Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Adras
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Syrus Sirenac

Kor: 20

Külső leírás: A fiatalos, ártatlan ifjú külseje bárkit megtévesztene, melyet nagy, melegséget tükröző, gesztenye barna színű szemei is alátámasztanak. Arcvonásai lágyak, korából jó pár évet letagadhatna, de ez is csak egy az apjától örökölt tulajdonságok közül. Haja seszínű, kissé borzolt, kissé kócos. Ha egyszóval jellemeznénk, aranyos. Nem túl magas, alig 170 cm magas, testalkata átlagos, harci készségei inkább ügyességében mutatkozik meg. Az egyszerű, könnyed ruhákat kedveli, a pompa, a giccs távol áll tőle. Fegyverzete egy egykezes rövid kardból s két tőrből áll.

Jellem: Az örök kiismerhetetlenség jellemzi leginkább Adrast. Hangulatváltozásai rapszodikusak, az egyik pillanatban vidáman iszogat akár régi, akár friss ismerőseivel egy kocsmában, a másikban a legkisebb félreértésre is felforr a vére, s verekedést kezdeményez. Feladatai elvégzése során a fortélyos, csavaros megoldásokat kedveli, ha viszont kizökkentik elképzeléséből, mint egy szemellenzős, betöretlen csődör szemtől szembe ront az ellenek. Nem mondhatni, hogy biztonságos bárkinek is a közelébe férkőzni, labilis jelleme akaratlanul is veszélybe sodorhat bárkit, bármikor. Defektjére nem büszke, ismeri is saját hibáit, ez az oka talán annak, hogy egy helyben sokáig sosem marad meg, ha nincs kedvére való munka, megbízatás, szó nélkül tovább áll.

Élettörténet: Anyja egy falusi tanárnő volt, kire isteni atyja, a Hírnök szemet vetett. Ugyan nem volt esett oly gyakran szerelembe, mint a főisteneknél szokás, Adras anyjának kedvessége, lelkének egyszerű nemessége megfogta Hermészt. A kis Adras megszületése után tartott még kapcsolata a fiú édesanyjával, s ahogy cseperedett a gyermek, gyakorta is látogatta, s tanítgatta őt. Igaz, nem fedte fel előtte isteni mivoltát, pásztornak adta ki magát sok időt töltött el a fiúval. Nem csoda, hogy jellemében is reá kezdett hasonlítani. A változás a fiú férfivá érésekor jelentkezett, a gyengébbik nemmel való közeledése falu helyt nem tudta marasztalni Adrast. Apjával ellentétben érzelmileg éretlen maradt, megjelenése, jelleme sok leányt vonzott, tőlük eltérő volt. A vonzalmak tettlegességig fajultak, Adrasnak pedig ideje korán sátorfáját kellett szednie. Tehetsége a zenélés – hárfa, valamint kézügyessége révén napi betevője mindig megvolt, s bizony a szebbik nem iránti rajongása arra kényszerítette, hogy fegyverforgatását is eddze. Atyja a fiú 15 éves korában fedte fel isteni mivoltát Adras előtt, s hogy valamelyest kezelje hullámzó viselkedését, Árészt kérte meg, hogy vegye kezelésbe a fiút. Rosszabb választása nem is akadhatott volna a Hírnöknek. A vad, szeszélyes rokon az edzések alatt még inkább összekuszálták Adras érzelmi világát. Ugyan kardforgatása s íjhasználata szinte mesteri szintre emelkedett, nem sok könyörület maradt benne, ha harcra került a sor. A vándorzenészből zsoldos lett, ki nem válogatott az eszközökben. Gyermeki külseje gyakorta csapja be ellenfeleit, kik alulbecsülik ártatlan kinézete miatt, ám ha kard kerül a kezébe, nem kegyelmez. Azaz, ez már csak múlt idő. 18 éves lett Adras, mikor meglátogatta anyját, viselkedése megrémítette a nőt, ki Hermésztől kért segítséget. Isteni beavatkozásnak köszönhetően egy lehetőség maradt a fiú lelkének megmentésére – amnéziával sújtották. Jelenleg ugyan továbbra is kardjából él meg, ám anyja szelídebb lelkülete visszaszorította Árész keménységét. A múlt elől viszont nem menekülhet, árnyéka kísérti, ez vezet odáig olykor-olykor a hirtelen kitöréseihez. Hogy melyik oldal győz, a jövő zenéje.

Hobby: Hárfázás

Foglalkozás: Zsoldos

Extrák: Emberfeletti gyorsasága van, melyhez magas állóképesség is tartozik.

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2015. 12. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).