Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Selene
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 19

Külső leírás: Nőies, karcsú, ám nem túl telt idomokkal megáldott teremtés. 165 centiméteres magasságával már középmagasnak számít, ám családjában magasan ő volt a legkisebb. Szigorú nevelése és edzése ellenére nem egy túlságosan atlétikus alkat. Bőre hófehér, s hibátlan, akár Pheidiásznak Athéné-szobrán az elefántcsont borítás. Arca is oly angyali, mintha egyenesen a híres szobrász faragta volna. Ártatlan és bájos, tisztán tükrözi lelkének szeplőtlenségét. Mélyzöld szemei ékszerként ragyognak ki arcából, itt-ott aranyszín játszik bennük. Orra apró, pisze, formás ajkai rózsásak. Haja sötétvörös, leér a fenekéig. Általában kibontva hordja, olykor egy-két fonással díszítve. Mióta megszökött egykori otthonából igyekszik nem túl feltűnő ruhadarabokat hordani. Állandó kiegészítője egy fakó barna, viseltes csuklyás köpeny, ami arra hivatott, hogy elrejtse arcát és alakját. Különleges ismertetőjegye a jobb lapockáján húzódó tetoválása.

Jellem: Bár eléggé befelé forduló és szeret elveszni saját kis világában. Nagyon érdeklődő, kíváncsi természetű. Szinte minden érdekli, hiszen szigorú neveltetésének hála a világból eddig mindössze egy aprócska szelet jutott neki. Könnyen barátkozik és jó az alkalmazkodóképessége. Gyorsan megbékél az új helyzetekkel. Jó kedélyű, szereti mindennek a jó oldalát nézni. Istenfélő és nem hisz a véletlenekben. Nagyszájú, ha épp van rá partnere, egyúttal viszont nagyon megértő és empatikus. Nyugodt természetű, nehéz feldühíteni, pedig átejteni nem nehéz. Nagyon naiv, mivel ismeretlen számára a 'külső' világ és annak kegyetlenségei. Barátjától csak a jó dolgokról hallott. Bátor és ha kell bárkivel szemben kiáll igazáért. A számára váratlan helyzetek viszont gyakran megrémítik, az ijedelmet pedig nehezen heveri ki, viszont előbb-utóbb túlteszi magát rajta.

Élettörténet: Themiszkürában született, az amazonkirálynő, Xantippe negyedik leányaként. Három nővére, Titaia, Zona és Iva mind nagyszerű harcosok. Anyjuk nevének méltó örökösei, aki a legendák szerint a fenséges Müriné királynőjének, Gorgon és Phrügia elfoglalójának, egyenes ági leszármazottja. A kis Selene viszont nem igazán örökölte anyja kegyetlen és harcias vérét, sohasem nem tette boldoggá a harc, a hódítás, vagy a vérontás. Bár kicsiny kora óta edzették, ügyetlen maradt, hiszen nem élvezte sem a fegyverforgatást, sem az íjászatot, sem pedig a test-test elleni küzdelmeket (bár még az utóbbiban volt magasan a legjobb... a többihez képest). Ellenben a békét és meghittséget mindig is szerette. Imádott kalandozni az erdőben, játszani az állatokkal, vagy épp a helyi gyógyítóasszonytól ellesni varázslatos főzeteinek titkát. Egy alkalommal, mikor foglyokat hoztak a faluba megismerkedett egy őszülő halántékú görög katonával, akit Kaiaphas-nak hívtak. A kíváncsi leány pedig hamar összebarátkozott a sokatlátott idegennel, aki rengeteget mesélt neki. Ő ültette el Selene szívében azokat a magokat, melyek később Göröghon felé vezették. A leányt tehát ezek tették boldoggá, a kaland, a nevetés és mások megsegítése. Édesanyja más a kislány születésétől kezdve tisztán látta, hogy negyedik gyermekének más sorsot szántak a Moirák. Ezt szem előtt is tartotta, s Selene nővéreivel ellentétben gyógyítást, olvasást, költészetet tanulhatott. Anyja bölcs volt, tudta, hogy a szóval nem érhet fel egyetlen penge sem. Ez persze feltűnt testvéreinek is, akik nem nézték jó szemmel, hogy a kislány kivételes elbánásban részesül. Úgy gondolták, hogy az ilyenek, mint húguk pusztán csak a gyengeség fertőének hordozói, így tervet szőttek a leány ellen. Eloldozták Kaiaphas-t, majd megölték, s anyjuknak azt mondták húguk engedte szabadon. Ráadásul állításuk szerint a görög Titaia, a trónörökös életére tört. Selene szava pedig vajnyi keveset ért három testvére, s támogatóik ellen. Ráadásul elveszítette szinte egyetlen barátját is. Mielőtt csalódott Anyja ismertethette volna büntetését megszökött. Görögországba indult, hogy ott rejtőzzön el bosszúszomjas testvérei, és anyja elvárásai és büntetései elől.

Hobby: olvasás, kíváncsiskodás

Foglalkozás: -

Extrák: Bár a harc amazon léte ellenére nem megy neki túl fényesen, a rejtőzködésben világbajnok. ¤O¤ Tud úszni, lovagolni és a legtöbb női mesterséghez is konyít valamicskét. ¤O¤ Legszentebb ereklyéje, akárcsak népe valamennyi tagjának, az öve. Bőrből készült övét mindig magán viseli. ¤O¤ Tetoválása egy jellegzetes amazon jegy, ami azt a jelentést hordozza, hogy ereiben királynői vér csörgedezik. ¤O¤A 'Selene' görög eredetű jelentése hold, a görög mitológiában a holdistennő megnevezése.

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem én készítettem. (http://)

Engedélyezve: 2016. 04. 05.
2016. 09. 26.

Módosítva: 2016. 09. 14. 15:16:09
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).