Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Felitsia
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 17

Külső leírás: alacsony termetű, telt testalkatú lány. Bár páncélja takarja mivoltát mindig is nőiesen viselkedett, ellentétben azzal, hogy kisebb korában fiúsan viselkedett. Álla és válla között érő fehér haja elöl egy fonatban hullik alá, kicsit kísértetéjes külsőt adva neki. Szemei sötétek, bőre világos színű, szinte az erek is átlátszanak rajta. nem veti meg a hideg páncélt, javarészt ebben láthatjuk, mivel leányunk apjával tanulja a hadvezérkedés mesterségét. Páncél nélkül igen mutatós, főleg ha szép ruhákat húzhat magára, amiket meg is követelhetne, mivel úri kisasszony. Ajkai halvány rózsaszínek, bőre néhol forradásokkal tarkított.

Jellem: Kemény kezű fiatal nő, kicsit talán unalmas is lehet, nem mutat sok érzelmet a külvilág felé neveltetése miatt. Egy férfi sem tudta még meggyőzni szándékáról, legyen nála idősebb, vagy fiatalabb. Édesapja szeme fénye, ellentétben bátyjával, aki inkább művész lélek és jobban félti testi épségét annál, s mint meghaljon a csatamezőn ezernyi vérben szuszogó hulla mellett. Ez a feladat fiatal húgára maradt. Mindig is imádta a veszélyes dolgokat, és kicsit talán el is ragadtatja magát néha. Elzárkózott, nincs közelebbi bizalmasa, sokan a királyi udvarban arcoskodónak és képmutatónak is találják. Felelőtlen pénzszórása, és jómódú léte sokaknak szemet szúr a környékbeli urak, királyok körében is. Okos, és felettébb figyelmes, könnyen elsajátít minden harcművészeti ágat amit csak megmutatnak neki. Vágyik a szeretetre, mint mindenki más, de nem merik megközelíteni marcona természete miatt. Felettébb ellenszenves tud lenni ha valami érdekeit sérti.

Élettörténet: Középkori lovagvilág. Ütközetek, királyok, lakomák jellemzik környezetét. Második gyermekként született egy királyi családba, egy testvérbátyja van, édesanyja és édesapja Rihárd uralkodik a trónon és egyengeti országa ügyeit. Minden titkos vágya, hogy apja nyomdokaiba léphessen nő ellenére is, és ő legyen az az ember akire mindig felnézhetnek, s ámulva lessék minden mozdulatát. Nagyoskodónak hangzik, ám tényleg ez az egyetlen, amit vágyai közül úgy érzi sikeresen teljesíthet. Vigyázzák minden léptét, dadájától egy perc nyugta annyi sincs, megválogatják kivel találkozhat és kivel nem. Ám néha kiszökik a városba, vagy éppen lovagolni a királyságon kívülre, szabadon.

Hobby: íjászat, lovas játékok

Foglalkozás: úrihölgy

Extrák: * kicsit varázsvilág jellegű királyi udvarban él, ergo mindenkinek van valamilyen csodálatos képessége csak édesapjának nincs, ezért csodálják milyen keményen képes uralkodni* ; * különleges képessége hatalmas ereje, szinte szuper erőnek számítana, na de ne túlozzunk * ; - képes akár várfalat törni egyetlen ökölcsapásával *

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 11. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).