Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yves Bourbon
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 20

Külső leírás: Megkapó jelenség, bár koránt sem az éteri szépsége miatt. Egyenes szálú hajában csupán elvétve lelhetőek fel színpompás hullámok, ugyanis sötétszőke hajvégei meglehetősen extrém színt kaptak ajándékba viselőjük bohém humora miatt. Haja még az átélt traumák ellenére sem fakult ki vagy tört meg, puhán, lágyan simul Yves koponyájára, s hősiesen viseli az időjárás szeszélyes megpróbáltatásait is. Arca beesett és vékony, de ez nem a soványsága miatt van, hanem genetikájának köszönheti, ahogyan sima, puha bőrét is. Szemei sötétkéket, sűrű, szőke pillák árnyékolják és egy szakember által karcsúsított, hajával azonos színű lágy ív. Szögletes állán puha borosta fut, ahogy élesen metszett arccsontjain és az álla alatti bőrön is. Pisze orra, s vékony, erős árnyalatú ajkai vannak, melyek közül az alsóban fémes karikát hord, amitől a próbák folyamán sem szabadul túl szívesen. Ádámcsutkája alig észrevehető, nem hívja fel magára a figyelmet úgy, ahogyan azt karcsú nyaka teszi. Teste sovány, de bőven van mit nézni rajta, mert az izmai bőséges kárpótlásnak bizonyulnak. Magas termetű fiú, nyúlánk, de magabiztos kiállású, de ennek ellenére próbálja elkerülni, hogy bárkivel is összetűzésbe keveredjen. Bőre fehér, könnyen barnul, de a Napnak ideje és esélye sincs, hogy megfogja őt.

Jellem: Személyiségének legjellemzőbb vonása a lelkiismeretessége és az a mindenre kiterjedő pontossága, amivel az életét éli. Szeret rendszerezni, listát gyűjt mindenről és a napjait is percre pontosan megtervezi, de naivan nem számol a sorssal, ahogyan azt sem kalkulálja be soha semmibe, hogy akármi közbecsúszhat még neki is. Végtelenül lelkes, ha arról van szó, amit szeret, rajongója a táncnak és szívből, szeretettel űzi is már gyerekkorától fogva. Nem szeret Ígérgetni, nagy hibája, hogy nehezen tartja magát a szavához, bár ő mindent elkövet azért, hogy tartsa az adott szavát és meg is valósítsa azt. Leleményes, aki a jég hátán is megél és nem rest szavakba foglalni véleményét, bár hamar elunja a prédikációt, és van, mikor dühöngése valamiféle keserű szótlansággá alakul. Nem indulatból él, lendületes és rugalmas ugyan, de a cselekedetei mögött nincs mély érzelem, egyszerű megrögzött monotonitás. Nem úgy, mint a táncban. Ott igazán önmaga lehet, felszabadult, szelíd és kedves, ám minden mozdulata magával ragadó energiát sugall. Szereti az őszinteséget, bár ő hajlamos apró kis turpisságokkal lefaragni az unalmas csevejekre szánt időt, és az indokoltnál jóval hamarabb lelépni. Jó fej srác, de humora egyáltalán nincsen, és a szarkazmust sem érti meg, legfeljebb akkor, ha valaki aprólékosan elmagyarázza neki a gúny okát, s minden pontját.

Élettörténet: Meglehetősen egyszerű családban nevelkedett, olyanban, ahol több generáció is együtt élt, így a nagyszülők is békés boldogságban szemlélhették unokájuk cseperedését. Yves sosem volt az az éltanuló kiskölyök, aki nyugodt szívvel gondolhatott a másnapi dolgozatokra, meglehetősen nyögve-nyelősen ment neki mindig is az iskola, hiszen az órák nagy részét hol átaludta, hol gondolatban teljesen másutt járt. Gyakran tanult együtt a szüleivel, hol apjával hol anyjával, nagy ritkán még az is megesett, hogy a nagyszüleitől kért segítséget, de azt mindig csak akkor, mikor már teljesen reménytelennek látta a helyzetét. A tánccal azonban minden másképp volt, azt szerette, ismerte, tudta és jó is volt benne. Egészen kiskorában lelkes híve volt a balett művészetének, időt áldozott a próbákra és szívvel-lélekkel gyakorolt minden egyes előadásra. Segítette és tisztelte a partnerét, a vele egykorú fiúcskát, aki bár zabolátlan és szeleburdi volt, minden lépése ösztönös tehetségről árulkodott. Jó barátok voltak, olyanok, akik szívesen osztozkodtak az uzsonnán és a másnapi leckén. De a tündérmese is csak addig tartott, míg egy vita folytán Yves végül úgy nem döntött, hogy más utakon folytatja tovább, s a saját tehetségéből próbál meg felkapaszkodni a csúcson. A balettintézmények kapkodtak is utána, hívták őt különféle előadásokra, amiket sorra el is vállalt.

Hobby: Tánc

Foglalkozás: Táncos

Extrák: Diétázik és bulémiás /// Vitaminokat és táplálékkiegészítő tablettákat szed, továbbá mindig tart magánál egy palack vizet /// Elismert táncművész, aki a legjobb koreográfusok kezei alatt cseperedett fel /// Hiába rendszerető, a bevásárlólistát kivétel nélkül mindig elhagyja, otthon hagyja vagy egyszerűen megfeledkezik a létezéséről /// Foglalt LastBreathnek

Képinfo: Nem saját. Deviantart. (http://)

Engedélyezve: 2015. 12. 17.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).