Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jamie Andrews
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 16

Külső leírás: Átlagos testalkatú, nem túl magas, de nem is túl alacsony srác. Testvérétől mindenben különbözik külsőleg és belsőleg is. Bátyjával ellentétben neki nem hosszú, szőke haja és zöld szeme van, hanem rövid, divatosra vágott mogyoróbarna haja és ragyogó, kék, ártatlanul csillogó szeme. Nem visel semmilyen tetoválást sem piercinget, a bőre mondhatni makulátlan. Elmaradhatatlan tartozéka a ruházatának a fekete csuklópántja, amit még a testvérétől kapott, és a sárga és piros karkötője, amit két legjobb barátja adott neki, amikor még kiskorában elköltöztek a szülővárosából.

Jellem: Tisztaszívű, ártatlan, barátságos. Rá nem igazán lehet rosszat mondani. Mindenkivel kedvesen bánik, mindig mosolyog, próbál jókedvű lenni és másokat is felvidítani. Kicsit naiv, de még senki sem tudta vagy merte kihasználni őt, mert a bátyja folyamatosan védelmezi mindentől és mindenkitől. Nála jobb barátot elképzelni sem lehetne. Feltett szándéka mindenki életébe egy kis boldogságot vinni, nem bírja nézni, ha valaki szomorú vagy magányos.

Élettörténet: Szüleivel és bátyjával él aránylag jómódban. Nem a leggazdagabbak, de nem is kell nélkülözniük semmit. Imádja a szüleit és a testvérét is, habár szinte mindenben különböznek. Mindig ő volt a kisöccs, akit óvni kell mindentől, de ő ezt nem bánja. Most lesz gimnazista első osztályos, így végre egy iskolába járhat a bátyjával, akit annyira szeret és tisztel. Rengeteg barátja van, de csak kevesen állnak hozzá igazán közel. Néhányan nem szeretik a túlzott vidámsága miatt, de neki nem szokása az ilyeneket észrevenni. Színtiszta ártatlanság, még kapcsolta sem volt soha, de valahogy nem is hiányolta a dolgot. Párszor gondolkodott már azon, hogy milyen lenne együtt lenni valakivel, de nem igazán tudta elképzelni. Még ő maga sincs tisztában azzal, hogy igazából a férfiak vonzzák. Ha teheti, akkor kimegy biciklijével a városon kívül elterülő erdőbe, szeret a természetben lenni, neki ez a szórakozás. Gyakran megy ki, hogy rajzoljon, igazi tehetsége van hozzá, de túlságosan is szerény, ezért ritkán mutogatja a műveit.

Hobby: Szeret rajzolni, túrázni, biciklizni, imád a természetben lenni. Kiskorában egy ideig tanult hegedülni, de utána a tanulás miatt nem volt már rá ideje. Néha még most is előveszi kedvenc hangszerét, ha úgy tartja kedve.

Foglalkozás: diák, most lesz elsős gimnazista

Extrák: : uke * szűz *

Képinfo: A kép nem az én művem. (http://)

Engedélyezve: 2017. 01. 04.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:33:00
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).