Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Emil Dellatti
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yume

Kor: 17

Külső leírás: Egyszerű, mégis annyira szembetűnő. Talán így lehetne a legjobban és legrövidebben leírni Emil külsejét. A magassága, a maga 175 centijével átlagosnak mondható az ő korában, és a bőrszíne is teljesen rendben van. A haja az a mindennapi sötétbarna, amivel az ember bármikor találkozhat az utcán. Különlegességei a szeménél kezdődnek, amik olyanok, mint a vihar előtti tenger. Mélykékek, melyek nincsenek minden második embernek. Ajkai duzzadtak és csábítóak, csupán csak egy szépséghibájuk van: egy vágás szeli ketté őket, amik egy szándékos baleset folytán kerültek oda. Emellett szája sarkában, a jobb oldalon találhatunk három kis piercinget, amik háromszög alakban helyezkednek el, s amik már pár éve diszítik a fiú arcát. Pont úgy, mint a bal fülében látható, fekete, egészen apró fültágító. Lejjebb haladva észrevehetjük, hogy fiú létére nem éppen az izmos rétegbe tartozik, ámbár nyeszlettnek sem lehetne nevezni - amolyan arany középút, ami azért mégis a negatív irányba fordul. Mellkasán egy furcsa alakú sebhely mutatja egy gyerekkori baleset emlékeit, alkarjain lévő vágások pedig figyelmeztetések az embereknek: egy depressziós fiúval van dolguk.

Jellem: Ne akarj vele barátkozni, ne akarj hozzá közelebb kerülni. Hogy miért? Mert Emil ezt nem fogja engedni - vagy legalábbis nem egykönnyen. Visszahúzódó és zárkózott, egyszerűen nem bízik az emberekben, holott ennek nem is lenne akkora oka. Az élete teljesen átlagos, semmi sem készteti arra, hogy ilyen bizalmatlan legyen. Ám ő mégis ilyen. Ha valaki mégis rosszat akarva közeledik felé, esetleg árt neki, nem vág vissza. Hogy nem tud, vagy nem akar, azt még talán ő maga sem tudja. Az ilyen esetekben csak szótlanul elszublimál a tett helyszínéről, és próbálja elfelejteni az esetet. Vagy feszültségét levezetve kárt tesz magában, holott valahol mélyen tisztában van vele; ezzel nem oldja meg a helyzetet. Néhány esetben idősebbnek tűnik a koránál, bár ez sem az iskolai eredményeiben mutatkozik meg, sokkal inkább a mindennapi logikájában, és ahogy az emberekkel beszél. Joggal lehetne kimértnek mondani, és épp aggatták rá az osztálytársai közül sokan az "Öregember" becenevet.

Élettörténet: Olasz apától és amerikai anyától biztos tökéletes temperamentumú gyerek születik - gondolják sokan. Pedig ez nem így van; a tökéletes példa erre Emil Dell'atti. Habár a szülei mindketten társasági emberek, ő egyáltalán nem az. Pedig születésétől fogva minden adva volt egy tökéletes élethez: jól kereső ügyvédként dolgozó édesapa, egy anyuka, aki a házimunkát végzi és a gyerekkel foglalkozik. Na meg persze egy nagyobbacska családi ház a kertváros szívében. Semmi olyan dolog, ami miatt egy fiúnak olyan furcsán kéne viselkednie, mint Emilnek. Miután megszületett, szülei minden olyat megtettek vele, amit már akkor megterveztek, mikor a gyerek még tervben sem volt: rendezvényekre, nagycsaládos összejövetelekre hurcolták, és a fiuknak egy rossz szava sem volt ezekhez. Sokat nyaraltak, tekintve, hogy pénz volt rá bőven, és a kis Emil ezeknél sem nyavalygott; habár egy öt-hat éves gyerektől egy órákig tartó utazás alatt ezt talán elvárná az ember. De a szülők ekkor sem gyanakodtak. A baj akkor kezdődött igazán, mikor autóbalesetük után Emilen ezek a dolgok többszörösen kezdtek mutatkozni; már nem csak nem szólt bele a társaságba... El sem ment. Kerülni kezdte a tömeget: a rokonokat, barátokat, később pedig az osztálytársait, ez pedig egyáltalán nem tett jót a kapcsolatainak. Teljesen elzárkózott a külvilágtól, és rövid időn belül már csak a kötelező pszichológusi látogatásokra ment el. Ezek azonban nem hoztak sikert, bár azt azért megtudták állapítani, hogy a fiú különös viselkedése mögött nem a baleset áll. Ez volt öt éve. Azóta is furcsa, jeges családi viszony van a Dell'atti házban.

Hobby: Versírás, a kígyójával foglalkozni

Foglalkozás: Tanuló, de hétvégénként árufeltöltőként dolgozik.

Extrák: Uke *** Van egy minikígyója, amit nagyapjától kapott tizenharmadik születésnapjára. Diablo névre hallgat.

Képinfo: Alkotó: QuimmLick (http://)

Engedélyezve: 2015. 11. 06.

Módosítva: 2015. 11. 06. 20:28:59
Módosította: Yume

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).