincselte őt, így a kapcsolat folytatása sem volt kétséges. Az orvosi egyetemet is kiválóra végezte el, büszkeséggel töltötte el oktatóit, főleg, hogy minden évben sikeresen és gördülékenyen átment a buktató tantárgyakon. A házasságkötés után nem sokkal egy gyönyörű kislányt is magukhoz vehettek, akit szeretetben nevelnek és gondoskodnak róla még mindig.

Hobby: Orvostudomány fejlődésének nyomon követése, könyvek

Foglalkozás: Osztályvezető főorvos/ Sebész

Extrák: Erősen kávéfüggő, van, hogy az tartja ébren odabent a kórházban /// Bár a kapcsolata párjával megromlott, mg mindig nem hajlandó észrevenni és tenni ellene bármit is, mert szentül hiszi, hogy ő teljesen ártatlan az egészben /// Borzalmas az étkezési rendje, időhiány miatt alig eszik, és kivétel nélkül mindig rossz időpontokban és keveset /// Foglalt.

Képinfo: Nem saját. Deviantart. (http://)

Engedélyezve: 2016. 01. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).