Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Alexander Mitchell
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 27

Külső leírás: : Nem egy izomkolosszus, de a kockái tökéletesen láthatóak. Szeret edzeni, rendszeresen sportol, és imádja a harcművészeteket is. Hosszú, szőke, enyhén hullámos haját legtöbbször kiengedve hordja, de ha a bárpult mögött van, akkor három egyszerű, fekete csattal eltűzi a frufruját, hogy ne zavarja őt a munkában. Szürkés-kékes szemei és dús ajkai tökéletesen illenek a szépen ívelt arcához és a csinos orrához. Többször kérték már fel modellkedni, de mindig elutasította ezeket az ajánlatokat, nem vágyik a világ elismerésére, megelégedik azzal, ha a közelében lévő emberek csodálják őt.

Jellem: Eléggé vad személyisége van, nem kenyere a hazudozás, ami a szívén, az a száján. Nem érdekli, ha megbánt másokat, mindig őszinte mindenkivel. Ennek ellenére tudja, hol a határ, nem egy szörnyű alak, csak nem szereti az emberi butaságot. Van egy kedves oldala is, de azt csak ritkán lehet látni, általában a bátyját jutalmazza vele. Tisztában van a testi adottságaival, és ezt gyakran ki is használja, ha fel akar szedni valakit. Többféle harcművészetben is jeleskedik, ezért nem kell félteni, meg tudja magát védeni, ha kell.

Élettörténet: Felső középosztálybeli családból származik, apja orvos, anyja ápolónő volt. Van egy bátyja, aki három évvel idősebb nála. Sohasem kellett nélkülözniük semmit, de nem lettek arrogánsak, megtanították őket arra, hogy értékeljék azt, amijük van. Mivel a szülők sokat dolgoztak, általában a dajkájuk vagy a magántanáruk vigyázott rájuk. Ez addig így is volt, míg a tanár egyszer be nem ment a szobájukba, hogy molesztálja a fiúkat. Már kiskorukban is olyan jól néztek ki, mint most felnőttként, ezért is csábult el a férfi. Alexander nagyon megrémült, de a bátyja, Ryan, megvédte őt, így a kisfiú szeme láttára erőszakolták meg a bátyját. A mai napig hallja néha álmaiban a testvére sikoltásait és könyörgéseit. A szülők Alexander számára még idejében értek haza, a tanárt azonnal eltávolították a fiúk közeléből, és évekre le is csukatták. A fiúkat az átélt trauma nagyon megviselte, Ryan néha még most is pszichológushoz jár, öccse pedig mindenben próbálja támogatni őt. Alex magát okolja azért, ami a testvérével történt, ezért sem képes megengedni bárkinek, hogy uralkodjon rajta. Sosem mondta el se a szüleinek se a bátyjának, hogy ő tényleg a férfiakhoz vonzódik. Félt, hogy a szülők nem tudták volna megemészteni, és nem akarta, hogy a bátyja féljen tőle. Ryan az orvosit végezte el, hogy a családi szakmában maradjon, Alex viszont hamar elköltözött a családi fészekből. Gazdasági egyetemet végzett, és ezzel is foglalkozott mindaddig, míg négy éve meg nem haltak a szüleik autóbalesetben. Ekkor az örökségéből megnyitotta a melegbárját, de ezt titkolja a testvére előtt. Szeret a bárban lenni, általában akkor is ott van, ha épp nem dolgozik. Imád táncolni, imádja a helyes kis ukékat elcsábítani. Rengeteg futó kalandja volt már, és csak egyetlen hosszabb kapcsolata, ami azért ért véget, mert a párja mindenképpen igényelte volna azt, hogy néha seme is lehessen. Miután nem tudtak ebben megegyezni, szétváltak útjaik. Alex azóta nem tervez hosszútávra senkivel, tudja, hogy őt senki sem lenne képes maga alá kényszeríteni, pedig rengetegen megpróbálták már. Próbál sok időt tölteni a bátyjával, akinek az életét a gyerekkori trauma még mindig mérgezi. Sokszor futnak együtt reggelente, nem laknak olyan messze egymástól, így könnyedén tudják tartani a kapcsolatot a másikkal. Szeretné, ha bátyja túljutna a borzalmakon, de fél, hogy ez sosem fog megtörténni.

Hobby: aikido, kondizás, futás, tánc, ukék elcsábítása a bárjában, kikapcsolódás a testvérével

Foglalkozás: Saját melegbárjában dolgozik, egyik barátjával együtt intézik a papírmunkát, de néha a bárpult mögé is beáll, mert szereti csinálni. A vendégek nagy része nem is sejti, hogy ő a tulajdonos, csak egy pultosnak gondolják.

Extrák: ukénak szeretném, olyan belevaló semét keres, aki betöri, minden vadsága és félelme ellenére

Képinfo: A kép nem az én művem. (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:27:27
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).