Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Guinevere
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Remiyu

Kor: 20

Külső leírás: Hosszú, fekete hajzuhataggal rendelkezik, amely selymesen borul a hátára. Tincsei hullámosak és hófehér porcelánbőrt fognak közre, szemei pedig olyanok, akár két csillogó zafír, amik mintha felismernék az igazságot. Orra pisze, ajkai puhák és egy mosolyával képes elérni szinte bármit. Alakja karcsú, idomai tökéletesek. Alacsony és törékeny teremtés. Öltözködése kifinomult, hiszen mindig is nemesi sarj volt. Ékszereket nem igazán hord, csak ha kedvese adja azt neki.

Jellem: Egy nyugodt és szerény nő volt. Sosem volt oda a túlzott figyelemért, de volt valaki, akitől szinte megkövetelte az állandó figyelmet. Mindig szívesen tartózkodott a kertben egy könyv társaságában. Sokszor szervezett bálokat, szeretett az ünnepek alatt elfeledkezni minden problémáról. Mikor férjét és lovagjait elhívta a kötelesség, mindig szörnyen magányosnak érezte magát és alig várta, hogy hazatérjenek. Habár nem volt szerelmes a férjébe, tisztelete és rajongása arra késztette, hogy kitartson mellette. Időközben viszont beleszeretett Sir Lancelotba és onnantól kezdve együtt járt a szerelem és a szenvedés az életében.

Élettörténet: Guinevere Leodgrance, Cameliard királyának lánya. Gyönyörű, művelt teremtés volt és mikor Arthur király meglátta, rögtön beleszeretett a lányba. Határtalanul boldog volt, mikor a férfi megkérte kezét, hisz rajongott érte és tisztelte őt, mivel annyiszor segédkezett apjának a harcok mezején. Frigyüket egyedül Merlin ellenezte, hisz látta a jövőt, amelyben a lány nem volt hűséges feleség. Később mégis áldását adta a párra és hamar megtartották a menyegzőt. Guinevere apja a hozomány mellett, egy kerek asztalt és száz lovagot küldött vejének nászajándékba. Idővel Arthur bajtársai közül, az apródból lett lovag, Sir Lancelot lett a király legjobb barátja, aki szerencsétlenségére beleszeretett a - sajnálatos módon meddő - királynőbe. A szerelem pedig viszonzásra lelt, ugyanis a királynő, férje és az egész udvar háta mögött, találkozott szerelmével. Esténként sem királyának ágyában tartózkodott, hanem kedvese karjai közt érte a hajnal. Ám ez a szerelmi háromszög végül tragédiába torkollott.

Hobby: olvasás

Foglalkozás: királynő

Extrák: Anime: Fate sorozat *** Ugyan magában az animében nem tűnik fel, de megemlítik. *** A karaktert az anime és az Arthur mondakör alapján írtam, de mivel nagyon sok verzió van, megalkottam a sajátomat.

Képinfo: A képet nem én készítettem (http://)

Engedélyezve: 2015. 12. 27.
2016. 10. 01.

Módosítva: 2016. 09. 30. 01:31:19
Módosította: Remiyu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).