Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Dominic Babcock
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 23 év

Külső leírás: Átlag magasságú férfi, olyan, mint az emberek zöme, s így könnyedén olvad ő is össze a hömpölygő masszával, ám ott vannak még a szemei is, melyek lángoló fáklyaként vonzzák a figyelmet. Olyan a tekintete, akár a fekete pillangó egy éjszínű ketrecben, mely egyszerre tárja fel titkait, s rejti magát feneketlen mélységekbe. Egyszerre ígér bizalmat, hitet, hűséget és szeretetet. Őszinte vonásai vannak, melyeken szabadon ülnek meg az érzelmei, nyitott ember és ez meglátszik furcsa, hóbortos ékszerein is, melyeket a füleiben hord. Szemöldökei formás ívek, ám annál különlegesebbek, hiszen ugyan rendezettet, de mégis zavarosan különleges hatást keltenek. Orra görög szabású, egyenes és formás, ahogyan telt ajkai is. Fekete haját röviden hagyja, magának nyírja és különösen szereti, ha mások birizgálják sűrű tincseit. Több tetoválás is helyet kapott a testén, precízen követik izmainak domborulatait, s a kulcscsontjánál húzódó völgyet. Mellkasán és a karján egy sárkány teste kanyarog, míg csuklójánál a vénán apró tollpihe.

Jellem: Érdekes, minden tekintetben különleges fiatalember, aki az extrém külső ellenére azért mégsem olyan borzalmas társaság, mint amilyennek távolról tűnik. Figyelmes hallgató, aki nem csak úgy ott van, hanem igazán figyel is és őszinte, témához fűződő választ nyújt viszonzásul. Rendkívül színes egyéniség, hiszen egyfelől fontos számára az élet élvezete, másfelől viszont szíve szerint bezárkózna a saját kis világába és elmélkedne az élet nagy dolgain. Álmodozó lélek, még annak ellenére is, hogy kívülállóként olyan, mintha ő maga lenne a határozottság megtestesítője. Energikus férfi, jó kedélyű és alapvetően optimista. Mindig úton akar lenni, szabadságra és függetlenségre vágyó, de a lelki megnyugvást mindig csak egy személy nyújthatja számára, és végül mindig ő az, aki oldalán megtalálja a helyét. Előfordulhat vele, hogy esetenként túllő a célon, olykor fanatikus, türelmetlen és rebellis, de sosem haragtartó. Ezenkívül szeret baráti körében lenni, jó humora által a társaság középpontja, bár közel sem célja, hogy az emberek felfigyeljenek rá.

Élettörténet: Édes kölyök volt a maga módján mindig is, olyan, akire a szülők nagy többsége kapásból rávágta, hogy rosszcsont. Közel sem volt ő rossz, mindössze kíváncsi és lelkes, és ez a lelkesedése hosszú-hosszú ideig kitartott nála, ami gyakran fejtörést okozott a szüleinek. Sokáig fogalma sem volt arról, a szülei mivel is foglalkoznak igazán, neki elég volt mindössze annyi, hogy dolgoznak, aztán csókolom, részéről ennyivel le is volt tudva az egész. Számtalan időt töltöttek együtt, ritkán volt szükség gyerekfelvigyázóra, de akkor is megoldották mindig a kommunikációt telefonon vagy interneten át. Gyakran költözködtek, így barátokat nem is igazán gyűjtött hosszútávra és mégis megmaradt mindenki neki. Még valamikor a tizenkét éves korában történhetett, hogy szerelmet vallott neki egy lány, akitől aztán élete első csókját is megkapta, bár azt túl nyálasnak titulálta, így önmagához híven meg is húzogatta a lány copfját és ott hagyta. Hamar barátkozó gyerek volt, így az új helyen is hamar társra lelt, s ez a barátság az idő múlásával egészen egyedi értelmet nyert mindkettejük számára. De a pillanatnyi boldogságot újabb költözés híre rázta fel, aztán az elválás tudata, amit ugyanúgy töretlen optimizmussal kezeltek mind a ketten.

Hobby: Sport, stratégiai játékok, paintball

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: Seme /// Rajong a csípős kajákért, ahogyan a sültekért és a tojásért is /// Évszaktól és időjárástól függetlenül meztelenül alszik ( kivételt képez, ha nem otthon van, de akkor is max egy alsót hajlandó magára húzni ) /// Foglalt mucikámnak karácsonyra :D <3

Képinfo: Nem saját. Deviantart. (http://)

Engedélyezve: 2015. 12. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).