Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Daniel B. Kaylin
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yumeneko-chan

Kor: 30

Külső leírás: A tekintetének nincs nő se férfi, aki ellentudna állni. Csodálatos, tengerkék szemei azonnal ámulatba ejtenek mindenkit. Roppant karizmatikus arccal áldotta meg őt a sors, e mellé még isteni teste is van, valóságos főnyeremény másoknak. Haját mindig változtatja, hol zselézi, hol megnöveszti, hol lenyírat belőle. Szemöldökét is meghagyja természetes vastagságúnak és sűrűnek. Magasnak nem mondható, inkább átlagos. Mikor épp nincs kedve megborotválkozni, még a borostát is meghagyja magán, ami kellőképp szexinek hat. Minden megvan benne, aminek egy férfiban meg kell lenni, ezért is figyeltek fel rá még anno, és ezért tengeti ma a napjait modellként. A szakmájában elég jó pozícióban helyezkedik el, szexszimbólumként kezelik.

Jellem: A legtöbb embernek, mikor meglátnak egy ilyen tökéletes férfias férfit, mint Daniel, rögtön az jut eszükbe hogy egy valóságos úriember lehet. Sajnos a valóság nem ennyire szép, ugyanis Daniel sem tökéletes. Neki is megvannak a maga hibái, akárcsak mindenkinek a Földön. Nagyon messze áll tőle az úriember fogalom, szétszórt, hanyag, nem törődik semmivel. Hajlamos minden apróságon felidegesíteni magát, és kikéri magának hogy őt sosem alázhatják meg, és nem maradhat alul senkivel szemben. Rosszabb mint egy gyerek. Egy kapcsolatban pedig csak magát fogadja el vezérként, a passzív félnek egy szava sem lehet. No, azért nem kell azt gondolni hogy teljesen reménytelen eset, van neki jó oldala is, csak jól rejtegeti. Szerelmével gyakran kivételezik, tenyerén hordozza az illetőt, és elkényezteti a hercegnőjét.

Élettörténet: A 3 testvére közül ő a legfiatalabb. Apja még zenész volt, rákbetegségben hunyt el, mikor Daniel 17 éves volt. 18 évesen kezdte modellkarrierjét. Egy barátját kísérte el egy reklámforgatásra, ahol azonnal felfigyeltek rá. Ezután karrierje gyorsan ívelt fölfelé, több terméknek is ő lett az arca, bár eddigi legnagyobb sikerét a ,,Seme for men" férfiparfüm arcaként érte el. Testvérei mind büszkék rá. Egy időben még kosarazott is, amit nagyon szeretett.

Hobby: főzés, ami sajnos nemigen megy neki

Foglalkozás: Modell

Extrák: Undorodik az olyan emberektől, akik csak a pénzét akarják.***Szereti a munkáját.*** Egyszer egy őrült rajongó a házáig követte, amitől nagyon megijedt és több napig ki se mozdult otthonról.***Stílusa nagyon vegyes, attól függ mihez van épp kedve, fontosnak tartja a megjelenést.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztrációként szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2015. 11. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).