Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mikiya Lindley
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 20

Külső leírás: Nyúlánk, szelíden izmos alkatú fiú. Sokan mondják, hogy a teste olyan, mint egy óramű, és hogy benne minden szívdobbanás azért szól, hogy ő táncolhasson. Haja koromfekete tincsekkel keretezi sápadt bőrű arcát, melyben sötét tükörként ülnek mandulavágású szemei. Vonásai között felismerhetőek a keleti és nyugati sajátosságok is, és ezek valamilyen egészen egzotikus vonzerőt kölcsönöznek neki. Arcvonásai élesek és szögletesek, mégsem durvák és erőszakosak. Orra egyenes, bár orrnyergének tövén egy alig látható apró pukli van; gyerekkorában nekirohant egy fának és eltörte az orrát. Ajkai dúsak és puhák. Nyaka inas és sokszor merev, torkából esztétikusan előrenyúlik ádámcsutkája. Arcán gyakran elgyötört, vagy unott kifejezés ül, vagy ezek kombinációjának különböző változatai. Szemei állandóan táskásak a kialvatlanságtól, mégsem mondhatnánk azt, hogy Mikiya ettől kevésbé vonzóbb. Tetoválást, testékszert és egyéb kiegészítőket nem hord.

Jellem: Könnyelmű figura, mindig is az volt. Lobbanékony természetű és hirtelen haragú. Borzasztóan temperamentumos, amitől nagyon sokszor tűnik erőszakosnak. A maga módján próbálja megértetni magát másokkal. Elvárja, hogy komolyan vegyék és ha nem is tisztelik, de legalább elfogadják a jelenlétét. Ettől függetlenül ő maga soha semmit nem vesz komolyan. Ismeri a saját paramétereit és tehetségét, amit sajnálatos módon nem aknáz ki száz százalékosan. Olyan, mintha mindig csak a fele munkát végezné el, mintha csak fél gőzzel dolgozna azon, hogy jobb legyen. Rengeteg hobbija van, amit gyakran váltogat, mert nagyon hamar elveszíti az érdeklődését irántuk. Gyűlöl unatkozni, ezért szinte már neurotikusan keresi a lehetőséget, hogy minél több dolgot zsúfoljon bele egyetlen napjába, aminek csupán maximum kettő, két és fél óráját teszi ki az alvás. A próbákról rendszerint elkésik, de előfordul, hogy meg sem jelenik rajtuk. Nem azért mert túlzottan egoista és úgy gondolja, hogy fölöslegesek. Nincs elszállva magától. Mert nem tartja sokra magát. Épp annyira nem veszi komolyan a táncot - ami az életét jelenti - mint gyakran váltogatott hobbijait. Ha vitára kerül a sor, sem ordibál. Egyszerűen közli veled, hogy márpedig te vagy a hülye és odébb áll. Minden megmozdulása, cselekedete, de még a szavai is teljesen spontánok. Ő csak él egyik napról a másikra, soha nem tervez meg előre semmit. Kényelmes neki ez az "ahogy esik úgy puffan" életmód, amin esze ágában sincs változtatni.

Élettörténet: Anyja japán operaénekes nő volt, amíg hangszalag szakadása nem lett. A család őt hibáztatta a tragédia miatt, és ezért a nő kénytelen volt elhagyni az otthonát. Gyakorlatilag kitagadták, és ő meg sem állt a következő kontinensig. Itt ismerkedett össze jelenlegi férjével, aki egy átlagos irodai asszisztens volt. Igazi mesebeli szerelem, igazi tündérmesés esküvő és boldogan éltek amíg... Mikey meg nem született. Már kiskölyökként is eleven volt és megfékezhetetlen. Édesanyja találta ki, hogy írassák be táncórákra, hátha azokon levezetheti a fölösleges energiáját. És ezek a táncórák olyan jól beváltak, hogy már csak a kölyök lustaságával kellett valamit kezdeni. Nem tudtak. Igazából Mikiya soha nem volt rossz gyerek, vagy borzasztóan rossz tanuló. Csak figyelmetlen és szórakozott. Egyedül a táncban mutatkozott meg valódi zsenialitása, és ahogy partnerre talált, még fényesebben csillogott. De tökéletlen jelleme miatt a dalnak előbb utóbb vége lett, és borzasztóan botrányos körülmények között társa elhagyta. Ezek után senki nem is volt képes vele együtt dolgozni, mégis özönlenek hozzá a felkérések. Gyakran vállal fotózásokat különböző modellügynökségeknél is, de ezt is csak egy hobbinak tartja. Igazából a táncon kívül az egész életét csak egy elcseszett hobbinak tartja.

Hobby: Tánc, bulik, biciklizés, futás, videójátékok és még sok más

Foglalkozás: Táncos

Extrák: Uni karakter. * A beceneve Mikey. * Egyetlen szenvedélybetegsége a kávé. Koffeinfüggősége révén pedig alvászavarokkal küzd. Pontosan ezért képes éjjel háromkor is elmenni a parkba futni. És mindig van nála pár koffeintabletta is, ezek nélkül ki sem mozdul otthonról.* Sokan mondták már neki, hogy az ő vérmérsékletéhez inkább a latin táncok illenének, de hallani sem akar róla. Amatőröktől és tánchoz nem értőktől egyébként sem fogad el tanácsokat. * Foglalt linkának

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2015. 12. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).