Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Billy Maison
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 22

Külső leírás: Lázadó, punk, suhanc. Ezek jutnak az embernek legelőször eszébe, ha ránéz. Egy számmal nagyobb, fekete nadrágja tele van zsebekkel és, nadráglánc csörög oldalán, szegecses öv tartja csípőjén a ruhadarabot. Kapucnis pulcsija alatt -melynek cipzárját csak félig szokása felhúzni- általában sötét, feliratos pólók lapulnak. Kezében állandóan ott van a játékpad. Imádja a sapkáját, ami már kopott és lassan szét is bomlik, de mindig hordja, ha tél van, ha nyár. Dögcéduláját mindig pulcsijának zsebében hordja, szerinte "ez az cucc annyira nem menő". Szeme aranybarna, de ezt senki nem tudja, mert kontaktlencsét hord, amitől megjelenése kissé ijesztőnek hat. A haja rövid, tépett és rózsaszín; illetve a tarkójánál kékes-lila. Testékszer, tetoválás nincs leltárban nála azt a karkötőt leszámítva, amit bátyától kapott még kölyök korában. Tekintetéből eszelősség és kézzel tapintható tömör egoizmus sugárzik. Messziről lerí róla, hogy egy kis rohadék. És ezt még tetézi az arcáról levakarhatatlan rókavigyor is, mely sokakat felhúz.

Jellem: Ha egy szóval kéne jellemezni: agresszív. A szó legszorosabb értelmében. Akárkinek nekimegy, ha az felbosszantja. Nem számít, hogy az illető kétszer nagyobb és izmosabb nála. Saját véleménye szerint ő az ász, a halhatatlan és legyőzhetetlen. Nagyon sokszor unalomból provokálja társait, mert imád verekedni és bajba keveredni. Az sem igazán érdekli, ha utána fogkefével kell felsikálnia a zuhanyzókat a kollégiumban. Egy jó kis balhéért bármit. Annak ellenére, hogy még csak nem is közlegény, borzalmasan nagy az egója, amit szeret nyilvánosan is fényezni. Nyilván van mire egoistának lennie, hiszen képességei rendkívüliek, de ettől függetlenül még mindig csak egy zöldfülű, aki semmit nem tud a háborúról. Igazi harcokat még hírből sem ismer, sosem kellett még az életéért küzdenie. Azért van ennyire elszállva magától, mert a játékok világában halhatatlan és profi. Azt viszont valahogy előszeretettel felejti el, hogy ha meghal a valóságban, nem kezdheti el elölről a "játékot".

Élettörténet: A legtöbbünkben felmerül a kérdés, hogy vajon mi inspirálhatta ezt a srácot arra, hogy katona akarjon lenni? A válaszok itt már eltérőek. Sokan úgy vélik, hogy bátyja halála után kötelességének érzi, így a családja is büszke lehet rá. Megint mások a gyászra fogják, meg az öngyilkos hajlamokra. A valódi indok ennél sokkal... "egyszerűbb". Az igaz, hogy a bátyjára vezethetőek vissza a szálak, de egyáltalán nem olyan formában, mint ahogyan azt sokan gondolják. Kezdjük talán az elejénél. Alig volt tizenkét éves, mikor megérkezett a gyászjelentés, miszerint a front, ahol bátyja szolgált megsemmisült egy szőnyegbombázás során. Billyt megrendítette a hír, aztán múltak az évek és a videojátékok elterelték a figyelmét a gyásztól. Abban a lakókörzetben, ahol családjával éltek, neki lett később a legnagyobb gyűjteménye a különféle játékokból; bár a kedvencei még mindig az értelmetlen vérfürdős játékok voltak, melyekben szörnyetegek vagy zombik ellen játszhatott. Egészen mesterévé vált a videojátékoknak. Tizenhat évesen már úgy tolta, mint a legnagyobb profik. Rá két évre pedig -szülei ellenkezését kiváltva- a szomszéd városba költözött, hogy oda járhasson egyetemre, mert abból az intézményből rengeteg híres tiszt került ki. Már egy éve tanult a szigorú intézményben, de sokszor büntetőmunkát kapott zabolázatlan természete, vagy parancsszegés miatt, de azt bizony elismerték, hogy nála jobb katona-alapanyagot nem is kívánhatnának. Szinte mindenben kiváló volt, leszámítva az indokolatlan vérszomját és a megfékezhetetlen természetét. Nála ugyanis a szó legszorosabb értelmében lehet venni, hogy agresszívvá vált a sok öldöklős játéktól. Neki aztán tényleg csak akkor szabad puskát adni a kezébe, ha vészhelyzet van, különben mindenre lő, ami él és mozog. Nemsokkal ezután ismerte meg azt a srácot, aki teljesen elcsavarta a fejét. hirtelen fellángoló, de rövid kapcsolat volt, mivel Billy nem vette soha komolyan, és nem volt hajlandó lelkizni, vagy megbeszélni a problémáikat. Egyszerűen csak hagyta, hogy élete szerelme kisétáljon az ajtón, mondván "majd úgy is visszajön, ha megunta a duzzogást". Ennek már lassan fél éve és a fiú azóta sem volt hajlandó találkozni vele.

Hobby: Videojátékok minden mennyiségben

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: Uke *** Sosem titkolta, hogy meleg, de agresszivitása miatt nem voltak hosszú távú kapcsolatai. *** Foglalt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2015. 10. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).