Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Nora Gray
Kategória: Hentai
Feltöltő: loraneko

Kor: 25

Külső leírás: Kissé talán idősebbnek néz ki a korán, - bár van aki nem így gondolja-, ez köszönhető nehéz életének is. Gyönyörű, bájos teremtés. Hosszú ében fekete haja apró hullámokban omlik le háta közepéig. Legtöbbször kiengedve hordja, fél oldalra fésülve. Hófehér bőrén szembetűnőek csillogó, kerek fekete szemei. Dús pirosas ajkába minden férfi rögtön beleharapna. Selymes, puha tapintású hófehér arcbőrén pedig szívesen végig simítanák kezüket az emberek. Ezekből a jellemekből nézve tökéletes Hófehérke lehetne belőle, mintha csak a haszonmása volna a mesebeli hercegnőnek. Magas, csinos, vékony testalkattal áldotta meg a Fennvalló és ezt nagyon is jól tudja magáról. Tökéletesen kerek formás idomaiba a férfiak rögtön belemarkolnának. Csinos, nőies ruhadarabokkal emeli ki formás alkatát, de az ízléses határon belül. Kedveli a magas sarkú lábbeliket és az elegáns ruhadarabokat.

Jellem: Kedves, barátságos, aranyos lány. Mindaz ami tükröződik arcáról is. Kellemes, lágy hangjával még a legmorcosabb embereket is képes megszelídíteni. Őszinte, tiszta szívű lány aki nem szereti a hazugságokat, és nem szeret becsapni embereket. Nagyon szereti a gyermekeket és az állatokat is. Sokat vigyáz nővére gyerekeire, akik nagyon szeretik őt. Ritkán lehet kihozni a sodrából, de akkor robban, mint egy bomba és minden ami addig benne volt az rázúdítja az illetőre. Legjobban akkor lehet kihozni ezt belőle, ha valaki játszadozik vele, becsapja és megalázza. Erős, kemény nőnek mutatkozik, de legbelül lelke mélyén nagyon érzékeny és iszonyú sok fájdalmat hordoz magában. Mindezt próbálja eltitkolni, a külvilág elől.

Élettörténet: Nora egy népes család harmadik gyermekeként látta meg a napvilágot. Egy nővére, egy bátyja és két húga van. Sorrendben: Julia, Brian, Tina, és Cindy. A gyerekkoruk viszonylag nagyon jó volt, kivéve talán azokat a részeket amikor Nora-nak kellett vigyáznia húgaira, mert a két nagyobb testvére inkább bulizgatni járt, és ilyenből elég sok volt. Nora ugyan nem panaszkodott emiatt, de így keveset tudott magára fordítani az idejéből. Nagyon ó tanuló volt és nagyon okos is. Ám ezt szülei nem igen vették észre. Anyjának a kis Cindy és Tina volt a kedvence, apja pedig jobban elvolt foglalva a munkájával, mint velük. Nővére kicsapongó életének köszönhetően hamar teherbe esett és férjhez ment. Két kisgyereke született: Mary és Joshua. Persze, a bulizásról családja mellett se mondott le, így a kicsikre legtöbbször Nora vigyáz. Bátyja is nem sokára elkerült otthonról, jó messzire. Így otthon csak hárman maradtak. Nora szülei alig várták, hogy már ő is elkerüljön otthonról és férjhez menjen. Akadt is egy udvarlója, akit már gyerekkorától ismert és anyja és a srác anyja nagyon jó kapcsolatban vannak egymással és rendkívül örültek a két fiatal kapcsolatának. Nora és a fiú Luke, aki mostanra a vőlegénye lett még iskolás korukban ismerkedtek meg szüleik örömére. Nora igazából sosem tudta, hogy érzette igaz szerelmet iránta, ugyanis neki ő volt az első. Egy évig jártak együtt aztán összeköltöztek. Ám néhány hónap múlva a kapcsolatuk megromlott. Luke megmutatta igazi énjét, csúnya beszélt Noraval és mindenféle nő és ügyei lettek és eljárt minden este valahová. Mostanra oda kerültek, hogy már nem is beszélnek egymással, úgy élnek egymás mellett mint két idegen. Nem költöznek szét mert, Luke-nak Nora egy alibi az anyja előtt, aki fiára hagyna vagyonát ha megnősül, de ezt még Nora-nak se mondta el. Noranak meg nincs hova mennie.

Hobby: olvasás, séta, filmnézés

Foglalkozás: Mindig más cégeknek dolgozik mint rendezvényszervező.

Extrák: Egy külvárosi kertes házban laknak. Nora fél barátjától, Luke-tól, de ezt titkolja. Nagyon sok időt tölt Mary-vel és Joshua-val.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 11. 02.
2016. 12. 21.

Módosítva: 2016. 12. 19. 11:12:17
Módosította: loraneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).